Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
asjad ja lood mida pole juhtund ehk munzu valetab ja mõtleb asju välja ja teeskleb vist mind
 
pühadejänessssss 31. märts 2024, kl 07.37
kui tahate tõde ja vaid tõde selleks on mu blogi. kui tahate valesi ja lugusi ja muinasjutte mida pole olnud ja juhtund siis lugege selle vaimuhaige pedofiil munzu heietusi .

see luuser ilmselgelt valetab ja teeb oma gimmickuid. räägi veel lugusi luuser lugusi mida pole olnud mida pole juhtund minuga asju mida ma pole teind. pane sõnu suhu mulle mida ma pole öelnud ja ma ei räägi vrdja keeles. sa oled päris hale tead seda ve.
 
Mundzu ei valeta, Mundzu on päris! 31. märts 2024, kl 15.26
Ärge uskuge mingisugust jänenene juttu, see on pooleroobine…
 
munzu ei ole päris aga sa oled päris ahistaja vaimuhaige pedofiil ja riigireetur ja ropp raivo on su päris saba rakk ja samasugune hull nagu sina 04. aprill 2024, kl 13.39
jah ärge uskuge fakte reaalsust ega tõde. uskuge pedofiili kes räägib muinasjutte valetab ja laimab ja kujutab ette munzuzi ja tutoorialeid mida ei ole olemas ega saa ka olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!