Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
75DD
 
tiigrike 12. veebruar 2002, kl 10.34
Minu rinnahoidja suurus on 70-75DD.Miks küll on meie kaubanduses
sellise suurusega pesu valik nii väike.Põhiliselt on saada vaid A;B;C suurust.Kas siis DD korviga naisi on tõesti nii vähe?.Samas väga suuri nagu 80-90D on saada küll,kuigi ega need ka mingid ilusad pole.Järsku vaevab veel kedagi sama probleem,või teate mingit head poodi,kuigi arvan,et olen ise vist enamuses Tallinna pesupoode külastanud.Alati kui on vaja uut ilusat pesu lähen selle otsimisest meeleheitele.:(
 
väikeMy 12. veebruar 2002, kl 12.56
kusjuures, isegi 70 C-d on raske leida :(
 
tibi 12. veebruar 2002, kl 13.08
just kurtsin seda ühe teise artikli all:) ise olen 75 F ja needki kõik ei lähe selga:-( sama mure, poes tehakse suured silmad et "niiiii suuri meil küll ei ole.." Inglismaal tehtud uuringu järgi pidi 40% naisi olema D või suurem, meil tundub jah poodide pesuvaliku järgi et ainult 10 naist ja needki on nii ülikoledad, kel pole vaja lahti riietuda. sest kui mõne suurema kui C leiadki siis näeb see välja nagu marati uhutud vägistamisvastane pesu :-((

ja veel, meiesugustele see kõikse lõbusam teema enne suve: bikiinid. naisi on teatavasti AAst kuni minuteada vähemalt J suuruseni, aga ujumisriiete tootjad kujutavad ette, et me kõik peame samas suuruses bikiinidesse mahtuma! samas teevad paljud tootjad ka korvisuurustega bikiine, ja juba sellest rääkides, peaagu kõigil kaubamärkidel, mis meie kaubamajades müügil, on ka suured suurused olemas, teistes riikides olen näinud. aga neid miskipärast sisse ei tooda. mine või piketeerima...
 
Anna 12. veebruar 2002, kl 13.16
Minul on küll 75D, leidsin viimati endale sobiva rinnahoidja linette poest - eesti kaup, aga mulle meeldis, ilus.

Kas seal ka DD on, seda ma ei tea, aga ehk on. Sest D-korvi on ka raske leida ja seal oli.
 
tibi 12. veebruar 2002, kl 13.21
no näiteks nende läti lauma omadel on vähemalt suurtel numbritel küll suurused paigast ära, paar F-i mis ma leidnud olen on selga proovides sellised et..oleks teist sama palju riiet veel kulutatud, mahuksin ehk sisse ära
 
tiigrike 12. veebruar 2002, kl 13.39
bikiinikohapealt on sul jutt 100%õige.Eelmine suvi ostsin endale uued bikiinid ja kuna teatavasti müüakse enamuses bikiine komplektis,siis minule sobiva ülemise osa juurde kuuluvad püksid olid nr 44.Ostsin siis veel teised samasugused,mille püksid olid nr 36 ja mulle sobivad.:))Meiesuguseid diskrimineeritakse Eestis.
 
Pirn 12. veebruar 2002, kl 14.10
Mina ei saa endale samuti ühtegi pesu-, bikiinikomplekti osta, kuna mul on rind 75A ja puus ... nii, et kui ostan pükste järgi kompekti, siis pole ülemisse ossa midagi sisse panna. Äkki ühineks mõnega teist siin. Siis saab 2 keskmist naist :)))
 
Minuke 12. veebruar 2002, kl 14.31
Kas sa stockist oled vaadanud ? See on pea ainus koht kus ma olen näinud n ö suuremaid nr . . . kas just 75dd ei oska öelda kuna ise vajan teist nr siis loomulikult ju ei jää meelde ,et krt jälle ei ole mulle midagi ;)
 
bebe 12. veebruar 2002, kl 14.46
sealt stockist sõbranna leidis oma 70D suurusele tervelt(!) 2 tükki...aga noh, parem kui mitte midagi.
 
brünett 12. veebruar 2002, kl 16.23
Mina olen 80E ja olen ka hädas. Vanasti oli Kristiine Keskuses jube hea pood. Aga seda enam pole ja kuhu üle viidi, kuskilt teada ei ole saanud. Olen ka Linette poest Müürivahe (või mis iganes) tänavalt saanud. Aga üldiselt on valik jah natike nigel.
Kui keegi oskab head kohta soovitada, andke siingi teada?
 
lehmake 12. veebruar 2002, kl 16.25
www.bravissimo.com
 
tibi 12. veebruar 2002, kl 16.37
nii lühikese ajaga on meiesuguseid siia nii palju kogunenud..peaks selle foorumi kaubamajade sisseostjatele ka saatma:) siis nad äkki usuvad et meid on rohkem kui 3:)
 
Kutsu 12. veebruar 2002, kl 18.54
Jah sama mure ka siin.Eestis olin taitsa ahastuses,no mida pole seda pole ja kui leiadki siis on mingid nomedad ebakvaliteetsed rinnakad.Seeparast kasutasin juhust ja olen siit (usast) endale terve hunniku pesu kokku ajanud.Ega siin on suhteliselt sama jama aga ikka leidsin ja ilusad.Kui satute kunagi ykskoik kuhu valismaale soitma,kasutage juhust ja proovige pesupoode ka kylastada-kallimad kindlasti,aga mis muud ule jaab....
 
Scarlet 13. veebruar 2002, kl 09.16
Mina tulen ka listi, mis kaubamajadele saadetakse ;))))
Olen 75 D, vahel DD ja näen tõsist vaeva, et omale ilusat pesu saada. Mingit kamarajura ei taha, aga delikatesspesu on ainult "õõnsatele" rindadele. Aga pean tunnistama, et mul on siiski õnnestunud see ajujaht ja on päris palju erinevat ilusat pesu.
 
zoocoll 13. veebruar 2002, kl 11.10
Kui siin juba sellise teemaga esinetakse, olen minagi igati nõus toetama aktsioone, mis ka lopsaka rinnapartiiga naisinimesele pesu müügile tooks ja mitte ainult atlassi-pesukummi ebaesteetilisi kombinatsioone, vaid ka esteetiliselt vastuvõetavat kraami.

Omaltpooltki soovitan www.bravissimo.com linki - tellige algatuseks või kataloog, see ei kohusta mitte millekski, aga oeh, kuidas kütab üles:)
 
sandra 13. veebruar 2002, kl 11.47
Mul küll probleem vastupidine 75A või siis 80AA, aga fakt on see, et neid ääre peal seisvaid numbreid on liiga vähe või võimatu leida(eriti näiteks 80AA). igati teretulnud oleks see kui meie kaubanduses hakkaks levima ka mitte ainult keskmised suurused.
 
heheheh 13. veebruar 2002, kl 16.12
õmmelge ise endale rinnahoidja!!! tehke kasvõi maja suurune...
 
Erika 13. veebruar 2002, kl 16.23
Huvitav, kas rasedate poes ei või suuremaid numbreid olla. Ega ma vaatamas pole käinud, arvatavasti, kui on, siis väga koledad nagu kõik asjad, mis rasedatele tehakse. Kui tore on olla keskmine!
 
. 13. veebruar 2002, kl 16.38
Kulla hehehehehehehe...
Sinus räägib ebaterve kadedus, aga see on sinu probleem.

Erikale. Jah, asi ei ole selles, et üldse ei oleks. On, aga usu mind, rasedate poest sa sellist pesu ei saa, millest siin räägiti.
 
Katja 13. veebruar 2002, kl 17.03
Minulgi 75 DD (pepu nr.38). Pesu veel kuidagi leiaks aga see PÄEVITUSRIIETE OTSIMISE KAMM KÄIB JUBA NÄRVIDELE!!! Sel suvel hakkan igal pool demonstratiivselt alasti käima, sest olen totaalselt tüdinenud päevitusriiete ümberõmblemisest ja ühe paari asemel kahe paari ostmisest. Kas seal bravissimos päevitusriideid kah müüakse? Lähen tsekkan ise järgi.
 
lehmake 13. veebruar 2002, kl 17.17
müüakse! ja ilusaid, isegi olen otsustanud ühed ära tellida. mulle ka aitab, möödunud aastal ostsin bikiinid nr 56 ja õmblesin pool kokku...
 
Minuke 14. veebruar 2002, kl 10.16
käisin mingi 2 a tagasi rootsis ja seal müüdi päevitusrideid eraldi oli oma 3 sorti kummastki osast....kahetsen nüüd ,et rohkem ei ostnud kui 1 komplekti
siin pole sellist võimalust näinud
 
liss 21. veebruar 2002, kl 07.38
hissver, kallid naised, a tehke nagu mina. ma pole küll mingi d või f, isegi c mitte :)) aga sobiva üla- ja alaosaga bikiine on ikkagi raske leida. tavaliselt proovin neid ikka mitu paari ja alati on nii, et kui ülemine osa on paras, siis alumine võiks teine number olla. no ma siis tavaliselt võtan ülemise osa ühest paarist ja alumise osa teisest paarist, jalutan külma kõhuga kassase ja asi korras. keegi pole veel midagi ütlema hakanud ja süümepiinu ma ka ei tunne. :P
 
suurtisslane 26. veebruar 2002, kl 23.48
Võin teid kõiki 75DD-d lohutada ehk vähekene sellega, et olen 75 G. Eestis selliseid numbreid ei tuntagi kauplustes ja olen aastaid otsinud endale sobivaid bikiine ja pesu. Avastasin enda jaoks Soomes kaupluse, kus on erinevaid suurusi pesu ja bikiinegi võib osta eraldi. Kauplus asub Helsingis Annan katu ja teine Järvenpääl Sibeliuksenkatu 21. Belgia firma tooted, on kallid, aga väga mugavad ja vastupidavad. Müügil on bodyd ja kõikvõimalikud varjandid. Eestis on olnud selle firma tooteid WWPassaazis, aga nüüd on lõpetatud maaletoomine, kuna on liiga väike tellimus. Teid tervitades ja jõudu soovides otsingutel.
 
Arina 28. veebruar 2002, kl 18.16
Huvitav, milline oleks Bravissimo ja Soome hindade võrdlus?
Alandlikult, 70 DD.
:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!