Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kehv bensiin
 
combo 19. detsember 2001, kl 15.42
Kas kellelgi on kogemusi ebakvaliteetse bensiiniga?
Mil viisil see auto juures tunda annab?
Kuidas ära tunda, et just bensus asi on?
 
kiisu 19. detsember 2001, kl 16.52
autol puudub siis korralik tõmme, loomulikult juhul, kui tegemist on mõne võimsamat mootorit omava margiga..
 
Sirts 20. detsember 2001, kl 10.02
Minu kogemused ütlevad, et auto hakkab "halvemat" häält tegema ja muutub kapriissemaks (näiteks käivitamisel ja kohaltvõtul; mul on väike 1,4 mootoriga naisteauto). Kohati ka tõmbleb ja turtsub. Eriti kehvaks läheb olukord siis, kui seda halba bensiini on paagipõhja jäänud ainult veidi - justkui oleks sinna sadestunud mingeid bensiinile mitteomaseid jääke. Tavaliselt on need probleemid kõige suuremad bensiini 95 puhul. Siis ei jää muud üle kui 98-t paak täis võtta ja olukord läheb kasvõi veidi normaalsemaks. Samas olen märganud, et ka 98 on tihti erineva kvaliteediga, kuid selle oktaanarv on ikka mõnevõrra kõrgem ja väljavaade oma sõidud sõidetud saada on suurem. Mul on kõige lähem ja mugavam tankida Nestes, aga 95 bensiini ma sealt küll enam võtta ei julge: liiga palju halbu kogemusi olen saanud. Kui oli 95-eurot tutvustav reklaamikampaania, siis oli see tõesti hea bensiin - auto nurrus väga rahulolevalt. Aga nagu reklaamikampaania läbi sai, kukkus märgatavalt ka selle bensiini kvaliteet. Nn bensiiniparandajaid pole ma proovinud ega tea, kas nende efekt ikka on selline nagu reklaamitakse.
 
Minake 20. detsember 2001, kl 10.32
Minu auto tarbib 98-t ja sellega on üks kord probleem olnud: auto jäi keset sõitu seisma ja bensu filter ja midagi veel oli vaja välja vahetada. Mingil määral on erinevusi kvaliteedis olnud: vahel on segu nii hea, et ei saa gaasipedaali õieti puudutadagi - auto lausa lendab.
 
niisama 20. detsember 2001, kl 13.28
endalgi olnud kogemused kehva bensuga(95). Auto turtsus ja no venis nagu tigu...Vaata, et traktor kihutab mööda. Lisasin hiljem 98 ja oli kohe tunda kuidas auto paremat häält tegi.
Bensu lisandeid olenka kasutanud, aga mina märgatavat edu küll ei täheldanud...
 
britta 23. detsember 2001, kl 09.21
Uno X-ist olen viimasel ajal kohe kahel voi kolmel korral kehva bensiini saanud, kusjuures 98-t:(
 
Mann2 14. jaanuar 2002, kl 10.19
Paar päeva tagasi ütles TV "Liiklussaates" üks teadlasest bensiinispets peaaegu otsesõnu välja, et alla 98 bensiini ei tasuks Eestis kellelgi osta, et see tõesti rikub auto ära. Ja et pole mingit alust loota, et see seis ka tulevikus muutuks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!