Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tiempo finale finale finale
 
misha gorbatshovi püksid ja särk. 09. aprill 2024, kl 15.20
1 jah ma olen paks. miks. ei ole teie asi. see ei mõjuta teie elu seega saage üle.

2. jah mulle meeldivad kurvikad suure rinnalised naised. mis siis. see ei mõjuta teie elu. pole teie asi saage üle.

3. te ei ole mu klassi vennad mu perekonnaliikmed mu naabrid mu misiganes. teil ei ole minust siseringi teadmisi. lõpetage teesklemine ,et on . lõpetage teesklemine ,et olete keegi kes te ei ole.

4 te ei saa kunagi minuks. munzu pole mu nimi. mind ei koti need teemad.

5 ma pissin iluideaalide peale ja mis iluideaalid. kellegi karla laaagerfieldi peale surutud kõik peavad kondikubud või sportilukud olema. mida iganes. ma olen sportlik. ma ei pea olema mingi ott kiivikas ,et olla sportlik. ma olen küllalt sportlik. harrastan sporti tihti. võite uskuda või mitte mul kama kaks ausalt.

6 taaskord mis on 0 seksuaalset kogemust ja 34 aastaselt süütu olemine. seega see debungib kõik munzu homo jutud ja teemad nagu oleks ma teind meestega seda teist ja kolmandat

7 ma olen hetero olin see ja jään ka selleks. punkt.

aga ma eeldan ,et külvate foorumi üle veel valede laimu ja lollide küsimustega. ma proovin kaotada kaalu enda mitte teie pärast . kaalu kaotamine ei ole nii kerge ja kõik kes on kunagi sellega tegelenud teavad seda öelda . ei ole nii ,et oi ma ärkan hommikul üles käin vetsus ja põmm kaal kadund.

sorry see ei tööta nii.

ma ei vaja teie heaks kiitu ega nõuandeid ega miskit.

head aega foorum. me ei kohtu sellel lehel loodan nii pea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!