Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
siiber
 
V 28. jaanuar 2002, kl 01.37
http://www.hot.ee/siiberweb/

Tere tulemast siiberwebi. Siiber on ausammas Eesti teeninduskultuuri madalusele. Firmades vohav üleolev suhtumine sinusse kui klienti jääb sageli üksnes sinu enda teada. Sa ütled lihtsalt: "Teinekord ma enam sinna midagi ostma ei lähe!" Ja sa ei teagi, et niimoodi mõtlevad võibolla kümned või isegi sajad inimesed. Sa neelad alla kõik, mida hing tegelikult juba ammu täis. Aitab! Ütle see lõpuks välja. Tunnista, et sul on juba siiber sellest, kuidas sind poodides ja kõikvõimalikes "keskustes" päevast päeva mõnitatakse. Hoiata oma kaasmaalasi firmade ja teenusepakkujate eest, kes irvitavad, narrivad, petavad ja alandavad oma kliente! Tee meile kõigile heategu. Võibolla siis hakkavad need firmad ja teenusepakkujad mõtlema ka kliendi TEENINDAMISELE selle sõna õiges tähenduses.

Meil on igatahes siiber!
 
krissu 28. jaanuar 2002, kl 14.29
väga hea! Nüüd siis saab küll viha välja valada. Loodan, et ka firmajuhid loevad seda lehekülge. Siis saavad kõige täpsema pildi sellest kuidas erinevates firmades kliendite tegelikult teenindatakse.
 
vip 28. jaanuar 2002, kl 18.52
krissu, vaata et keegi siis kunagi ei juhtu sinu kohta kommi panema:))) ei poolda isiklikult selliseid asju. sest me kõik oleme inimesed ja see ei anna mitte kui midagi, kui teisi mustad. mis siis et teine apsu tegi, üldjuhul sellised firmad kaovad iseenesest ja ma arvan niisama ei maksa tõmmelda. krissu, kirjuta kõik paberile ja pärast põleta, kui muidu ei saa:)
 
tsinna 29. jaanuar 2002, kl 13.02
Käisin ka eile seal lehel. Nad vist alles alustasid, komme on väga vähe. Mina arvan, et hea asi, esiteks kui mul on valida, kuhu sööma, ostma, juuksurisse jne minna, ei vali ma seda kohta, mida sõimati. Teiseks võiksid tõesti firmade juhid ja omanikud lugeda sealt, mis nende ärist arvatakse.
Mis võiks küll olla, et ei peaks üles kutsuma avaldama ainult neg arvamusi. Võiks ju kiita ka. Tasakaal peab valitsema.
 
troll 29. jaanuar 2002, kl 13.14
Sel juhul saab seda võimalust ka kurjasti ära kasutada. Kirjutad näiteks oma konkurentide kohta miskit sellist halvustavat. ühesõnaga kontrollimatu info aga võib kujuneda halvaks reklaamiks ja kahju tuua...
 
vip 29. jaanuar 2002, kl 20.31
jep troll, seda kindlasti ja pahatahtlikest inimestest meil puudus ei tule. Ja firma omanik, saades teada et asub seal listis siis võib vabalt kohtusse kaevata (laimamine, mustamine jne) nii selle veebi kui ka kommija kui see on tuvastatav.

to tsinna: aga mis siis kui sinu restoran ka ntx, seal listis on ja selle listitas keegi puudega inimene ja sinul polegi ühtegi klienti seetõttu? Ära kaeva auku teise, kui võid ise kunagi sinna sisse astuda:)
 
troll 30. jaanuar 2002, kl 11.02
vip - väga raske on nt poeomanikul tõestada, et mingi müüja seal ükspäev ei olnud ükskõikse või vihase või mis iganes näoga, ega nähvanud kliendile miskit jne. Ja kui suudetaksegi laim ümber lükata, ennast päris puhtaks ei pese ikkagi. Märk jääb ikka külge. teoretiseerin, aga elu näitab selliseid võimalusi kuhjaga
 
vip 30. jaanuar 2002, kl 11.36
troll, aga sa suudad tõestada, et müüja seda tegi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!