Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Süda tn Õlletuba
 
Blaah 26. november 2001, kl 14.23
Olen vahel ka seal lõunat söömas käinud. Olen pidanud seda kohaks, kus võib käia kah, kui kaugemale minna ei viitsi. Kuid minu viimane käik sinna oli "halb kogemus". Kui hästi järgi mõelda, siis isegi koomiline.
Tavaliselt teenindavad laudu naisterahvad, aga seekord oli lühike jäme mees, kes millestki aru ei saanud. See polnud esmapilgul nii häiriv. Kui mina olin oma prae juba lõpetanud ja minu mees alles sõi, oli kõrvallauas oleval inimesel tellimuse järg niikaugele jõudnud, et talle hakati praadi tooma. Õlletoas tuuakse leivad (ainult 1 sort ja seegi leiva-saia vahepealne asi) korviga lauale ja sealt võib võtta. Mu mees sirutas käe välja, et omale leivaviil võtta, kui järsku.... jäme kelner tuli ja haaras selle nina alt ära ja tõstis kõrvallaua peale!! Esiteks, ei võeta tavaliselt inimese eest asju ära kuni ta ei ole lõpetanud ja teiseks oleks ta hea tava kohaselt pidanud seda ennem täitma minema, mitte "näritud kondi" teisele ette lükkama. See oli nii hämmastav, et mees kaotas leiva isu ära ja tagantjärele tobe. Ei kipu sinna niipea enam.
 
Mel 26. november 2001, kl 15.53
Minuga oli seal kord selline imelik juhus, et lauda minnes võtsin mööda minnes menüükaartide laualt, kus oli neid virnas, menüü kaasa, et aega võita. Ja kohe hüppas minu kõrvale ettekandja, kes selle minult ära REBIS. Kui imestust üles näitasin, sain vastuseks vaid lakoonilise ja järsu: istuge kohale. Valisin laua ja istusin kohale ning pidin 5 minutit ootama enne, kui mulle menüü toodi. Ja siis jäi ka ettekandja kohe laua kõrvale seisma, tellimust ootama. Kui ma ütlesin, et soovin menüüga enne rahulikult tutvuda ja läheb natuke aega, pöörati silmad pahupidi ja kõnniti minema. Viieteistkümneks minutiks.
 
Inks 26. november 2001, kl 16.14
Käin seal ka vahel lõunat söömas. Midagi sellist ei ole silma jäänud. Aga alati olen imestanud, et miks seal nii vähe rahvast on. Et rahvas nagu ei kipu sinna...
 
Emily 26. november 2001, kl 16.40
Vanasti oli seal just hästi palju rahvast, mina ei käinud seal sellepärast, et õhk oli paks ja vabu kohti polnud. Aga see oli 3-4 a tagasi.
 
kil 27. november 2001, kl 09.45
seal peab kõike nagu mega kaua ootama... selline kogemus on minul...
 
kogenu 27. november 2001, kl 11.36
Jah, minul sama kogemus. Kusjuures oleks siis rahvamass taga, et teenindada ei jõutaks. Mina olen sattunud puha hõredate laudade ajal. See näitab suhtumist.
 
kass 06. detsember 2001, kl 14.27
mis kella ajal te küll lõunat sööte? Kui mina seal juhtumisi lõuna paiku käin, siis olen mõnikord ka laua vabanemist oodanud?
kilile ja kogenule: see, et suhteliselt kaua oodata tuleb, näitab, et toitu valmistatakse tellimuse peale, mitte et see on juba tunde köögis tellijat oodanud... Tegemist on siiski restorani, mitte kiirtoitlustussööklaga
 
Laura 12. detsember 2001, kl 17.57
Mina käisin seal sõpradega ühel õhtul. Rahvast oli mitte eriti palju, kuid õhk oli väga palav ja paks. Tellitud küüslauguleivade kohaletulek võttis omajagu aega. Ja kui nad tulid: külmad poolkõrbenud koorikud ja nätsked kah takkapihta. ei suutnud selliseid süüa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!