Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
paljastame selle foorumi pedofiili ja ta sõbrad
 
zidane 34 06. aprill 2024, kl 08.40
. 1 need foorumi munzud. on identiteedi vargad. tundub ,et nad üritavad mulle sõnu suhu pannna. sorry . ma ei munzuta. see ei ole minu nimi. mind ei huvita need teemad. ma ei räägi vrdja keelt. ma ei ole ropp raivo ja ma ei postita neil kellaaegadel. aaga see on sinu ip. kuule . ipsid saab varastada. su mitte sõbard on seda ennegi teind. loe järgmist punkti.

2 nad proovisid mind süüdi lavastada blogija ja ta laste ja perekonna ahistamises. nad ütlesid igasugu rõvedusi mida ma siin ilmselt mainida ei saa . sest selle foorumi moded on sojakad. kui tahate rohkem teada lugege minu blogist. nad isegi lubasid blogija emaka välja lõigata ja radikale kuivama panna. jah te lugesite õigesti. neile TÕESTI ei meeldi ,et tooo blogija lapsi saab ja saab ja saab ja saab ja saab. juu too blogija võttis seda maa tuleb täita lastega sõna sõnalt ja tõsiselt. a mis mul sellest .

3 neile ei meeldi ,et see blogija blogib ja müüb asju oma blogis. ja neile ei meeldi ka see ,et ma panin end eetrisse ehk youtubes ja justin tvs tuntust sain. neile ei meeldi ,et elan oma elu ja mind huvitavad muud teemad mitte need homo 1 teema triki poni asjad.

4 nad on laimand mind ja mu peret ja ka ähvardand mind ja mu peret. ärge hakkake selle jutuga ,et mine politseisse või veebi konstaablisse. kutt. nad ei usu mind ja nad ei tee miskit. pigem süüdistavad mind nagu ma oleks seda kõike teind. kaasaarvatud neid ähvardavaid ja laimavaid poste. mida ma ilmselgelt ei ole teind. isegi kärenid siin on seda lol li teooriat aretand. te teate kes te olete kui seda loete. kärenid.


5 küll on ähvardand mind laiaks litsuda kui mind näevad. küll karistada mind asjade eest mida ma isegi teind pole. küll tembeldand mind muidusööjaks . küll on öelnud ,et ma olen nii ratastoolis 40 aastane ja olnud kaitseväes aastatel 1992- 1993 mis oleks ilmvõimatu kuna lihtne matemaatika tõestab ,et SEE ON VÕIMATU . kuna olen sündind 1989.........
jahmmmmmmmmmm about that..........

6 nad on mõtlenud välja valesi mu kohta ja nende valede kohta on ka liba tunnistajaid. stiilis fa fafa see juhtus ta tegi seda MA ISE NÄGIN ju.
kas vale tunnistajad ei ole mitte nunnud. mõned peaks piiblit lugema. eriti vale vannete ja valetamise kohta sest pool foorumit läheks otse põrgusse läbi kiirtee. ei ma ei ole hakand usu jo buks btw...
 
NB! Pedofiili nimi on Mundzu, Mundz või Mundzik 07. aprill 2024, kl 06.12
Ööläbi mõtlesime seda, pärast pehmo istus 5 tundiii…
 
Rütmar mųnnar 07. aprill 2024, kl 06.12
 
mu nimi ei ole munzu. ainus pedofiil oled sina siin oma sõpradega 07. aprill 2024, kl 07.15
ainus pehmo oled sina oma sõpradega. siin.

see rütmi luuser on mingi laus loll see ei jaga ei ööd ega päeva ....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!