Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Sunoreki kardinapuud
 
Mimmi 10. detsember 2001, kl 15.57
Ostsime kaks Sunoreki puidust kardinapuud, et ilusad ja hea lihtne kokku panna. Naiivikud. Kardinapuu osad lihtsalt ei sobinud kokku. Otsa ei läinud ei need nupukesed, mis kahel pool otsas käivad ega ka need, millega puu seinale pannakse. Ühte jullat surus mu mees jõuga sinna otsa (eeldades, et võibolla peab kõvemini suruma, käivad tihedalt otsa) ja see läks lihtsalt katki. Kõik augud pidime seega suuremaks tegema. Samal ajal nende jullade, mis seina külge pannakse ja kuhu kardinapuu külge pannakse, augud on liiga suured, kardinapuu lopendab seal otsas ja selleks, et ta pähe ei kukuks, oli ilmtingimata vajalik need kruviga lisaks kinni panna. Kõige lõpuks jäid kardinad veel aknast tobedalt kaugele, nii et need osad pidime ka lühemaks saagima. Ja seda kõike mõlemal kardinapuul. Ausõna tahaks teada, mida oleks üksik naisterahvas, kel pole trelli ja saage ega ka abivalmis naabrimeest kohe käepärast võtta, pidanud tegema. Jabur.
 
Bella 10. detsember 2001, kl 16.07
noh kas tead, üksik naisterahvas tellib kardinapuud sellisest firmast, kus pakutakse ka ülespanemist.
 
Mimmi 10. detsember 2001, kl 16.55
 
mari 10. detsember 2001, kl 22.57
kas peale seda kammajaad näevad need puud veel normaalsed välja ka?:))
 
Lynn 11. detsember 2001, kl 00.21
aga tegelikult selgub et hakkab ikka kvaliteet alla käima kui konkurents suuremalt jaolt puudub... 5 aastat tagasi sellist asja nii lihtsalt läbi ei lastud. tobe on hakata igat asja koha peal kontrollima, aga tuleb välja et on ikka mõtet küll. mitte et eriline kooner oleks, aga kui ma millegi eest maksan, tahan korralikku kaupa saada, ja kui nad seda ei suuda garanteerida... skruuu themm... (sorry!)
huvitav kogu selliste jamade juures on et kas rahavas üldjuhul ei pahanda niisuguste asjade pärast? mujal maailmas - kui juba millegi eest makstakse - siis nõutakse ka seda raha väärt kaupa... mis tundubki olema tegelikut Eesti tarbijate probleem, et me ei julge ega oska kakelda (ja seda tõesti sõna otseses mõttes) oma õiguste eest. ise tean seda eriti hästi kuna olen igasugu möödalaskmiste suhtes teinekord liigagi järeleandlik - - aga täiesti põhjuseta - ka nemad teevad seda kõike ainult raha pärast. möödalaskmisi ma mõtlen... võeh, nõuaks juba teist alapealkirja :))
 
Mimmi 11. detsember 2001, kl 12.01
Pikemal kardinapuul tuli paigaldamisel veel üks jupp liimist lahti. :)

To mari: Kardinapuud näevad normaalsed välja:).

To Lynn: Kaalusime varianti teine kardinapuu poodi tagasi viia, kuid leidsime, et pole mõtet. Oleks ehk uus asemele antud, kuid tõenäoliselt oleks see samasugune olnud ja kui me poleks sellisega nõustunud, siis oleks üldse ilma jäänud. Kardinapuud oli aga vaja. Eks õigem oleks muidugi olnud tagasi viia. Loodan, et kes loeb, siis neid kardinapuusid "kotis" ei osta, vaid katsetab poes järgi, kuidas kokku sobivad, ise teen küll edaspidi sedasi.
 
tiridon 11. detsember 2001, kl 15.55
Meie tellisime aasta tagasi Sunorekist rulookardinad ja eeldasime et nad on mõeldud kasutamiseks, aga tuleb välja, et kui neid igal hommikul ja õhtul liigutada, siis nad just vaevalt aasta töötavadki. Praegu pean neid jõuga kakkuma ja sealjuures teevad nad ka veel koledat häält :(
 
Marii 11. detsember 2001, kl 22.48
no sul on siis lausa vedanud, kui aasta töötas. Minagi tellisin omale sealt ruloo ja hea, kui see 3 kuud vastu pidas. Helistasin neile ja uurisin asja ja siis oeldi, et on kasutaja viga. No ma ei tea, pole ju seal nagu suurt midagi muud kasutada, kui nööri tômmata. Ehk peaks Sunorek hakkama ruloo kasutamise koolitust läbi viima, et kuidas ikka seda nööri tômmata:))
 
Sirts Mariile 12. detsember 2001, kl 01.50
Aitäh teavitamast. Mul on ka paar kuud "Sunoreki" ruloo üleval. Nüüd teen graafiku, mitu korda kuus tohib perekond rulood liigutada. Uurisin rulood ostes müüjalt, kui töökindel see ketimehhanism on. Pidi eluaegne olema, sain vastuseks. Alles hiljem hakkasin mõtlema, kas ta pidas silmas seda, et mul on varsti lootust auto alla jääda või et kardinate elu on läbi, kui tõstemehhanism enam ei tööta...
 
Marii Sirtsule 12. detsember 2001, kl 03.01
icc, lugesin sinu kirjutist ja kange tahtmine oleks sulle ikka öelda, et welcome to the club....aga ma tôesti loodan, et sul ehk on vedanud rulooga ja et enamus tooteid neil ka kvaliteetsed on, et mulle lihtsalt selline sattus, aga kuulsin oma töökaaslaselt, et temalgi oli kasutaja viga ja ta arvas, et tôesti on äkki lapsed kuidagi asja tuksi keeranud, et ilmselt parem on, kui ikka rulood 1 konkreetne kasutaja kasutab, et ehk siis peab vastu:)
 
vot nii 12. detsember 2001, kl 08.32
kas sunorek midagi kvaltiteetset ka müüb?
 
tsinna 12. detsember 2001, kl 12.52
Ostsin ka kaks rulood suvel Sunorekist. Siiani peavad vastu. Teie juttu lugedes hakkas hirm küll. Oli plaanis kevade poole veel kaks rulood teistele akendele tellida. Nüüd ei tea, kas julgen enam. Aga midagi tahaks akna ette saada ...
 
mari 12. detsember 2001, kl 22.25
ja asja teeb eriti masendavaks veel see, et väiksemates linnades, nagu tartu:)) on see sunorek enamvähem ainuke koht ka, kust üldse mingit rulood saada. kui just ei taha Teasponi poodi minna, kus on eriti jubedad asjad ruloode nime all müügil.
 
mir 19. detsember 2001, kl 15.44
myyrivahe tn on yks väike pood, mis samuti ruloosid jm. tellimuse peale teeb. (nimi ei tule meelde kahjuks)
ma sain sealt täpselt sama ruloo ca 400 eegu eest, mis mu ema ostis sunorekist ca 1000 eegu eest.
ja toimib, sain yles, rullub ja täidab oma funktsiooni.
 
Sirts 20. detsember 2001, kl 10.04
Mir, aitäh vihje eest! Ehk leidub seal ka Sunorekist soodsama hinnaga kardinakangaid?
 
mir 20. detsember 2001, kl 13.03

sirts, kangaste kohta mul ei tule ettegi, kas seal on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!