Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Talvejalatsite puudumine eesti kaubanduses
 
Ingrid 03. jaanuar 2002, kl 10.19
Eesti kaupmehed ei ole turule orienteeritud. Kahekümne kraadise paukuva pakase juures pole eestis võimalik korralikku talvejalanõud osta.
 
keegi25 03. jaanuar 2002, kl 12.10
kusjuures, müüakse, aga müüakse vaid mingisuguseid pikasäärelisi-tikkkontsalisi saapaid. paar nädalat tagasi otsisin lihtsaid sooja voodriga buutse endale. käisin kõiksugu abc ja muud kingad läbi. ei midagi. poe järgi arvates, tekkis siuke tunne, et on kevad ja kohe on suvi saabumas. näiteks Tero kingaäris olid valdavalt müügis sandaalid. buutsid lõpuks siiski leidsin, aga hoopiski ühest spordiriiete poest. siiski, huvitav, kas naised siis talvel muud jalanõud ei kannagi kui kõrge kontsaga saabas? kas vabal ajal ja suusakombekaga peaks ka pikasäärelised saapad jalga ajama? äkki mõni kaupmees oskab vastata...
 
Fey 03. jaanuar 2002, kl 12.20
Ilmselt kauplused eeldavad, et piisava ostuvõimega kliendil on kindlasti olemas auto. Ja kui autos olla sooja talvejalatsiga, hakkavad jalad higistama ja üldse palav. Seega ei ole talvejalanõusid vaja!

Tõsiselt rääkides: kel vähegi võimalik, ostke välismaalt - saate hea hinnaga ja vastupidavad jalanõud.
Eesti kauplused sucks täiega! Norm jalanõusid peaaegu pole!
 
jaana 03. jaanuar 2002, kl 12.53
Mul oli hiljuti täpselt sama probleem. Tahtsin osta sooje saapaid, selliseid sportlikumaid. Käisin paljud suuremad ja ka väiksemad kingapoed läbi, kuid mitte kuskil ei olnud selliseid. Lõpuks leidsin Prismast täpselt need mis vaja, Soome omad ja normaalse hinnaga.
 
Mall 03. jaanuar 2002, kl 13.30
Mul sama häda! Talvejalatseid kaubandusest ei leia. Kusjuures mul veel suur jalanumber kah (40)! Üleüldse ei ole meie kaubanduses lisaks talvejalatsitele ka korralikke talvejopesid ja muid talveriideid,mis oleksid soojad (ja pikad ja kapuutsiga). Minuarvates on enamus asju justkui kevad-talve hooajaks mõeldud. Õnneks see ei kehti ainult naiste kohta - minu teine pool on samal arvamusel.
 
mari 03. jaanuar 2002, kl 13.48
täpselt sama lugu! Tartu oludes ei ole ma juba teist talve suutnud normaalseid saapaid leida- madalaid, piisavalt soojaid. no nendel libedatel tänavatel ei ole tikk- kontsaga midagi teha! müügil on ainult väga jubeda kvaliteediga madalad saapad(Walking), millest on näha, et kevadeni nad vastu ei pea.
 
Muska 03. jaanuar 2002, kl 14.00
ILUSAID ja sooje saapaid pole. Mingisuguseid jubedaid võib veel leida, aga ilusaid naiselikke ja sooje mitte mingil juhul (ma ei räägi tikkkontsadest).
 
nipitaja 03. jaanuar 2002, kl 14.03
Jalanõudega(meeste) on tõesti asi päris kehv,mudeleid on palju kuid tihti ei ole seda numbrit mida vaja,kuigi minul ei ole teab-mis ime-number-42.Riiuli peal on kõik kena,kui jalga paned on midagi muud,harva kohtab sellist jalanõud,mis esimesest silmapilgust meeldiks,sobiks,ma mõtlen selle all kvaliteetjalanõud aga,mitte kadaka,itaalia või teab-mis-muud-prahti.
 
mann2 03. jaanuar 2002, kl 14.16
Kinnitan eelkõnelejate muret, endal ka sama probleem. Sõidan peamiselt ise autoga ja kinnised kingad on autojuhtimiseks mugavad, aga kui pead nendega läbi suure lume kahlama, pole enam nii mõnus. Tikk-kontsaga on sant autot juhtida, kuid madala kontsaga NÄGUSAID saapaid pole ma kuskilt leidnud. Varem olen hea õnne peale ikka selliseid soome saapaid leidnud, aga mida aeg edasi, seda võimatumaks see häda läheb.
 
Fey 03. jaanuar 2002, kl 14.35
Kusagil lõunas toodetud kingakesed-saapakesed ei maksa seal pea midagi- need ostetakse meie kauplustesse sisse just hinna tõttu. Tegelikult need jalatsid meie kliimasse eriti ei sobi.
Kuna aga põhjamaad on kallima tootmise(+tööjõuga) ning kasutatakse ilmastikule vastavaid materjale jne, siis hind korralikul jalatsil tuleb tunduvalt kallim. Seetõttu neid meile, banaanisööjatele, ka ei pakuta kauplustes :((
 
vapper jänku 03. jaanuar 2002, kl 14.35
jah, help!! eriti tartus! kui 2 aastat tagasi olid kõik poed siuxeid toredaid rohmakaid buutse täis, siis nüüd EI ÜHTEGI! no ei ole.. KÕIK naised ju käivad aint pika sääre ja kontsaga.. õudus.. isegi spordipoodidest ei ole leidnud.. keegi soovitab äkki täpselt, et kust (tartus)?
 
Fer 03. jaanuar 2002, kl 14.52
Ühinen klubiga, samad mured. Aga äkki keegi ikka on leidnud mõne hea poe, Tartus nimelt. Andke teada jah.
 
minni 03. jaanuar 2002, kl 15.17
Mina ka Tartust. Sama mure, ainult poisi jalanõudega. Nr 38 normaalset saabast küll leidnud ei ole. Eelmised lagunesid ära, nüüd tuleb uusi otsida. Kustkohast, ei tea. Üle mõistuse ka maksta ei ole mõtet, jalg ju kasvab nii kiiresti.
 
n25 03. jaanuar 2002, kl 16.43
Kah Tartu ja samad mured. Suure jamamise tulemuseks ostsin (kuna tikkudega ma mitte mingil tingimusel talvel pole nõus ringi komberdama) mingid jussid ära, mis pole ei_tea_mis_kenad, aga soojad ja mugavad - toodetud siinsamas Eestis ju.
 
mari 03. jaanuar 2002, kl 18.53
eriti naeruväärne on see asi, kui meenutada, kui palju igast uusi kaubamaju Tartusse viimasel ajal kerkinud on. Kingapoed aga kolivad muudkui mööda linna ringi, otsi neid taga nagu nõela heinakuhjast!:)Ainukesed kohad, kus midagi loota võib, on vast kaubamaja ja Suurtüki kinga- ja nahaäri. Kõige hullem on aga Hansakeskuse kingapoed, kus on valida kas valgest nahast tikukate või suurte robustete plastmasstallaga jurakate vahel. spordipoodidest pole vaadanud, kuna seal on suht kallis hinnatase ja vastikud müüjad.
 
Kat. 04. jaanuar 2002, kl 10.03
Tehke päevane reis Helsingisse, otsige sealt. Ja tihti soodsamalt kui Eestist viimasel ajal.
 
Tiramisu 05. jaanuar 2002, kl 00.16
Mind ajavad ka need eesti kaubandusvõrgus pakutavad jalanõud lihtsalt hulluks! Kõik ühe malli järgi: musta värvi, rohmakas või tikk-konts! Aga kui ma tahaksin kollaseid saapaid?! Või rohelisi!? Või kirjusid!? Vat tutkit sulle, ütlevad müüjad! Ja see pole ainult saabastega nii, ka näiteks normaalseid teksaseid pole, moodsaid, on ainult mingid veneaegsed liibukad, nii 90ndate keskpaiga stretchi-hulluse stiilis. Ja kui midagi normaalset, st ilusat ka leiad, siis on sellel hingehind, müüja teatab: "Meil on eksklusiivne pood!" ja ise äritseb tegelikult mingi Versace ja Fendi ja kes teab kelle veel odavatel lõpumüükidel kokku aetud kaubaga, vaheltkasu 100 %.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!