Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kiir debunk idiootsustele siin
 
man with a wig. 05. märts 2024, kl 15.32
https://antinaistekafoorum.blogspot.com/2024/03/vrdjad-moded-senseerivad-tore-siis.html


sööge stta kommunistist moded. mind ei vaigista mingid modedest koerad. lugege mis mul öelda on mu blogist sest ma ei hakka end se nseerima ega suu korvistama. lihtsalt kopeerige ja pastege link.
 
Ässade äss vastab ja kui alandlik koer küsib luba, siis luban edasi lugeda! 05. märts 2024, kl 16.37
Su link ei huvita mitte kedagi! Keegi ei viitai mingit paska ja iba lugeda! Said aru?
 
lase täis end ma teen mis tahad ja sa ei saa sinna miskit parata. trambi jalgu edasi vaimuhaige 05. märts 2024, kl 18.03
https://antinaistekafoorum.blogspot.com/2024/03/foorumi-moded-kaitsevad-pedofiile.html
 
1 sa pole ässs 2 sa ei kamanda mind 05. märts 2024, kl 18.04
3 ma postitan ja teen mida tahan millal tahan. 4 ma ei võlgne sulle miskit. 5 ma ei kuula sind sest sa oled mu jaoks eikeegi. sa ei kamanda mind viamuhaige. ma ei pea su luba küsima . sind kaitsvad moded ei saa sind päästa .

https://antinaistekafoorum.blogspot.com/2024/03/foorumi-moded-kaitsevad-pedofiile.html

jälgi linki luuser. mind ei su u korvistata ega kamandata
 
sa ei ole ässade äss. sa ei ole miskit saavutand. sa ei ole miskit teind ega korda saatnud 05. märts 2024, kl 18.20
sa klähvid siin anonüümselt . sa ei julge oma päris nime alt miskit öelda. sa varjad oma isikut ja ma usun ,et tean miks. see on seepärast ,et sa oled 100 korda hullem kui ma kunagi olla saaks. ja sa tead seda. sa tead ,et su päevad on kord loetud . sa tõesti arvad ,et anonüümselt klähvimine päästab sind. kas sa arvad ,et moded suudavad sind kaitsta ja päästa. kas sa arvad ,et kärenid suudavad sama teha. sa peaks juba teadma ,et ei suuda. vastus on ei. kell tiksub tikk takk tikk takk. su tunde jääb vähemaks ja sa tead seda. su aeg on saamas ümber ja minu oma alles algab. mis kuningas sa oled. luulude kuningas. vaimuhaiguste kuningas. mis äss sa oled. mida sa oled päriselt ja reaalselt teind ja saavutand. ära hakka tuututama oma luulusi paraatleetidest ega suurpanga direktoritest. see kõik on jama jutt. ma näen su fasaadist läbi. saad sa aru sest . sa oled ässade äss vaid vaimuhaiglas oma vaimuhaigete sõprade ees. nad naeravad veel su naljade üle aga neil hakkab ka su egost ja rumalast näost kettasse viskama juba. su ego on su lõpu algus. sa arvad endast liiga palju . arvad palju endast inimese kohta kes pole reaalselt miskit teind. oled harjund jalgu trampima ja oma tahtmist saama. siin teed suure vea kullake. ma ei pea hüppama igakord kui kamandad. sul ei ole mu üle võimu. mul pole mingit kohustust su luuludega kaasa mängida mul pole mingit soovi ega kohustust sulle kaasa kaagutada. ma ei ole mingi ropp raivo sul siin. saad aru sest või ei.

sul pole mu kohta ega vastu miskit. sa ei saa miskit teha..... sa kukkusid läbi sa kaotasid. sa ja su sõbrad ei saand mind süüdi lavastada . te ebaõnnestusite . kukkusite kolinal läbi. ma olen vaba siin foorumis teie nina all ja mis sa saad teha sinna MITTE MI DA GI. HAHAHAH MITTE MIDAGI . vaata end saamatu luuser saamatu saamatu saamatu hahahahahahhaha. lähed närvi kui ei saa mis tahad ja trambid jalgu hahahahha. hale oled ahhahaha naerame kõik ässade ässa üle- äss oma luuludes hahahhahahaha
 
kas sa ei tea ,etttt 05. märts 2024, kl 18.21
Ässade äss vastab ja kui alandlik koer küsib luba, siis luban edasi lugeda! 05. märts 2024, kl 16.37
Su link ei huvita mitte kedagi! Keegi ei viitai mingit paska ja iba lugeda! Said aru?


haukuv koer ei hammusta ja sa ei hammusta sa ainult teed seda klähv klähv. see oled sina klähv klähvvvvv

lepi sellega ja tea oma kohta siin maailmas . hahahahhaahhahaha kui sa oled äss siis olen mina jokker . jokker on kõvem kui ässs.... õpi oma kaardi mäng selgeks enne kui hüppad luuser.
 
OIIy 07. märts 2024, kl 22.15
https://www.youtube.com/embed/1JIc_2IWK_k
 
turoorialit ei ole see on surnud teema 08. märts 2024, kl 11.51
debunkitud 666 korda saa üle. see ei ole enam 2014.
 
tutorial is real 09. märts 2024, kl 01.22
and that's it!
 
ei ole seda ei ole olemas deal 26. märts 2024, kl 08.27
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!