Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Harry Potteri film
 
Margit 04. jaanuar 2002, kl 13.02
Ei soovita küll kellelelgi sellist tobedust vaatama minna, eriti koos lastega. Käisin koos tütardega ( 8- ja 10 aastased) ning kogu elamus oli nädal aega hirmuunenägusid. Tobedalt parodeeritud kool, koos näitlejatega, kes ~võimalikult hirmuäratavaks grimeeritud. Nüüd räägib mu vanem tütar, et nende matemaatikaõpetaja sarnaneb professor Snape'iga ega julge enam tundi minna. Vastik lastehirmutamise film, ja nii reklaamitud.
 
Muska 04. jaanuar 2002, kl 13.32
Mina käisin seda ka vaatamas ja ei oska sellele filmile küll midagi ette heita. Raske on muidugi ennast laste olukorda panna, aga tuttavate lapsed küll, kes seda vaatamas on käinud, pole öelnud, et õudne oli. Aga noh, eks lapsi ka erinevaid.
 
Kats 04. jaanuar 2002, kl 13.58
Käisin ka Potterit vaatamas ja ei häda midagi. Raamatust oli ta siiski natuke lahjem, jäi nagu illustratsiooniks. Tuttavate lastele on küll meeldinud. Hirmuäratavat grimmi ei mäleta kuskilt. Soovitan vaadata!
 
eneL 04. jaanuar 2002, kl 14.20
Käisin vaatamas paari lapsega (endal küll pole lapsi). Hilisemat negatiivset tagasisidet pole kuulnud. Enda jaoks oli küll natuke häirib, et liiga raamatu järgi, aga väga hea illustratsioon (lendluudpall jms.) - nõustun selles Katsiga
 
liisu 04. jaanuar 2002, kl 14.31
käisin ka vaatamas.midagi õudsat seal küll ei olnud. aga natuke liiga pikk oli küll.
 
elevant 04. jaanuar 2002, kl 15.28

jube pikk ja igav film! mina käll ei saa aru, milles see potteri paljukiidetud vôlu on?

näiteks dalmaatsia koerte film vôi üksinda kodus on 10 x paremad lastefilmid.
 
Musimumm 04. jaanuar 2002, kl 16.53
Margit ega tema lapsed ei ole kindlasti Potteri raamatuid lugenud... ja tundub et Margit on oma lapsi inkubaatoris hoidnud siiamaani.
Mina kui 11 a tütre ema olen väga vaimustuses nii neljast Harry Potteri raamatust kui ka filmist, minu tütar samamoodi.
Margit, kas sa kunagi pole muinasjutte lugenud ? Tundub, et vaatad oma lastega koos vaid metsikuid roose ja vapraidilusaid vm...
 
mari 04. jaanuar 2002, kl 22.06
no seal filmis on küll paar äkilist kohta, mis lapse võib ära ehmatada momendiks, näiteks see kolme peaga koer või see malemängusteen. mina, kes ma potterit lugenud polnud, elasin küll väga kaasa ja leidsin, et väga hea film aga mis vanusest alates seda vaadata võiks, ei oska küll soovitada. igav see film nüüd küll ei olnud!! seal on nii mõndagi uudset, mida seni pole filmides kohanud.
 
Tiramisu 05. jaanuar 2002, kl 00.13
Jah, see on küll absurdne sellepärast filmi süüdistada, et lapsed mataõpsi kardavad. Aga tegelt mäletan isegi, et kui olin 8-a. ja ei julgenud enam öösiti magada, siis konfiskeeriti mu voodi alt "Onu Tomi onnike" ja aitas!
 
Fööniks 05. jaanuar 2002, kl 01.34
A minu tütres tekitas film vastupandamatu huvi raamatu vastu (ja üle poole tänaseks juba läbi!! BTW - ta on 8-aastane). Teistel tuttavatel väidetavalt loevad lapsed raamatuid kui ema-isa sunnivad... Hmmm...

Kui film tekitab hirmu, siis on ikka kuskil mujal probleem!

Mina olin raamatut enne lugenud ja seletasin lapsele filmi ajal vaikselt kus on mingi asja puhul (Erisedi peegel, male, Tupsu, misiganes!) point. Sai aru küll. Nautis. See pole ju muud kui reaalmaailma peegeldus, saate aru?
 
kullatükk 05. jaanuar 2002, kl 03.19
Olen ise sihuke Potteri fänn, et pasundan seda kõigile tuttavatele ja võõrastele. Lugege ikka raamatut ka ja saate filmi vaadates asjadest hoopis paremini aru. Hirmsat seal filmis küll ei olnud midagi. Ootan metsiku huviga järge nii filmile kui raamatutele.
 
Liisu 05. jaanuar 2002, kl 14.38
ma jäin poole filmi peal magama:)
 
ange 06. jaanuar 2002, kl 23.24
professor snape´i mängis alan rickman, kes väga-väga lahe näitleja. veidrad lapsed sul, pole midagi öelda.
 
juu 07. jaanuar 2002, kl 09.58
Ma pole raamatu seda osa küll lugenud, nii et film oleks võinud ju põnevust pakkuda, aga oli ikkagi igavavõitu. Minule ei pakkunud midagi. Tavaline lastefilm. Selline tunne oli filmi vaadates, et ma olen seda juba korduvalt näinud. Laps ka vahepeal niheles ja vahtis ringi, aga rohkem sellepärast, et 6-aastane ei jõua nii kiiresti alt teksti lugeda, et iga lause pärale jõuaks.
 
thunder 07. jaanuar 2002, kl 11.27
eks film oligi tegelikult suuresti lastele mõeldud ja mitte ka päris tittedele, rahunege maha, kõik ei peagi vanakestele meeldima...
 
tui 07. jaanuar 2002, kl 16.39
Raamat on igaljuhul väga lahe, filmini ei ole veel jõudnud
 
Mary 09. jaanuar 2002, kl 19.53
kaisin koos kahe isikliku lapsega (6 ja 8). nemad fännasid nii, et vahe pole, mina tibake vahem. aga kokkuvotte solime vaga rahul. ja see 8-ne luges peale filmi jatjepanu koik 4 raamatut labi. terve koolivaheaeg oli sisustatud.
midagi koledat selles koiges nyyd kyll pole:)
 
kylie 09. jaanuar 2002, kl 23.12
Hea fil oli ja raaamat on veelgi parem.
Kui mõnel laste kasvatamisega probleemis on siis põõrduke psühholoogi jutule.
 
missy 14. jaanuar 2002, kl 16.18
a mul jälle tuttava titt kisendas ka peale "Lepatriinude jõulusid" terve kodutee nutte, et "...lepatriinud ei saanudki kinki!". aga ma arvan, et terve psüühikaga lastel ei tohiks Potteriga küll probleeme olla - no muinasjuttudes on ju aegade algusest nõiad ringi vihistanud... Need lapsed on küll eriti õrnukese taluvusega, tuleks vist neile alustada veits paksema naha kasvatamist...
 
kadi 16. jaanuar 2002, kl 13.28
Lahe film ja mõnus raamat!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!