Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mingeid munzuzi ja mõsteeriumeid ei ole ega tule. see ei ole minu nimi ega saa ka selleks. lõpetan oma foorumi karjääri. vahel ilmud siia aga arva. aeg oma lubadusi täita ja pidada ja elada oma elu. jätan teid siia tolmu maha .
 
rebase rein . 18. aprill 2024, kl 18.01
sa oled mõttetu liberaal või võlts konservatiiv. sa ei armasta meie maad ja meie riiki. olen näind kõike seda jama mida sa oma sõpradega aretad. ma saan aru ,et see oled sina vaimuhaige. laimaja. ehk ma eksin aga eksimine on inimlik. kirjavigade tegemine on inimlik. ehk sa pole see kelleks ma sind pean aga ma kahtlen. a kui ei ole eks siis pean vabandama . aga kui oled siis ma ei plaani sinu ja sinu sõprade ees koogutada ega kummardada ja ma ei kavatse kaasa kaagutada teiega . olen seda esimesest päevast öelnud. nüüd teatan ,et lõpetan oma foorumi karjääri. mitte alatiseks aga ärge eeldage ,et mind siin näete tihti. plaanid on muutunud. need alati muutuvad. hüva päeva. olen kõik teile mis mul on öelda ära öelnud ja mul pole miskit lisada. te naguinii kordate end ja teil pole miskit uut lauale tuua.
 
Moderataator 19. aprill 2024, kl 01.41
Oma okse oleks ikka ilus siit enne lahkumist ära kustutada
 
ma ei kuula sind . ma ei võta sind tõsiselt . mine kaitse oma pedofiile vrdjas 24. aprill 2024, kl 13.13
Oma okse oleks ikka ilus siit enne lahkumist ära kustutada


1 ma ei kuula sind
2 kustuta oma kaitsealuste pedofiilia ja rõvedused ära siit
 
sa ei ole moderaator milla sa aru saad 24. aprill 2024, kl 13.13
sellest ,et näen su bluffist läbiiiii
 
Mundzu 25. aprill 2024, kl 01.02
Tervus, pai kommentaarori-rahvas! Andke mulle andeks, et ükspäev üle piiri läksin ja siin rooja postitasin. Makasvõi lakuks ja sööks selle ära, kui vaid saaksin aega tagasi pöörata.
 
1 sa ei ole mina 2 sa ei saa minuks 3 ma ei käi sellistel kella aegadel foorums 26. aprill 2024, kl 06.37
4 ma ei kooguta kummarda foorumi pedofiilide vaimuhaigete ees 5 ma ei räägi ega tegele nende teemadega.
 
1 sa ei ole mina 2 sa ei saa minuks 3 ma ei käi sellistel kella aegadel foorums 26. aprill 2024, kl 14.13
6. Aga Mundzu nime võtan omaks!
 
see et 27. aprill 2024, kl 02.51
kao siit lihtsalt ära, mõttetu lihakeha

sa oled ju poeet, idioot, režisöör, ilmaennustaja, pedofiil, kunstnik, püksilaskja ja kõik muud head paremat. tegelegi siis sellega ja ära tiku inimeste sekka, kus sul asja pole.
 
Mundu 27. aprill 2024, kl 03.46
Täpsustan - vahel ka püksizittuja, kui ärritun + pihku peeretaja, kui nuhutan, kas hõng on sama mis söögil köögilaua taga.
 
misha gorbatsoovi lipp 27. aprill 2024, kl 07.29
kao siit lihtsalt ära, mõttetu lihakeha . 1 ma olen siit pikalt eemal olnud aga kaon siit siis kui kas A lõpetate mu laimamise ja mu ja mu inimeste kohta valetamise või B kui oled surnud oma sõpradega . seega lõpetage mu ja mu inimeste laimamine või leidke viis kuida surra mdea. ainus kes on mõttetu lihakeha siin oled sina oma pedofiilist sõpradega.



sa oled ju poeet, idioot, režisöör, ilmaennustaja, pedofiil, kunstnik, püksilaskja ja kõik muud head paremat.

2 jah ma olen poeet . pole väitnud ,et olen rezizöör ega ilmaennustaja. ja ma olen kunstnik. ma ei ole pedofiil. seda oled sina oma sõpradega. mul on kalduvused . ma saan abi. ehk peaksid oma sõpradega sama tegema. OTSIMA ABI SEST ILMSELT VAJATE SEDA. ise oled püksikakaja. kuida ma julgen olla aktiivne mitmes valtkonnas. kuida julgen mitte olla ühe teema ja triki poni.


tegelegi siis sellega ja ära tiku inimeste sekka, kus sul asja pole.

3 mis asi on multi tasking. ma ei ole siin foorumis terve päev mul läheb siin rohkem 15 minsa vastamisele kokkku ja teen seda mida mulle teha meeldib ehk siis kunst luule kirjandus jne. ma ei tikuks siia kui sina ja su pedofiilist sõbrad mind ja mu inimesi ei laimaks. kas sa arvad ,et ma tahan siin olla pedofiilide ja vaimuhaigete keskel ja vaielda . pluss ma olen siit edukalt eemal olnud kõige rohkem 4 nädalat. sa teaks seda kui sa oskaks lugeda.
 
1 see pole mu nimi. 2 sa pole mina ega saaminuks 27. aprill 2024, kl 07.29
3 ei huvita need teemad ega tegele nende teemadega
 
ära varasta mu kommentaare sa loll pedofiil 27. aprill 2024, kl 07.30
6. Aga Mundzu nime võtan omaks!

ei võta omaks see pole mu nimi punkt
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!