Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Reval Spordi bassein
 
Cathy 08. veebruar 2002, kl 13.27
Käin Reval Spordi klubis vesiaeroobikas (sellest on ka teistes rubriikides juttu olnud ja peamiselt positiivsest küljest), nüüd aga negatiivne. Basseini vee kvaliteet ei kannata mittemingisugust kriitikat: sinna pannakse ohjeldamatult kloori sisse (ettekirjutison tulnud ka Tervisekaitse inspektsioonilt et kloori üle lubatud normi) nii, et hingata on seal kohati väga raske ning mis kõige hullem on see, et olen seal basseinis ära rikkunud OMA TRIKOO!!! Ostsin omale uue trikoo eelmise aasta suvel (kvaliteetse kusjuures, maksis 700 krooni)ning nüüdseks pole enam trikoost midagi järgi, on täiest üles sulanud - elastik on kadunud ning järgi on jäänud ainult vedel riie!!!!
Ja sellist nalja pole ainult minu, vaid ka kolmel-neljal veel, kes minuga koos käivad.
Ei tea kas peaks laskma spordiklubil trikoo raha hüvitada?
 
Laura 08. veebruar 2002, kl 13.35
Minge rääkige kindlasti spordiklubi asjameestega! Las maksavad raha välja ja lõpetavad kloori üleannustamise!
Ja äkki annaksid teada pärast, kuidas läks?
Jõudu!
 
kats 08. veebruar 2002, kl 14.27
Selles basseinis tundub tõesti olevat klooriga kõvasti üle pingutatud. Käin seal isegi kaks korda nädalas ja meie rühmas on ka paaril inimesel trikood rikutud. Minu oma peab veel vastu (käin seal alates septembrist).
Oleks tõesti tore, kui keegi asja käsile võtaks ja neid asjamehi seal veidi utsitaks.
 
Tigr 11. veebruar 2002, kl 09.51
Mina käsin revalis mitu kuud, sain aga miskisuguse nahaseene, enam ei tahtnud minna....vee kvaliteet on aga jama seal küll ning rikutud trikoo pärast tasub juhtkonna poole pöörduda igal juhul, muidugi kui nad ei väida midagi sarnast nagu pangad pangakaardi magnetriba kulumisel, et oled ise kaarti kuhugi vastu hõõrunud või kemikaale meelega sinna peale valanud..

:):)
 
Laura 11. veebruar 2002, kl 11.02
Tigr: Kas sa said jalaseene või kuskile mujale?
 
Tigr 11. veebruar 2002, kl 11.12
ma sain randmele ning käelabale, sellised ebamugavad sügelevad ja ketendavad ringikesed

klamüüdia sain kunagi top'i ujulast, ühesõnaga ujulatega mul ebameeldivad kogemused.

kuna olen ka läätsekandja, on igas basseinis vesi liiga kloorine, parem ujun olümpia tunnisauna basseinus, see on kõige mõnusam....ja privaatsem...mis veelgi kihvtim, sealt on vapustav vaade
 
tiisu 12. veebruar 2002, kl 12.52
Muide, mina olen seal Revalis dushi all mingeid plikasid näinud punaste ketendavate ringidega - minu meelest on see jube haigus nimega kassiseen! Algul oli plika oma laikudega, oli neid üleni täis, siis tuli mingi tädi täpselt sama tõvega jalgadel. Ja ei neid huvita, ise vaatasin küll, kuidas käpelt välja saaks sealt dushiruumist. Nad küll basseinist ei tulnud, aga siiski - öäkk. Niiet pole imestada, kui endal mõne tundmatu eluvormi nahalt avastate!!! See seen on ka üsna nakkav. Pärast mõtlesin, et oleks vist pidanud neid avalikult häbistama, et niimoodi oma haigusega teiste sisse ronivad. Sorry.
 
Lynn 12. veebruar 2002, kl 17.24
apike! kas tänapäeval seda va arstlikku kontrolli enam polegi? kunagi kalevi ujulas küll ei müüdud piletitki kui arsti templit poln`d... isegi juts plaanin minna revalisse vesiaeroobitsema - aga nüüd vaatan, et peaks ringi mõtlema... kas on keegi status clubis hüdroobitsenud?
 
M 13. veebruar 2002, kl 09.09
Revalis nõuavad nad arstitõendit neilt, kes lähevad vesiaeroobikasse. Kuid dussiruumis ja garderoobis on ka mitte vesiaeroobika omad, kellelt keegi tõendit ei küsi. Vees ei tohiks haigused nakata (kloor jm desinfitseerivad vahendid ju sees), vaid nakkavad nad just dussiruumis!
Soovitus: kasutada plätasid ja osta omale desinfitseeriv vedelik, mida peale pesemist jalgadele-kätele pihustada. Seda võiks kasutada igal pool avalikes pesemiskohtades.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!