Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
see foorum on täis vaimuhaiged pedofiile ahistajaid jälitajaid laimajaid.
 
ise te seda tahtsite see on alles algus. tahate sõda saate selle. ütlesin seda just. 05. aprill 2024, kl 13.35
täis netihiirosi. klaviatuuri sõdalasi ja vrdjaid kes mõtlevad asju välja . kes laimavad ja räägivad valesi. need on ahistajad blogija ja ta laste ja perekonna ahistajad. süüdi lavastajad. riigi reeturid. vrdjad . nad arvavad ,et nad on võitmatud kuna on anonüümsed. nad eksivad päris kõvasti. igal oinal oma mmihkli päev. need netihiirod ütlesid ,et litsuvad mind laiaks kui mind näevad. nad teavad mis maakonnas ma elan. karistagu mind mu pattude eest mida ma teind olen ja mida ma teind pole. kus on need mma võitlejad. ma ei taha kuulda mingeid muinasjutte. mingeid võitlusklubisi tallinnas ja mingeid sksi orjade jutte kuida nad tulid ja tegid seda teist ja kolmandat. keegi ei tulnud ja ei teind midagi. see on vaid mingi jutt. keegi ei ole mind võitnud siiit foorumist ära löönd ja laiaks litsund ja seda ei juhtu ka. vaadake mu blogi sealt saate täieliku tõde sest moded siin ei lase mul öelda seda mida ma tahan nii kuida ma tahan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!