Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
te ei saa millestki aru aga ütlen seda loodan ,et viimast korda
 
mõmmmõmmmõmm 10. aprill 2024, kl 09.23
sorry mul on oma tee elu ja unistused. mulle meeldib see mis mulle meeldib. ma ei ole eriti huvitatud sellest ,et olla lammas ja teha mää mää anaaö anaal homo seks. sorry see ei huvita mind eriti. ma ei ole ropp raivo. mind ei huvita mindid gimmicukd ja 1 poni teemad ja 1 triki poni teemad. olen öelnud seda esimesest päevast peale. see on vaba maaa. inimesed on erinevad erinevatele inimestele meeldivad erinevad asjad.

ma olen valind oma teee. mida käin. see ei pea teile meeldima. ma ei ole siin selleks ,et teile meeldida. mind ei koti mingid pealesurutud ilu ideaalid. me ei ela enam2014 aastal või 1980nendatel aastatel enam. juhul kui te pole aru saand. teie hea halb must valge ja lihtssustatud mõtlemine ei aita teid kaugele. ma tean ,et olete teigijad teie ja maailm teie ja teie teiee ja teie ja teised pole mitte miskit. et te olete kuningad sultanid mis iganes. ma tean aga tõde ,et te ei ole. olen seletand sada korda miks te seda pole. seega ma ei hakka uuesti seletama.

ma olen kunstnik hetero kirjanik ja luuletaja. ma ei aja taga raha ega kuulsust. see on asi millest te aru taas ei saa. naljakas kuida vaimuhaige mõtleb välja lugusi. kord on ta mu naaber siis mu mingi klassi vend . mõtleb välja valesi ja lugusi mida pole iialgi juhtunud ega olnud. suht hale.a ilmselgelt ssee vaimuhaige ei saa aru kui hale see on..... ma käin oma valitud teed kuni lõpuni ja te ei saa sinna MITTE MIDAGI parata ega teha. kindlasti mõni ütleb ,et mu tee lõppeb ja ma kaon oma jutuga või mingit muud passiv agressiivset jura. taaskord mu emaili te teate. seega ootan tõendeid selle kohta keda ma nillind olen ja tõendeid kõikide teie vale väidete kohta.
ma tean ,et neid tõendeid ei tule sest te VAID VALETATE JA MÕTLETE ASJU VÄLJA . seega ei saa olla mingeid tõendeid.

mida ma terve päev teen ja mille peale käepidu teen. palju taha mul on või palju ma kulutan ei ole teie asi. teie asi ei ole mingit jama ajada minu kohta. leppige sellega ,et te ei tea minu elust ja mu inimestest miskit. unustage see tobe homoerootiline seksuaalne frustratsioon ka ära mida tunnete mu vastu. see kumab teie postitustest läbi ja see on ausalt veids creepy juba....
 
Homoerootika Hoomeros 10. aprill 2024, kl 15.51
Täpsustis - hetero on ikka see, kes naistega seksib. Kes ei seksi, on eunuhh!! Jõudis kohale? Mine peegli ette ja korda 100x: ma pole hetero, sest pole kunagi seksinud, vaid õnnetu eunuhh!!

Kui tehtud, siis kirjuta siia! Ja kiirelt!
 
ma ei kuuletu pedofiilidele ja netihiirodele . olen seda 100 korda öelnud. 10. aprill 2024, kl 16.14
Täpsustis - hetero on ikka see, kes naistega seksib.

mulle meeldivad naised . seega olen hetero. mida sa vaimuhaige targutad siin.


. Kes ei seksi, on eunuhh!! sina selle üle ei otsusta. mulle meeldivad naised . aga sa oled vaimuhaige seega .

Jõudis kohale? kärgi vähem pedofiil.. ei jõudnud midagi kohale sa ahistaja PEDOFIIL.


Mine peegli ette ja korda 100x: ma pole hetero, sest pole kunagi seksinud, vaid õnnetu eunuhh!!

sina pedofiil mind ei kamanda. vaimuhaige blogija ta pere ja ta laste ahistaja VALETAJA SÜÜDILAVASTAJA.


Kui tehtud, siis kirjuta siia! Ja kiirelt!

SORRY MA ei kuula pedofiilide ja riigireeturite käskusi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!