Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Briljantfoto
 
Merle 21. november 2001, kl 16.20
Õnnepalees teeb registreerimisel pilte fotograaf firmast Briljantfoto.Piltide kohta ei saa miskit halba öelda (vähemalt esimeste kohta mitte).Esimese järeltellimusega läks ka kõik õnneks,aga kui ma teist korda pilte juurde tellisin läks "nali" lahti.
Kuna ma ei vaadanud neid fotosid kohapeal üle,siis avastasin alles kodus,et vähemalt pooled piltidest on ebakvaliteetsed.Küll oli seal triipe ja täppe peal.Läksin siis tagasi ja palusin pildid ümber teha.Seda nad küll tegid (mis neist muidugi ilus oli),aga lõpuks tegid mulle selgeks,et üht pilti ei saagi ilusti teha-negatiiv on vigane ja peale selle olid nad juba enne tähele seda pannud.Ma ei saa aru,miks mulle siis need pildid vaikselt ära anti ja midagi ei öeldud.Küllap loodeti,et "plika" ei julge nagunii pärast midagi nõudma tulla.No tere tere,negatiivid olid ju nende käes ja järelikult on nende kohus ka negatiive korralikult säilitada.Lõpeks on ju tegu ikkagi minu elu väga olulise päevaga ja seega tahaks endale ja oma tuttavatele korralikke pilte saada.Ja peale selle teatas teenindaja,et nemad olla minule veel natuke rohkem pilte teinud,kui ma tellinud olin.Ma tõesti ei lugenud fotosid üle,aga sellegipoolest ei ole see miski vabandus.a la teen 20 pildi asemel 30,mis siis,et defektiga.
Kogu lugu lõppes sellega,et nõudsin negatiivid enda kätte,siis vähemalt tean keda süüdistada,kui miskit juhtunud on.
Huvitav,kas midagi sarnast on kellegil veel selle firmaga ette tulnud või oli tõesti minuga juhtunu üksik halb juhus.
 
ewa 23. november 2001, kl 11.04
Olen ka seal käinud näit. passipilte tegemas ja leian küll, et teenindajad on vägagi vastutulelikud ja annavad tõesti rohkem pilte kaasa kui tellinud oled.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!