Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
EMT night chat
 
polanegri 07. veebruar 2002, kl 02.00
Noh, ma ka natuke kaeban, sattusin korraks vaatama sellist mõttetut saadet nagu K2 EMT night chat. Niisama korraks, mitte osavõtusoovist. Saadet juhib kena neiu, kes millegipärast on võtnud kombeks iga endale tulnud komplimendi ajal üles vaadata ja kaamerasse ÜLItobedalt naeratada tõeliselt loll välja nähes. Kas keegi võiks talle öelda, et ei ole vaja nii teha, et ta näeb niisama ilus välja ja ei pea idioodi nägu tegema, et kellelegi meeldida. Vot selline ebaoluline asi. Aga oluline on selle juures fakt, et paljud neiud peavad loomulikuks lollikesed olla, et kellelegi meeldida. Põle tarvis. Vale koht selleks kablemiseks siin, aga noh, hakkas nagu kergem:))).
 
Marxx 07. veebruar 2002, kl 10.31
See saade on ju lastele või arengupeetusega täiskasvanutele.
Ja küll sa ise ka ÜLItobedalt naerataksid kui papp selle eest tiksuks.
 
mnjah 07. veebruar 2002, kl 13.22
MTV3-s tibi vähemasti räägib ja kommib sõnumeid, mõnikord on külalised kah stuudios jne., selline tummfilm nagu K2-s on küll mõttetu alaealiste kosjakontor..
 
krimbu 08. veebruar 2002, kl 11.04
täiesti nõus Marxxiga, igati nõme ja mõtetu saade.
 
mari 08. veebruar 2002, kl 13.17
mis alaealiste kosjakontor, ükskord nägin oma silmaga sõnumit, kus 58 aastane naine otsis sõpra. No see oli ikka väga koomiline!
väga nõme saade, aga ega mtv3 oma ka targem pole.
 
minni 08. veebruar 2002, kl 14.57
Olen ka paaril korral juhuslikult juhtunud seda saadet vaatama. Mis 58. aastane? Tunduvalt nõmedam on lugeda 13. aastaste sms-e a la olen seksikas ja lõbus, otsin kaaslast, kellega midagi põnevat ette võtta! Apppiiiii!!!!
 
Mascha 08. veebruar 2002, kl 16.03
neiuke võiks ju nende komplimendi saatjatega kokku saada, kas või ühega, ei tea kas ta siis ka enam edvistaks.
 
Memm 09. veebruar 2002, kl 22.35
ma ei tea kas keegi teist aastavahetusel vaatas seda nende saadet aga tõeliselt nõme. mingi purjus kakerdav seltskond kaamerate ees. terje jummala täis, käis iga natsi aja pärast klaasi täitmas. üks tädi oli veel hullem, siuke ära lakutud mitte midagi aru saav pilk peas ja kus võrgutas kaamerat. JUBE!!
Vat see oli jube!!
 
Marxx 11. veebruar 2002, kl 08.35
to Memm
Kas sa ka tead, et see aastavahetuse saade oli hoopis varem linti võetud ja oli hoopis teine üritus...?
Aga raffas uskus, et tuleb otse stuudiost... :)
 
Tolerant 11. veebruar 2002, kl 23.37
Kui rahvas osaleb, järelikult on sellist saadet vaja. See aitab inimeste ellu särtsu tuua. Paljudel suhtlemisvajadus rahuldamata. Las mässavad.
 
Erika 13. veebruar 2002, kl 16.39
Mis te virisete. Üritaga lihtsalt mõista, et teie ei ole päris selle saate sihtgrupp. Ärge vaadake. Teletupse te ju ei vaata selle pilguga, et nii ÜLItobedalt hüppavad. Ega ma ka seda saadet eriti ei kannataks, kui keegi vaadata käsiks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!