Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
millal mõned üle saavad.
 
lonksu raul 04. aprill 2024, kl 18.51
jah ma elan järvamaal. ja mis siis. saa üle sa loll vaimuhaige pedofiil. ahistaja ja riigi ja kogukonna reetur. oled sa unustand ,et ma mäletan mida sa tegid. ära unusta ,et ma mäletan kuida sa ja su sõbrad mind süüdi lavastada üritasid. ma ei hakka kunagi häbenema ,et järvamaal elan. te ei hirmuta mind selle teadmisega. ma ei saa aru mida te selle pidevalt korrutamisega lootade saavutada. te ei hirmuta mind. teie ähvardused ja möla ja järvamaatamine ei hirmuta mind. ma tean ,et olete neti hiirod ja te ei tee kunag mitte midagi mulle.

kas arvate .et olen unustand selle mma võitleja jahu mida ajasite. siis hakkasite välja mõtlema mingeid muinasjutte tallinna võitlusklubidest ja asjadest. olete ennegi mõelnud välja muinasjutte kuida tulite ja tegite seda teist ja kolmandat minuga.

naaseme korraks päris maailma. keegi teist pole teind mulle midagi. ning te ei tee ka. teie välja mõeldud lood on küll lahedad aga neil ei ole reaalsusega mingit pistmist. ma ei ole kunagi käind mingis tallinna võitlusklubis. minust pole kunagi saand teie sks orja. ma pigem hüppaks vulkaani või ujuks haikaladega enne kui laseksin sellel juhtuda.

ma eeldan ,et hakkate välja mõtlema igasugust haige inimese iba. mingeid lugusi mida pole olnud ega juhtund. aga edu valede ja asjade välja mõtlemisega ja minu halvasti teesklemisel ja mulle sõnade suhu toppimisel ja tõendite võltsimises. edu selles ,et teesklete ,et olete mingid tunnistajad asjadele mida pole IIALGI JUHTUND. edu ausalt. teil läheb seda vaja.
 
Mundzu 04. aprill 2024, kl 19.01
Pluss ärge unustage ka seda, et mulle on meeldinud meestevaheline seks, esimest korrast kui sugutit maitsesin ja oma lõdvestunud rõngaslihases jämedat riistajuurikat tundsin! See kõik on siiani hingematvalt mõnus, näitekska värske sperma valk enda suus ja selle valgumine söögitorrru…
 
ei lugend sest see on mingi gimmick ja homo teema 05. aprill 2024, kl 08.13
mind ei huvita need teemad ja ma ei tegele nende teemadega ega räägi neil teemadel the end.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!