Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Peetri Pizza
 
veiko 29. oktoober 2001, kl 19.23
Taoline koht oli aktuaalne suhkruvati ajastul. Söökidel on uhked nimed, mis ei vasta absoluutselt ootustele. Pasta vegetariaana oli paari üksiku juurviljatriblaga makaronikämp, millel ilma ketsupita üldse justkui maitset polnud. Hinnad on keskmisest kallimad. Salatid olid ära kuivanud ja üle soolatud. Koht asub Liivalaia tänaval. Igast teisest Balti jaama tagusest baarist saab tõhusama ja odavama eine. Pealegi oli teenindus ka veel ülbevõitu.
 
Di 01. november 2001, kl 13.48
Peetri Pizza on muidu täiesti OK. Ainult et - vähemalt Pärnu mnt-l asuvas pizzas on oluline, kes tööl on. Üks teatud töötaja küpsetab nimelt pizzasid, mis on umbes kolmandiku võrra väiksemad kui teiste töötajate küpsetet. Ja üks teine kord oli Al Tonno pizza täiesti halvaksläinud komponentidest koosnev. Aga muidu on hea!
 
aili 05. november 2001, kl 14.29
Juhtusin hiljuti nägema pitsavalmistajaid otsivaid töökuulutusi. Imestama pani, et kokandusoskusi polnud seal üldse küsitud ja palk oli nii väike, et kvalifitseeritud töötajat see mingil juhul ei motiveeri. Ka minu arvates on Peetri Pizza üsna alla käinud. Kaubamaja pitsad on märksa toekamad!
 
kukkk 06. november 2001, kl 22.44
Nõustun täieliklut Veikoga,pitsa põhi nagu tallanahk ja tõesti klienditeenindaja väga ülbelt suhtub seal inimestesse!
 
helga 07. november 2001, kl 15.35
Ok,mis juhtus minuga.
Ise ma ei söö pizzat,aga tuli sõbranna välismaalt, kes armastab jäägitult "ebatervislikku" toitu.
Sattusime Keila Peetri Pizza filiaali.
mina nosisin oma õunakest( teatavasti EI PAKUTA Peetri pizzas isegi mitte salatit.Need,kes välismaal on pizza baaris käinud saavad aru millisest salatist ma räägin)
Kui aga välismaa sõber oli pool pizzat söönud avastas ta taigna seest üleküpsetatud kärbbbbse..suur ja kole kärbes..
läksin siis pooliku pizza ja kärbse-poisiga kokatädi juurde,kes sõimas mul nöo täis,et eks ma ise toppisin selle sinna..HALLO!!!
Palun teile, klient on ju kuningas!
 
murf 08. november 2001, kl 13.08
See Keila jutt on tõenäoline, eriti masendav on poliitika Tallinast Peetri Pizza'st väiksem hind ja mõtetult väike pizza käivad käsikäes aga head Peetri Pizzat on siiski võimalik saada Kadaka teelt
 
Emma 08. november 2001, kl 15.00
Kadaka tee Peetri Pizza on korralik.
 
Elo 08. november 2001, kl 18.47
Minule maitsevad Prisma pizzad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!