Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kardinamüük "Sunoreki" moodi
 
Ohver 28. november 2001, kl 03.19
Leidsin Lasnamäel "Mekas" asuvast "Sunoreki" poest meeldiva kardinakanga ja soovisin seda osta 4,60 m. Mõte oli sellest saada 2 täispikka (2.25) kardinasiilu. Tellimise ajal kontrollis müüja laoseisu ja teatas, et olen õnneseen, kuna seda ongi ainult viimased 5 meetrit.
Kui ma "õnneseenena" siis oma kardinakangale järele läksin, selgus, et sain soovitud kangast kokku lausa 4,90 m. Ainult et kahes tükis, millest üks oli peaaegu neli meetrit pikk ja teine peaaegu meetrine. Olin seni arvanud, et "Sunorek" on üks Eesti soliidsemaid professionaalseid kardinafirmasid, aga selline kardinamüügiloogika võttis tummaks.
Müüja pakkus küll oma "professionaalset" nõu: neid saavat õmmeldes niimoodi kokku kombineerida, et saan ikkagi soovitud pikkuse kardinatele kätte.
Paraku ei läinud ma kallist poest kallist kangast mitte lapiteki jaoks ostma. Tegemist oli suuremustrilise kangaga, mille erineva suurusega tükkidest kokku kombineerimine minu kardinaplaaniga kuidagi ei sobinud. Küsisin, kui palju firma mulle selliste restijuppide tõttu hinnasoodustust annab. Müüja teatas, et ei mingit, kuna ma sain ju niigi rohkem kangast kui olin tellinud.
 
helen 28. november 2001, kl 11.07
vinge!!!!
 
N27 29. november 2001, kl 14.14
Praegu ajas küll naerma - oleks endal juhtunud oleks muidugi vihastanud! See on kauplemine Eesti moodi - igas poes pead olema terane, et pügada ei saa! :-(
 
kah ohver 01. detsember 2001, kl 23.52
meie tellisime "sunorekist" akendele ribakardinad. tellimine käis kadaka teel oleva müügiesinduse kaudu. seal oli juba kohapeal selline ülbe suhtumine. ootad, millal tibi paberite kohalt silmad tõstab, et ütleks oma ostusoovi välja. kui ta seda siis tegi, saatis seda selline näoilme, et mida sa nüüd siis tahad!!!! andsime oma akende mõõdud ja lubati siis 4 päevaga valmis teha. tehti 2 nädalaga. kui järgi lõpuks läksime, siis isegi ei vabandatud. rääkimata mingist elementaarsest viisakusest. ma ei telliks sealt enam ühtki ribakardinat, aga nemad on minu teada ainukesed, kes vastu klaasi pandavatele kardinatele üles äärde mingi viisaka katte panevad. või teab keegi mõnda firmat veel? ma ei tahaks selle konkreetse firmaga enam tegemist teha. pettumus oli seda suurem, et valisime "sunoreki" kuna see on nime järgi soliidne ja kvaliteetne. hinnad on muidugi teistega võrreldes kallimad. aga võib olla selle pärast nad võivadki endale sellist üleolevat suhtumist lubada, et nad on hetkel üks parimatest. siinkohal jõudu teistele "kardinafirmadele"!
 
rahulolu 05. detsember 2001, kl 20.03
Minul seevastu ainul positiivsed mälestused. Nimelt helistasin, tulid mulle koju, näidised kaasas jne, soovitasid, mõõtsid, mina tegin oma valiku, nemad järgmisel päeval hinnapakkumise (kõiki tube korraga ei pea sugugi tellima - võid rahumeeli kanga kinni panna ja selle alles mõnel järgmisel kuul tellida), tähtaegadest peeti kinni, paigaldust ma ei tellinud, kuna tulin sellega ise suurepäraselt toime v.a. ribikardinad. Seega ei ole halba ilma heata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!