Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Soupline
 
Imestaja 22. jaanuar 2002, kl 17.42
Ei soovita isegi vaenlasele pesuloputusvahendit "Soupline". Kõigepealt haiseb väga intensiivselt ja eriti tehislikult. Hullem häda on aga see, et masinas loputatud pesule jäävad selle vahendi tükikesed pudruna külge ja esemed näevad määrdunumad välja kui enne pessu panemist. Esimene kord mõtlesin, et ilmselt polnud ma lahust tehes ise piisavalt hoolikas. Aga kui teine kord sama jama ikka kordus, siis ei jäänud muud üle kui kempsupotist alla.
Ah et miks ma selle jama üldse ostsin? Ei ostnudki, sain reklaamikampaania käigus tasuta. Ju see oleks pidanud ettevaatlikuks tegema, et tasuta midagi pähe määritakse. Mina sain õppetunni kätte, ehk pääsevad teised kergemalt.
 
Carmen... 22. jaanuar 2002, kl 21.32
Mul läheb 2 pudel Soupline`i (muuseas, ka tasuta saadud), aga selliseid probleeme pole kyll esinenud...
 
vip 22. jaanuar 2002, kl 22.15
to imestaja: äkki pesumasin on katlakivitäis ja siis lööb sealt lahti ja see määribki pesu. Võimalik ka, et su pesumasina trummel on kuidagi/mingilviisil määrdunud. Ma ei usu, et soupline saaks määrida, kuna ta ju peaks siiski ära lahustama.
 
Krista 23. jaanuar 2002, kl 08.21
Mina kasutan ka ja olen rahul. Lapsed ka rahul. Sul on pesumasin katki!!!
Emme!
 
Tirts 23. jaanuar 2002, kl 08.46
Samad sõnad - kasutan ja väga meeldib!
 
Deya 23. jaanuar 2002, kl 09.19
Mina ka juba ühe pudeli tühjaks teind ja nüüd ostsin konsentraadi, et seda ka proovida. Ei sa midagi halba öelda. KUigi jah ka minujaoks on lõhn pisut liiga intensiivne (mitte võlts vaid lihtsalt liiga tugev). Aga ei mingeid tükke ega probleeme pesu pehmendamisega, lõhna asi on individuaalne leian. Niiet sinul on ilmselt jah muud probleemid kas pesumasinaga või äkki pesed mingi vale temperatuuri või programmiga vms.
 
gas 23. jaanuar 2002, kl 09.53
turul on veel yx mega hea virsikulõhnaline pesuloputusvahend... ma ei mäleta kyll hetkel selle nime, aga see on lihtsalt fantastiline :)
 
liiz 23. jaanuar 2002, kl 10.19
gas, oleks väga tänulik, kui sa selle nime siiski meelde tuletaksid :) tahan kaaaaaaaaa loputusvahendit, mis ei lõhnaks vängelt... aga mingeid tykke ple siiani yhegi vahendiga loputades esinenud, asi peab ikka kas masinas või vees vms olema.
 
minni 23. jaanuar 2002, kl 11.15
Mulle meeldib Soupline, sain ka reklaamkampaania käigus tasuta, ühe õuna- ja teise mere(?) lõhnalise. Kusjuures mul eelnevalt polnud sellesse mitte mingit usku enne kui kasutasin. See õuna oma meeldib eriti ja mingeid triipe pole küll riietele sellest jäänud.
 
bb 23. jaanuar 2002, kl 11.18
liiz ma pakun et see on Silan sensations, ise armastan ka seda üle kõige:)
 
vip 23. jaanuar 2002, kl 13.33
aga äkki keegi ütleb mis vahe on soupline ja lenoril? pakendi vahe?
 
Hiir 23. jaanuar 2002, kl 16.14
A äkki hoopis probleem pesupulbris? See võib küll pesu pudruseks teha... mina loobusin, kasutan nüüd vedelat pesuvahendit.
 
Imestaja 23. jaanuar 2002, kl 19.23
Muidu kasutasin Lenorit ja sellega pole küll selliseid probleeme olnud. Kui masinal midagi viga oleks, siis on küll kummaline, et ta seda just Soupline'iga välja näitab. Aga masin on ikka päris viisakas Electrolux, pole siiani mingeid trikke teinud. Läksin uuesti Lenorile üle - ja taas ei mingeid probleme. Võib-olla siis tõesti konflikt pesupulbriga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!