Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
eneseteadlik post mida foorumi lollid ignoreerivad või millest nad aru ei saa.
 
mitte tähtis inimene mitte äss mitte kuningas 25. veebruar 2024, kl 17.02
ma olen esimene kes ütleb ,et ma pole miskit erilist. ma ei pea end reaalselt mingiks ässaks või kuningaks. ma olen lihtsalt tavaline või veidike ebatavaline inimene kes teeb seda mida meeldib. paljudele see siin foorumis ei meeldi a mis mul sellest. ma ei lõpeta olemast mina ise ja ma ei lõpeta asjade tegemist mis mind õnnelikuks teevad. arvaku need arvamus -liidrid- siin mis tahes.

ma tean ,et mu raamatud , muusika , luuletused , kunst ei ole miskit erilist ja mängud mida olen teind ja mida loon ja tahan luua ei ole miskit erilist. ma ei otsi kuulsust ega tähelepanu ega raha oma loominguga. mulle lihtsalt meeldib luua. selle nimi on kirg ja asjaarmastus. konsept mis ikka veel foorumi tobudelt üle pea lendab. a mis teha. lolle on ka vaja . lolle kes arvavad endast ei tea mida. kas teate ,et uhkus ajab upakile....... olete seda ütlust kuulnud.

on koomiline kuida inimesed on netis vihased kui ma natuke end kiidan. kui olen natuke uhke enda ja oma loomingu üle.. tundub ,et ma ei tohi enda üle uhkust tunda ja oma loomingu üle sama tunda.

lõpetuseks ütlen ,et ehk ei leia endale kaaslast. kui ei leia siis ei leia. üksindus ei hirmuta mind. ma pole kunagi päris üksi ja ma tean seda.

ma ei soovi leida kaaslast ja tööd ja kaotada kaalu ,et kellegile siin foorumis miskit tõestada. ma tean ,et ütlete ,et ma olen hull vaimuhaige foorumi risustaja mis iganes... te olete oma otsuse teind mu suhtes ja ma ei lase sellel oma elu mõjutada. te ei kuula fakte tõde reaalsust ega mõistuse häält.
teie käsi pole reaalsuse pulsil. teil pole nii palju mõistust ,et aru saada ,et teil seda ei ole......

te ei otsusta teiste elude üle . te ei kontrolli teiste ega minu elusi. hell teil pole isegi enda elu üle kontrolli- ärge küsige kust ma seda tean. samas on see ilmselge. nähes teie poste ja seda kuida te lasete end mõjutada ja oma elu kontrollida asjadel mis ei peaks seda tegema. minu asjad ei mõjuta teie elu. mu kunst ja looming ei mõjuta teie elu. võimalus ,et te mu loomingut kunagi näete on väiksem kui teie aju mis on omakorda väiksem kui kärpse pe enis.

selle võrratu röstiga lõpetan oma postituse. ma tean ,et te ahvite minu ütlusi ja proovite mind teeselda sest teil puudub ENESE IDENTITEEET.

enese
identi
TEET.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!