Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Paar külalisetendust
 
gfr 29. oktoober 2001, kl 14.43
Halvad kogemused külalisetendustega viimase poole aasta jooksul:
Rakvere teatri "Tanja, Tanja" ning Vanemuises Undi lavastatud "Laulatus". Tavaliselt istun teatris küll etenduse lõpuni, aga nende kahe lavastuse puhul ei suutnud :(
 
Merle 29. oktoober 2001, kl 16.09
"Tanja, Tanjat" pole näinud, kuigi seda on Tallinnas korduvalt vist mängitud. Pole julgenud vaatama minna, lihtsalt ei usu, et hea on. :( Aga "Laulatuse" puhul oli minu jaoks tegemist etendusega, mille puhul läksin esimest korda elus poole pealt koju. Siiani ei suuda aru saada, mille pärast see etendus nii palju kiita ja auhinnatud on. :(
 
Kärta 08. november 2001, kl 12.45
"Tanja, Tanjat" ei ole ma näinud, aga "Laulatuse" puhul oli minu jaoks tegemist etendusega, mida läskin esimest korda elus teistkordselt vaatama. Jah, muidugi olid sel etendusel oma undilikud vea (algul ei saa käima, lõpp jääb lohisema), aga asi ise oli super. Piirid ei olnud seal, kus tavaliselt. Ja mõned rollid olid väga head.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!