Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tartu mnt Rosalind
 
tytto 29. jaanuar 2002, kl 13.43
Olen enda meelest täiesti normaalne inimene. Käin korralikult riides, juuxed on kammitud ja meik ilusti näos. ja ei näe üldse mitte pätiplika moodi välja. Yritan olla inimestega enamasti kena & viisakas, kuid miskipärast iga kord, kui sisenen Tartu mnt Rosalind kauplusesse, hakkab siis kas müüja või turvamees mind paaniliselt jälitama, piideldes mu iga liigutust kahtlustaval pilgul (et äkki pistab midagi taskusse!!!) No, tule taevas appi - nii ebamugav on midagi vaadata, kui tunned puurivat-kahtlustavat pilku oma kuklas põletamas!!! Kaubavaliku poolest mulle see pood meeldib, aga personal võiks olla natukene vähem paranoiline.
Mitu korda on tulnud tahtmine minna jälitaja juurde, panna käsi sydamele (soovikorral võib ka piiblile) ja öelda, et AUSÕNA, MA EI OLE VARAS. Kui jälitamine jätkub, siis ehk ükspäev teengi selle teox. Mis arvate?
 
Katja 29. jaanuar 2002, kl 13.49
Märkasin sedasama viimasel korral kui seal käisin. Nojah, poe ülesehitus on tegelikult varguseid vägagi soosiv ja pätiplikad näevad tihti kah täiesti korralikud välja, nii et välimuse järgi neid tihti ei tuvastakski. Aga selge on ka see, et "jälitustöö" peab käima nii, et klient seda ei märka. Pangu siis kasvõi hunnik peegleid üles.
 
liisu 29. jaanuar 2002, kl 14.00
See käe südamele panek on hea mõte ,tytto.Ma käisin ka ükskord seal ja siis ka turvamees passis kogu aeg ning see on väga häiriv!
 
murel 29. jaanuar 2002, kl 14.41
No mina ei saa aru, kuidas te üldse märkate turvamehi ja üksisilmi piidlevaid müüjaid. Kui ma ikka varas ei ole ja ma käitun õigesti (ei pista midagi taskusse), siis ei ole ju üldse vahet mitu inimest mu käitumist jälgib. Käituge edasi ja kõik peaks korras olema!

kord on teil jama, et müüja teid jälgib ja siis on jama, kui ta teie pilgule ei vasta (kui tahate äkki midagi küsida). See viimane ei olnud otseselt vastuseks, vaid pigem üldistus.
 
elevant 29. jaanuar 2002, kl 15.09
rosalinnu müüjad on tôesti paranoilised ja nômedad. kord juhtusin seal deodorandi kogemata maha pillama käest ja mind sunniti seda ära ostma, ehkki sel polnud absoluutselt mitte midagi viga! hea viis kaubast lahti saada -- kui keegi huvi tunneb, siis kohe ostku ka, mis ta ikka niisama vaatab.

ja kas mulle ainult tundub vôi ongi see pood kuidagi ... räpane?
 
tytto 29. jaanuar 2002, kl 15.41
...ei, muidu on hea pood, aga lihtsalt solvav on, kui keegi nigu sitahäda (vabandust ropendamise pärast) järgitolgendab.
Ja ikka märkan kyll seda jõllitavat myyjat/turvarit, kui ta must sammugi maha ei jää. nõme!!
 
liisa 29. jaanuar 2002, kl 16.26
Mul jäävad ka selles poes enamasti ostud tegemata,kuigi väljapanek on hästi näpitav.Viimasel ajal olengi kohe kaubamajja edasi läinud.
 
ellu 29. jaanuar 2002, kl 16.47
see häda ei ole mitte ainult tallinnas tartu mnt rosalinnu poes. sama paranoilised müüjad on tartu linna mõlemas rosalinnu poes ja need poed pole sugugi ainukesed. selge see et peavad jälgima aga tõesti...pangu peeglid või kaamerad ja väga paljudel on poes käimine meeldivam.
 
anne 29. jaanuar 2002, kl 18.16
samad sõnad-toppigu tõesti turvakaamerad igasse nurka aga selgahingav kahtlustaja on ääretult vastik
 
väikeMy 29. jaanuar 2002, kl 19.55
Tartu Rüütli tänava Rosalinnus sama jälgimise/jõllitamise lugu, aga alles viimasel ajal. Ma ei ole ka kunagi midagi näpanud (et siis sellepärast müüjaid jälgiks),müüja lihtsalt ühemõytteliselt üksisilmi jälgib. Ju neil on siis kurbi kogemusi olnud. Igatahes varasemast andunud Rosalinnu kliendist (minust) on saanud veendunud Rohupoe klient.
 
mari 29. jaanuar 2002, kl 20.46
minuarust on Tartu Rosalinnus koguaeg see jälitamine käinud. nagu keegi eespool imestas- kuidas te märkate seda. võibolla müüja pilku jah ei märka, aga kui ta, kurat, sul koguaeg sabas käib või veel hullem, risti ette seisab, siis ajab ikka närvi küll. eriline naljanumber on Tartu Rosalindas see meesmüüja, kes on ka väga usin silmside otsija ja jälitaja. Ausõna, ma ei ole mingi skisofreenik, kes koguaeg leiaks, et teda jälitatakse!:)) Aga üldiselt midagi pole parata, kuna Rosalind on parima valikuga pood Tartus. ja peeglid pole ka paha mõte- oleks nii müüjal kui ostjal kasu sees. Rosalindas ju praktiliselt pole võimalust, et mingit toodet oma näo peal proovida, sest peegleid pole piisavalt palju - õigemini pole küll üldse, kui välja arvata need taskupeegli suurused ruudukesed mõne kosmeetikatoodete leti küljes.
 
eda 29. jaanuar 2002, kl 20.56
Teadagi,alles oli ju artikkel ka,et naised viimasel ajal kosmeetikumid tuppe pistavad(üks oli lausa 8 toodet toppinud),seepärast käivadki järgi ja passivad ,et äkki keegi pistab riiulite vahel midagi tuppe.....:)
 
maazsikas 29. jaanuar 2002, kl 23.04
icccc, eda se on õige jutt:)) Muide sellest jutust on mul tekkinud imelik kompleks - nimelt poodides ripsmetušše silmates ei suuda ära hoida jubedusvõdinaid , neid ju 8 tykki yhe tydruku tupest leitigi .Ma siis mõtlengi et huvitav, kas need pandi otse riiulile tagasi või lasti enne sooja vee alt läbi???
 
hush 29. jaanuar 2002, kl 23.16
Mina ka täiesti nõustun sellega, et Rosalinnu poodides käia on ebamugav!! Kui ma oleks eriti tundlik selle suhtes, et keegi mind jälitab ja vahib, ma märkaks ju seda mujal ka, aga ei, nii teravad mälestused on mulle just sellest poest jäänud (tartus rüütli tn) Minu jaoks ei ole probleem küsimishimu korral ise müüja juurde minna ja küsida, rohkem häirib ikka see, et iga toote vaatamise juures on nende hoolikas pilk peal...tahaks rohkem omaette vaadata ja kaeda, kas meeldib, sobib, toimib..Rääkimata sellest kui ma ükskord seal selle agara meesmüüja käest ka tõesti näppajaks sain tituleeritud, kui üht reklaambrosüüri vaatasin!!!
 
ddd 30. jaanuar 2002, kl 01.47
nu aga kui massiliselt varastatakse siis mis teha. kaamera ja peeglite süsteem kindlasti maksab kena kopika omanikule ja mis teha kui tema investeerib selle turvamehesse. (muide kui varastatakse poest midagi, siis üldjuhul maksab personal selle kinni või turvamees) ma kipun arvama, et teist mitte keegi pole omanik, sellest need selles stiilis kommid ka. ja kui teie enda poes keegi laseb midagi maha kukkuda, ma kaldun arvama, et käitute samamoodi (lasete kliendil väljamaksta (kui tegu ikka sadade kroonidega)). Võibolla lööb pudelil killu kukkudes välja mida keegi ei märkagi alguses, aga pärast kanna ainult maha. rohkem tolerantsi teie endi poolt, soovitan paraku. Sest kui selliseid pisiasju tähelepanete, siis võib arvestada ka teie agressiivsele närvikavale, kahjuks.
 
juta 30. jaanuar 2002, kl 13.19
Nojah, aga just konkreetselt see pood torkab sellega silma, et IGA ostjat vaadatakse kui varast. Olen seda ise märganud ja 100% nõus. Ju siis teised poed lahendavad selle probleemi kuidagi paremini.
 
ise loom 30. jaanuar 2002, kl 13.28
No kui kallis see peegel siis ikka olla saab, et pood osta ei jõua? Pood on ju ikkagi teenindusasutus, pange siis asjad nii, et vaatamiseks kenasti kätte saaks, et maha ei pillaks. Tartu ryytli rosalind on aga nii pisike, et seal on kõigest ülevaade ka ilma peegliteta, see turvamees on vist lühinägelik, ta astub ju kliendile vahel lausa peale. Nii paranoiline ei saa ju ka olla!
 
iia 30. jaanuar 2002, kl 14.27
Soliidne pood maksab muidugi ise mahakukkunud deodorandi kinni, sest sama klient tuleb veel aastaid sinna raha kulutama. Ükskord kaubamajas ajasin terve riiuli kosmeetikatooteid ümber (õigemini vist aluse), keegi ei tulnud kurjustama.
 
wo:man 30. jaanuar 2002, kl 16.01
Mulle tundub ka, nagu elevant ja nii mõni teinegi siin on väitnud, et tegemist on ühe räpase ja kaugeltki mitte soliidse kaupluseketiga. Ok, rõhuks siis odavusele, nagu Säästumarket - loogiline, et sealt paremat ei ootagi kui kastidehunnikuid. Aga ei, Rosalindis või -linnus või mis iganes on mõned tooted veel kallimad kui nt Kaubamajas!
 
annamari 30. jaanuar 2002, kl 16.09
jap..kõik on tõsi..mis siin kirjas..on..
 
elevant 30. jaanuar 2002, kl 20.51
ma suisa jälestan seda meesmüüjat rüütli tn. rosalinnus! ise ta ei tea kosmeetikast midagi, aga kui mônda asja pikemalt vaatad, siis asub kohe pähe määrima. yuk!

pealegi ei oska na seal absoluutselt ôigekirja. mind näiteks härib jubedalt, et reklaamsildid on kogu aeg kohutavalt vigased.

vahel tahaks poes käia niisama vaatamas, kas midagi uut on tulnud ja mida ostaks, kui raha saab. aga rosalindu niisama astudes on tôesti tunne, et kui kohe suurt ostu ei tee, pole sinna asja. nôme on ka see, et juba allahinnatud toodetest kliendikaardiga lisaallahindlust ei saa. kaubamajas näiteks saab. ega see 5 % neid ei tapa, aga kliendil kohe "omam" tunne.

to ddd:
ma oleks nôus kinni maksma, kui ma oleks ntx aroomilambi klaasi katki teinud vôi midagi. aga sel deodorandil polnud mitte midagi viga. kui müüja midagi pillab, kas siis tema peaks ka maksma kinni kohe?
 
Kessu 30. jaanuar 2002, kl 22.47
Mind on peetud juba aastaid Stockmannis pätiplikaks. Käib mõni räsitud turvatädi või lilla välimusega turvaonu sabas (diskreetselt loomulikult irw). Ja ma ei ole ka pätt, elus vaid ükskord maapoes pätti tehtud ja sedagi kogemata, ei märganud, et kopkane puust joonlaud veel korvipõhjas oli. Siiamaani häbi...
Aga turvadega saab põnevat mängu mängida - hakkad asjade vahel surfima, asja tegema ja nii saabki lõbusalt seda pätipüüdjat jooksutada ja endal olemise heaks teha. Siis tuleb talle tõsiselt ja pikalt silma vaadata ning minema jalutada.Tegelikult võiks aga omanikud (nii poe- kui ka turvafirma) oma töötajatele vaid veidike häid kombeid ja inimeste varjatumat jälgimist õpetama...
 
Minake 31. jaanuar 2002, kl 08.53
Mulle on jäänud tunne, et see Rüütli tn meesmüüja haiseb higi järgi - alati, kui tema seal ringi siiberdab, on tagumine ruum higihaisu täis.
 
elevant 31. jaanuar 2002, kl 11.58
see on küll päris lahe, kui kosmeetikapoe müüja ise endale deodoranti soetada ei märka :)
 
mari 31. jaanuar 2002, kl 14.09
piinlik, aga seda olen seda probleemi ka märganud!(kuigi hetkel seda meest silmapiiril polnud, langes kahtlus mingi naismüüja peale)ju siis töö on nii stressirohke, et ka deodorant ei aita.
 
megan 31. jaanuar 2002, kl 15.23
Mina otsustasin ka selle aasta alguses, et rohkem seda poeketti ei külasta. Pidevalt käiakse järel, kauplused ei jäta kõige esteetilisemat välismuljet, hinnad ei ole just kõige soodsamad jne. Turvamees kogu aeg käib ja uurib, kas ikka kasutad testrit, mitte päris toodet. Viimane kord läks asi päris hulluks- mind kahtlustati varguses ja põhiargumendiks oli see, et turvamehe andmetel olin kaupluses veetnud "juba 20 minutit". Aga mulle lihtsalt meeldib asjadega tutvuda ja mõelda, kas ja mida osta. Usun, et turvaväravad oleksid neil ka natuke abiks.
 
tytto 31. jaanuar 2002, kl 16.28
...õige megan ja lisax tulex vist turvavärava järelmaks odavam, kui mingi lohhist turvamehe palk.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!