Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mida sa saavutada üritad vaimuhaige. ma ei hakka tutoorialit kunagi tunnistama.
 
daddy max 08. märts 2024, kl 13.27
ma eitan seda pidevalt sest seda ei ole olemas. pluss ma ei kuula teie nõuandeid. sorry ma ei kuula anonüümseid tobusi kes mind maha teevad ja mind solvavad . kes ütlevad ,et kui teen mida soovin siis ssee ei kõlba. miks ma peaks teid kuulama ah. ma ei kuula ka kahepalgelisi käreneid. ma ei pea KELLEGI käest luba küsima ,et siin postitada. ma ei ole mingi vaimuhaige hullu ori ja ma ei pea talt luba küsima. ma ei ole kellegi ori. olen vaba inimene vabal maal ja teen mida tahan millal tahan. ma teen kunsti kuida tahan millal tahan. teen seda kire pärast mitte kuulsuse pärast. saage üle ja harjuge ära. punkt.
 
Huiooria 26. märts 2024, kl 12.19
Kas oleksite huvitatud Huiooriast? Internetis levib huiooriat väga kõrges kontekstis, väga arusaadavalt, täpselt ning hästi omastavalt.

Kas peab sõnu kordama "seda" "selle" ning mängima Bingot? Kus saab käänates lihtsamalt ning selgemalt lauseid ehitada.

Kui ma toas masturbeerin, siis keegi ei tea, aga kuidas sina tead, et ma toas masturbeerin? Ma võin ligalpool masturbeerida nt lennuki tagumises reas, kus stjuardess kõsib kas soovite ma pakub oma abistavad käe.

Inimesed ajavad läbikogetud õudused segamini vaimuhaigusega, sest maailmapilt on puudulik. Täna on iga liigutus, ütlus, tegu vaimuhaigus.

Vabad oleme me kõik. Meil keegi tahab meid kontrollida, mis käib vastukarva
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!