Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
pesu maaletoojatele
 
lehmake 07. november 2001, kl 16.31
no ajab tigedaks! lähed pesupoodi ja seal suurim number on C!! igasugu imetillukesi pitsitükikesi on küll (milleks AA suurusele neid üldse vaja?), aga neile, kel rinda tõesti hoida vaja, ei midagi. kõik suuremad kaubamajad ja ka spetsiaalsed pesupoed olen läbi traavinud, aga 75 F või isegi mitte E ei ole mitte. st, on, mõned mis näevad nagu nad oleks toodetud vene sõjatehases! või maratis, aastal 70. ometi toodetakse ju ilusat pesu ka suurtele suurustele, miks küll eesti kaubanduse vastavad isikud leiavad, et meie ei tahagi pesu kanda?
 
veel üks lehmake 08. november 2001, kl 11.05
Täiesti nõus, Eesti pesumaaletoojad paistavad arvavat, et rinnahoidjat kannavad vaid ilma rindadeta naised oma rinna suurendamiseks (kolmveerand poes olevatest rinnahoidjatest on silikoonpatju või vatti vms. täis topitud)ja kui küsida D-korvi, siis vaadatakse sind kui monstrumit ja vastatakse et oi, NII SUURI meil küll ei müüda.
 
lehmake 08. november 2001, kl 13.59
ainukese variandina et üldse pesu selga saada olen kasutanud kataloogi, www.bravissimo.com
seal on alates D-suurusest! et põhimõtteliselt on küll ilusat pesu ka meile. aga miks keegi neid maale tuua ei või, ikka tahaks ju proovida ja katsuda ka, tülikas terve kataloogitäis omale kohale tellida ja siis ebasobivaid tagasi saata. aga parem kui mitte midagi.
 
Emma 08. november 2001, kl 14.57
See ajab tõesti vahel ahastuse peale. Ja poemüüjad vaatavad ka selliste nägudega nagu peaks mul midagi häbeneda olema, et mul suured rinnad on. Mida peenem poeke, seda nähvakamad pesulauad müüjateks on. Masendav.
 
lehmake 08. november 2001, kl 15.46
no näed! ma ei ole ainuke kellele *niiiii suuri meil küll ei ole* teatatakse.
ahjaa, veel üks asi mis mind on alati imestama pannud: kui pesu tehakse AAst kuni..maiteagi..Jni, siis päevitusriiete tootjad leiavad, et me peame kõik samasse korvi ära mahtuma. või siis on rannas ette nähtud käia vaid Bkorviga naistel?
ps, seal bravissimost mida enne mainisin sain oma esimesed bikiinid, kuhu ma sisse mahun!
 
väiketiss 08. november 2001, kl 19.28
miks nii õellt

(igasugu imetillukesi pitsitükikesi on küll (milleks AA suurusele neid üldse vaja?)

ka väikese rinnaga naine on naine - arvad et nad on ise süüdi selles et pole sinumõõtu "piimariiuleid"

iga naine soovib kanda mugavat ja kena pesu - mitte ainult lehmakesed vaid kõik naisterahvad


kahetsusväärne on tõesti et pesuvalik on kohati kehv või vägakehv ka "mittelehmadele" sealhulgas.
 
mrs. X 09. november 2001, kl 09.26
Soovitan soojalt vaadata Lauma firmapoodi Pro Kapitali hoones. Nemad vist ainukesed, kel meeles ka polsterdamist mittevajavad Naised :) Igatsorti kenasid pesutükke leiab sealt ja mis eriti lahe, "putiigi" stringihinnaga saad omale kohe mitu komplekti.
 
lehmake 09. november 2001, kl 09.27
väiketiss, see ei olnud üldse solvamisena mõeldud, lihtsalt et kui väikse rinnaga naised kannavad pesu pushup'imiseks või niisama, ilu pärast ja tegelikult saabad ka ilma hakkama, siis minusugustele on kvaliteetne pesu hädavajalik.
 
kah väiketiss 09. november 2001, kl 10.36
mul hoopis selline probleem, et poodides lõppevad suurused tavaliselt 80nega ära, aga mul oleks vaja 85A ja seda otsi siis tikutulega taga.
 
keskmine tiss 09. november 2001, kl 11.07
Vot mina mõtlesin seda teemat (kommentaare) lugedes sama, mis eelkõnelenu: kas inimene lihtsalt on imelik, kuid kui kauplusesse minna, siis tundub, et kõike on, aga kui osta tahad, siis ei leia midagi.

Rinna seisukohast olen keskmine (B või C - oleneb rinnahoidjast), aga muu on "pahasti" - oleks ka 85 või 90 vaja. Ja tikud on otsimisest kõik ära kulutatud. Lausa väsitab see maraton mööda kaubamajasid jms poekesi, kust sellised asju leida võib. Ehk olen tõesti mina süüdi, et olen tüse, kuid noor ja tahan ka ilusamat pesu kanda. Mitte aga neid konveieri meetodil kokkuõmmeldud väga väheseid variante, mis meie kaubanduses leida võib.
 
väiketiss 09. november 2001, kl 15.34
pole see midagi niisama eputamiseks - vaja ju ka ikka pesu kanda - mis parata et suut toetamist ei lähe tarvis, kuid ei saa kontoris ju käia ilma rinnahoidjata eriti kui soojemal aastaajal riided sellised läbipaistvamad või liibuvamad on

ja numbrid lõpevad paraku jah ära sealtmaalt kus tegelikult minul vaja alles otsima hakata nagu Autor: kah väiketiss kirjutab
 
tiridon 09. november 2001, kl 15.35
Sama lugu mulgi, ei ole kah suur ega väike, ja pesu tõesti kõik poed täis aga mida otsid seda pole. Eile tunnistas isegi kaubamaja müüja, et valik võtab silme eest kirjuks, aga tõesti teid aidata ei saa. Huvitav, kes neid siis ostavad, või on kauplused ainult näitusesaalid? Ja neid padajakesi ja traate ma kah ei taha.
 
anna 09. november 2001, kl 22.21
Ma olen jällegi vaadanud, et kui suuremaid tähti(D,E...) ka on, siis on nad sageli üsna inetud. Kui saab teha näiteks 90 C-d kitsaste õlapaeltega ja pitsilisemat, siis miks mitte 75 D/E-d? Usun, et sellel 90 C-l on ehk isegi rohkem toestust vaja kui mul, nii et miks ma ei või midagi ilusat ja naiselikku kanda...
 
titi 12. november 2001, kl 16.58
Endale läheb mul ka kohati D, ehkki ausalt - pole ma mingi paks ega ka tissid ei näe üldse liigsuured välja. D on täitsa normaalne suurus, mitte mingi eritellimuse alla käiv imeasi. Ise olen leidnud Sokosest üsna normaalseid suurte korvidega kopsukaid. Minu meelest oli seal DD-sid ja suuremaid ka päris esteetilise välimusega.Hinnad on muidugi suht kõrged - ikka tonni ligi vähemalt.
 
Tabu 13. november 2001, kl 20.56
Teate, sööge vähem, siis pole probleemi ka. Minul on 75B ja pole kunagi mingit muret.
 
mai 14. november 2001, kl 08.58
Tabule.
See oli küll nõmedalt väiklane etteaste. Grow up!
 
n25 14. november 2001, kl 08.59
Kuule Tabu ............. arvad, et rinnad on naistel söömisest? Noooojah! Mulle küll tundub, et need on suuremas osas ikka päritav asi. Seda enam kui inimene juba väga täiskasvanud on.
 
lehmake 14. november 2001, kl 11.24
tabu mul on 75 F. mis tähendab et muult kehalt oleme me ühesugused, mul on lihtsalt suured rinnad. ja ükskõik kui vähe ma ei söö 75 b ei saa ma omale mitte. 70 DD võibolla.
ja tõseti, saianukkide söömisest nad nüüd küll kasvama ei hakanud, perekonna viga.
 
normaalne inimene 15. november 2001, kl 13.19
mis toimub? Rinnad on päritavad? Ema saab vanaema surres vanaema rinnad? Segi olete või?
 
asd 15. november 2001, kl 13.38
Grow up ja taba matsu, mis öelda on tahetud. Kui niisama klähvid, siis mine koju.
 
kil 16. november 2001, kl 12.17
75 F... vaeseke... ebaproportsionaalne on vist väga vastik olla ja mehed ei vaata sulle vist kordagi silma... oma head ja vead... aga see olex sulle ju suurepärane äriidee - hakka suuremaid numbried maale tooma! ma arvan kyll, et see võib täitsa ära tasuda (kuigi kaubamajades on nõudlus siiski antud suuruste kohta liiga väike, et neid sisse tellida - materiaalne mõttemaailm ehk kapitalism)
 
jepy 18. november 2001, kl 14.03
osaliselt võib väita et rindade suurus on söömisest. Eelmine aasta olin selline priske tädi ja rinda oli ka 80B . Võtsin siis alla 15 kg ja kõik rinnahoidjad jäid suureks,ning kannan hetkel nüüd 70A. Rasv läinud ja rinnad ka:)
 
Emma 18. november 2001, kl 15.30
Minul on selline kogemus, et olin 3 aastat tagasi 40 kg raskem kui praegu. Kaalujälgijates salenesin "mõnevõrra". Siis oli minu suurus 90 DD, nüüd olen 75 DD, seega minu rinnad ei sisaldanud oluliselt pekki ja olen sale, aga väga rinnakas. Ema-isa suguvõsas on kõik pisikesed tissid, nii et ma ei tea, miks minuga nii on. Aga ma kannan neid uhkusega ja ei kurda üldse. :)
 
Ginger 19. november 2001, kl 11.45
Kas keegi teab, kas ja kus müüakse Bodytalk firma pesu? Ostaks hea meelega, kui kuskilt mõne müügikoha leiaks. Minu arvates väga ilus pesu.
 
kah väiketiss 19. november 2001, kl 12.01
nojah, paksuks ma just ennast ei pea aga mis teha kui rinnakorv on lihtsalt nii lai (endine ujuja), et oleks vaja 80-85 numbrit. ja ribisid juba kaalujälgimisega koomale ei tõmba :(
 
chameleon 19. november 2001, kl 17.46
Aga minule on probleemiks alati, kui soovin ühtset komplekti osta, just alumine ots. Olen nn liivakella kujuline, kitsas piht, aga rind ja tagumik ühes, kuid tunduvalt suuremas mõõdus. Ja alati, kui rinnahoidja juhtub paras olema, on püksid nagu mõnele 14 aastasele sinna juurde sobitatud! Samas tavalisi pikki pükse otsides mure sedapidine, et mis üle puusa jalga venib, on keskkohast üle 10 cm laiem kui vaja. :(
 
n26 05. jaanuar 2002, kl 16.20
Näiteks Eedeni pesupoes leidsin väga meeldiva üllatusega, et Eestiski müüakse pesu päris mitmes mõõdus, ka. 70 D ja DD (Triumph vist). Ja on ilusad vaadata ka :-) Ega peagi Bravissimost tellima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!