Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
club balermo
 
kiisu 17. detsember 2001, kl 09.16
Kuidas üldse selline urgas tänapäeval olla saab?? See on täpselt samasugune, nagu siis, kui see avati umbes 15 aastat tagasi. Puudub igasugune austus ja respekt klientide vastu. Peldikusse minnes hoia ust kahe käega kinni, sest selline asi, nagu lukk on seal kohas küll ime, nagu ka peldiku paber. Tantsida pole kaa mitte võimalik, sest kommi- ja alkoholiuimas tatid tõmblevad jalus nii, mis kole. Ja tippude tipp on siis veel see, kui nüüd tahaks maha istuda, rahulikult ühe suitsu tõmmata, kuid seegi pole võimalik-kõik mis sa suust välja lased tuleb selle kahekordselt silma tagasi. Nimelt ventilatsioongi on seal aastast 85. Ma ei kujuta üldse ette, mis siis,kui sa ei suitseta.
 
maie 19. detsember 2001, kl 10.26
Kas see on see vana silva baar või? Kui on, siis ega see eriti normaalne koht ei ole jah. Paras urgas selline. Ma ei saa aru, kuidas seda üldse likviteeritud ei ole. Siis kui ma seal käisin oli see otsast otsani täis 15-16 aastasi nolke.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!