Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
LOODAN ,ET VIIMANE SAY JA DEBUNK PIKAKS AJAKS.
 
color pencil man with disco wig 29. märts 2024, kl 09.45
koguaeg teie ja teie. teie olete teigijad ja teie ja teie teie teate teie teete ja teised ei ole midagi. teie sek site kõikide naistega ja teete anaali kõikide kõikide naistega kes olemas on. anaal on ainus õige ja tutoorial ja tutoorial. surute oma mõttetut arvamust peale ja arvate ,et kõik peavad olema teie moodi ühe teema ja triki poni lambad. teie ja teie teie oltete edukad ja teie olete rikkad kõik teised on lo llid ja vaesurid. aitab sest jamast juba.

maailm ei keerle teie pmber. ei ole vaid teie ja teie. on ka teisi inimesi teid ja valikuid. teie ei ole mingid väravavahid siin. teie ei otsusta mis on või mis ei. mida keegi võib või ei või mida keegi tohib teha või postitada. teie ei otsusta selle üle. keegi ei pea teie luba küsima ,et siia postitada. te ei ole selle lehe moded ega adminnid ega tegijad.

seega olge kuss eksole.
mul ja teistel on oma tee ja valikud ja elu
. te ei tea ka minust ja mu ja mu inimeste elust miskit
sööge junni ja olge kuss.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!