Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
oioioio keegi on vist väga vihane ja tunneb end puudutatuna
 
tudiseja 07. aprill 2024, kl 16.29
mida sa siin iseendaga lamised? rohkem pole kohti, kus sõna võtta? tead, sa oled siin ajaloo kõige mõttetum imbetsill üldse. ilmselt aeg selline. aga ka see aeg kaob jäädavalt koos sinuga



seda võid sa enda kohta öelda netihiiro. ainsad kes kaovad jäädavalt oled sina oma sõpradega sa vaimuhaige ja ahistaja. ma ei võta su tühjasi ähvardusi tõsiselt. naguinii sa vaid räägid ja tegudeni ei jõua. eeldan ,et hakkad muinasjutte välja mõtlema kuida sa tulid tegid seda teist ja kolmandat. või räägid kuida magad sa kõikide naistega ja oled kuningas ja äss jne . kuigi sa ei ole miskit peale tühisuse. ainus mõttetu lihakeha oled siin sina oma sõpradega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!