Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
valikud
 
mimi 13. veebruar 2002, kl 16.58
olen endale lõpuks tunnistama hakanud, et ka see ,kui ei suuda teha valikuid, on haigus. ma ei suuda näiteks isegi poest vorsti osta. sama lugu on meestega. alati ilmub minu ellu korraga mitu meest,mitu väga toredat ja intelligentset ning ma ei suuda valida.loomulikult ei ole sobiv mehi vorstidega võrrelda ja üsna raske on tegelikult selgitada, et see tõesti on mulle probleem.eriti, kui ma neile toredatele inimestele pidevalt haiget teen
 
stu 13. veebruar 2002, kl 17.20
sul on vähemalt valikud...hinda olukorda ja mõtle et sul pole võimalust millegi vahel valida.....nyyd on......siis jälle probleem..ei suuda valida...ole parem õnnelik !
 
Miu 14. veebruar 2002, kl 09.35
Minul täpselt sama lugu. Vorstiostmisega saan üliedukalt hakkama, tean alati täpselt mida tahan. Hullem lugu on aga meestega, sest pidevalt juhtub nii, et tükk aega pole mitte ühtegi austajat silmapiiril ja siis järsku mitu tükki korraga. Loomulikult on siis raske valida. See on raske ja väsitav nii mulle, kui ka nendele teistele...
 
Tirts 14. veebruar 2002, kl 10.26
Vöta oma valikute tegemiseks rohkem aega - töesti vorsti sort tuleks poest kull enne ära valida kui see pahaks läheb aga MEHED? ! Nende pöhjalikuks liidri väljaseögitamiseks tuleks vötta rahuga aega . Kes töesti tahab- see ootab
 
juta 14. veebruar 2002, kl 17.01
Mul on muuseas täpselt sama, meestega on enam-vähem OK, aga vorstiga on täitsa kohutav. Selliste väikeste igapäevaste otsuste vastuvõtmine on kohutavalt raske. Ja kui mulle poes mõni riidehilp meeldima hakkab, mõtlen tavaliselt nii kaua, et kas osta seda või mitte, et selleks ajaks, kui ma otsustan, on see poest otsas.
 
k2klin 14. veebruar 2002, kl 17.09

kas teil tõesti pole oma ajaga midagi targemat ette võtta kui siin sellist jama ajada?
 
balsam 14. veebruar 2002, kl 23.35
Jah, tõsi ta on, et polegi midagi paremat ajaga teha kui siia kirjutada, aga mulle küll see lehekülg meeldib. Ja, mis puutub valimisse siis see kõige õigem mees (mitte vorst) seisab ja ootabki nii kaua kui sa otsustanud oled.
 
Kurvake 21. veebruar 2002, kl 10.55
Võib ka juhtuda nii, et valid-valid, valitud ei saa ja jääd üksi. Ja tead kui paha on tegelikult üksi olla...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!