Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
rasestumisvastased tabletid
 
Liisa 05. detsember 2001, kl 23.35
tegelt juba igivana teema, et kas siis ajavad paksuks või ei???
rääkige oma kogemustest...
 
jana 06. detsember 2001, kl 09.26
Olen poolteist aastat võtnud Femodeni. Ei ole siiani küll mõjunud paksukstegevalt.
 
Pipi 06. detsember 2001, kl 10.53
Paksuks need küll ei tee... peale selle saad seksida siis, kui tahad ja palju tahad- tegelikkuses võib neil hoopis olla kaalu langetav toime:))
 
n25 06. detsember 2001, kl 11.16
See on vist nii, et kellel kuidas.
Mina (kes niigi polnud sale) võtsin juurde, aga sõbranna (kes niigi kõhnukene) võttis maha.
Võta siis kinni.
 
j. 06. detsember 2001, kl 12.11
Minul tuli natuke kaalu juurde küll, ei ole kindel, millest täpselt. Kui vahepeal paar kuud tablette ei võtnud, polnud mingit muutust. See, kuidas mõjuvad, on väga individuaalne.
 
Vähk 06. detsember 2001, kl 12.20
Mina võtsin juurde. Poole aastaga tuli kaheksa kilo juurde, siis loobusin.Praegu olen teist kuud spiraaliga ja kaks kilo kadunud.
 
pisike 06. detsember 2001, kl 12.55
Mina olen tablette võtnud kokku neli aastat. No pole paksuks läinud. Tegelikult tõstavad nad isu. Ja kui soovidele järele annad ja õgima kukud, siis võid ju paksuks minna küll. Aga siis lähed paksuks söögist, mitte tablettidest.

Ja Pipiga olen täiesti nõus. Saab seksist suuremat naudingut. Ja kalorid kaovad ;)
 
marju 06. detsember 2001, kl 14.01
võtan minuletti juba 5 aastat, ei ole juurde võtnud. arst mainis, et paar esimest kuud võib tõesti söögiisu tõusta ja tuleb siis jälgida veidi rohkem, mida suhu topid. plusspoole pealt aga: päevad kella pealt, mitte paarinädalase kõikumisega, valud kadunud, näonahk on hea, rinnad kasvasid 2 numbrit ja ei mingit igakuist stressi teemal "äkki olen rase"
 
minni 06. detsember 2001, kl 14.48
mina olen tablette söönud mingi viis aastat, viimased kaks aastat logesti. mingit söögiisu või kaalutõusu pole täheldanud. olen tablettidega väga rahul, ainuke jama, et rinnad on B-suurusest C-suurusele kasvanud, ja vot see on juuuubbbbbbeeeeeeee...
 
emily 06. detsember 2001, kl 16.14
minni, miks suuremad rinnad juubbbeee on? Ohkan juba nagu mees: saa neist naistest aru, kes tahab midagi suuremat, kes sama asja väiksemat.
Aga teemast: mina olen võtnud kolm aastat Micronori, kui tuli poolteist kilo juurde, ma seda tablettidega ei seostaks. Aga ma olen ka pärilikult kõhnapoolne. Või, noh, normaalne. Rahul endaga, isegi pärast teist last vöökohale jäänud 8 lisacm ei eruta eriti.
Siin on väga palju kaaluteemalisi probleeme. Mina olen sügavalt veendunud, et asi algab pärilikkusest. Kui ikka ema-isa paksud ...
 
1 mees 06. detsember 2001, kl 16.19
Paksuks teeb teid naisi see juhus, kui te rasestumisvastaseis pille sisse naost ei aja - siis kui titt kulge jaab.
 
to emily 06. detsember 2001, kl 16.39
eks ta ole jah, kellele C suurus hea, kellele halb. kuna mul piht selline peenema poolne ja rinnapartii C, siis tekib pamela andersoni tunne, aga mulle see kohe üldse ei meeldi. meesterahvad küsivad alalõpmata, kas mul on silikoonid, olen juba väsinud....
 
Ginger 06. detsember 2001, kl 17.16
Mina tarvitasin 5 aastat, lõpupoole tekkis tsellu. Kui lõpetasin tablettide söömise, kadus ka tsellu. Võibolla ei saa neid kaht asja seostada, kuid minul vähemalt nii oli.
 
partii 06. detsember 2001, kl 21.47
Kohatu enesemeelitamisena tundub väide justnagu C-cup oleks teab-mis-suur partii. Normaalse kaalu juures pole seal miskit imelikku, anoreksiku puhul ehk on.
 
MARIA 07. detsember 2001, kl 09.24
Mina olen pool aastat kasutanud Merciloni ja midagi nii hullu ei ole mu jalgadega varem juhtunud. Nii meeletu tselluliit on selle ajga tekkinud. Kaalus võtsin ka alguses juurde, kuid tänaseks olen need kilod tasa teinud. Kuid tablette kasutades on ikka väga raske maha võtta. Olen varem olnud korduvalt kaalujälgija ja kilod kadusid kiiresti, kuid nüüd .... üle kivide ja kändude.
 
xxx1 07. detsember 2001, kl 10.08
Kas rasestumisvastased tabletid teevad paksuks?
Mis on põhjus, kui pimedas vihmaga purjus mees sõidab kurvis kraavi, kui kass jooksis üle tee?
 
lehmake 07. detsember 2001, kl 10.56
teemaväliselt/ c ei ole suur vaid täiesti normaalne, katsuge te F-iga elada...
 
teemaväliselt 07. detsember 2001, kl 11.23
Korvid on eri firmadel v erinevad. läti firma Lauma rinnahoidjad on näiteks tunduvalt suuremad kui teised. Käisin eile nende Müürivahe poes proovimas. Mul on muidu B, mõnel lõikel ka C. Seal oli B suur mis suur, aga mulle meeldinud kopsukatel (6mudelit) ühtki A suurust polnud.
Küllap on läti naistel suured rinnad!
 
tipp 07. detsember 2001, kl 12.03
Mina võtsin kolm aastat rasedusvastaseid tablette ja pikapeale võtsin ikka juurde kah. Nüüd lõpetasin võtmise ja olen 7kg kergem.
 
Pip 07. detsember 2001, kl 14.18
Minul läheb praegu teine aasta ja asjad on läinud vaid paremuse poole. Näonahk oli enne vinniline ja nüüd on korras. Juurde pole ma ka võtnud, kaal on stabiilne, olenemata toitumisest. Ja päevad on küll väga täpseks läinud. Asi käib täpselt päevapealt.
 
Kati 07. detsember 2001, kl 15.48
Olen võtnud tablette pool aastat, Harmonet on nende nimi. Käin väga hea meesarsti juures, kes neid soovitas. Pole kuskilt otsast juurde võtnud, asjad on ainult parema poole läinud. Varem pidin kannatama valude all ning periood oli vähemal 5 päva pikk, nüüd on periood kuni 3 päeva pikk ning valud on läinud!!!!!!!
 
Kerli 10. detsember 2001, kl 13.22
Kasutan Marveloni rasestumisvastaseid tablette juba 5 aastat, ja ma ei usu, et nad paksuks teevad.

Aga on ju hea põhjus küll kohe tablette süüdistada, kui oled juurde võtnud?
 
Kristin 19. detsember 2001, kl 17.52
See võib ka mõtlemisest tulla. On ju teada-tuntud fakt, et pillid teevad tihti paksemaks. Seetõttu jaguneb rahvas kolmeks:

-Need, kes võtavad endale eesmärgi mitte lasta pillidel end mõjutada. Meelega ei söö alati, kui kõht on tühi. ("Söögiisu tuleb pillidest, ma ei tohi järele anda, lähen muidu paksuks"). Selle pideva muretsemise pärast söövad isegi vähem, kui enamasti=> võtavad kaalust alla.

-Need, kel on ükskõik. Neid ei mõjuta see. Neil on kindlad toitumisharjumused, mis ei olene söögiisust. Kaal ei muutu

-Need, kes söövad siis kui tahavad. Varem tekkis söögiisu siis, kui kõht tühi, peale pillide tarvitama hakkamist aga liiga tihti. Ka niisama, hormoonidest. Seetõttu hakkab kaal tõusma.

See, kuhu keegi meist kuulub, oleneb toitumisharjumustest, iseloomust jne.
 
Valeria 28. detsember 2001, kl 15.54
Olen nüüdseks üle 3 a. tarvitanud Logestit ja mingit mõju kehakaalule ei ole ja libiidoga samuti pole probleeme.
Positiivne asi aga on see,et kui regulaarselt võtta,ei ole rasestumisohtu ja võib spontaanselt iga hetk seksima hakata.
Need,kes väidavad,et kehakaal tõuseb-kui sa söömisharjumusi ei muuda e. isule järele ei anna,siis ei tõuse abosluutselt.
 
Tütarlaps 16. jaanuar 2002, kl 19.07
Arvan, et see on väga vananenud mõttestamp, et pillid teevad paksuks. Tänapäeval on neid niipalju erinevaid (s.h erineva hormoonisisaldusega), et enamikel peaks olema võimalus leida endale see sobiv. Samuti võib kaalulangus või -tõus olla väga individuaalne ja erinevatest põhjustest tingitud. Ise olen kasutanud Diane't, Marveloni ja nüüd Logesti. Võtsin alguses poole aastaga ligi 5 kilo alla. Kuid ma ei seosta seda ilmtingimata pillidega, sest pillide võtma hakkamise ajal oli ka muid suuremaid elumuutusi. Kolme aasta tagune kaalulangus tagasi pööranud ei ole, s.t püsin kaalus ilma selleks midagi erilist tegemata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!