Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Laagri Maksimarket
 
Mari 22. november 2001, kl 13.55
Ma ei ole küll mingi kaebaja aga seekord viskas tõesti üle. Asi selles, et algusest peale kui see uus kaubanduslik hoone avati on seal probleemiks olnud (vähemalt nii harva kui mina seal shoppamas olen käinud) naiste WC uks, mis alati pärani lahti ja kunagi kinni ei käi (või ongi nii mõeldud!?)kuna seda võimalust lihtsalt ei ole! Ja ükskord ma lihtsalt lükkasin selle ukse hooga kinni... ja sinna ma jäingi. Õnneks oli mul mobiil, et sain helistada TASULISSE infoliini ja seejärel marketi infokassasse. Tore! Hea, et natuke levigi oli. Ega mul seal sinises valguses igav ei olnud - muusikat ju lastakse! Vahepeal käidi ust katsumas - ei midagi. Ja siis ilmus täie hooga sisse mingi vihase näoga beibest administraator, kelle sõnad olid: "Seda tuleb lihtsalt tugevamini lükata!!??". Isegi ei vabandatud, sest see on ju NORMAALNE!
 
kiisep 22. november 2001, kl 14.55

ega siin teisiti ei saa, kui peab pidevalt olema valmis ennast õigustama, muidu tallatakse ära..ja nii igal pool!
minu kogemus on seotud starmaniga, soovisin laenutada tv1000 dekoodrit. kohal käisin vist kolm või neli korda, ükski ei töötanud mis koju viisin..lõpparve tuli ligi 500 krooni. iga uue laenutatud kasti eest lisati täislaks kuu kohta...
isegi ei vabandanud keegi, alles siis tulid pobisevad vabandused, kui küsisin, et kas vabandatakse ka selle jama pääle...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!