Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kung Fu
 
MAi 28. november 2001, kl 08.08
Nii nimetatud uus hiina kiirtoidu koht. Käisin ja enam ei lähe mitte kunagi tagasi. Ise sõin mingit kastet, sõbranna suppi, välja nägid mõlemad nagu tapeediliim ainult erinevat värvi, maitset nagu polnud ja nuudlid olid ka rohkem nagu tavalised tükeldatud spagetid. Teenidaja jättis ka tugevalt soovida - hea et suppi sülle ei visnud. Ahjaa - nõud on paist ja söögiriistad plastmassist, ehk pilgad, mis on ka tavalisest jämedamad.
Nii et teravaid elamusi!
 
Pip 28. november 2001, kl 17.05
Nõustun täiesti. Tellisime toidu ära, maksime mingi ilge summa ja siis tuli välja, et ettekandja on kurt, pooled asjad lasi kõrvust lihtsalt mööda. Teenindus oli ka nii @!#$ kui üldse veel olla võib. Asjad lihtsalt visati näkku...
 
marimutt 29. november 2001, kl 01.40
mida tähendavad sõnad "paist" ja "pilgad"? sorry, aga seetõttu nagu tõesti päris aru ei saand, millest jutt.
 
MAi 29. november 2001, kl 08.02
sorry -paist peaks olema papist ja pilgad pulgad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!