Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Draakoni pagar Tartus
 
nördinud 14. veebruar 2002, kl 14.36

ostsin eile (kolmapäeva) õhtul Draakoni pagariärist Tartus (Raekoja kõrval kohe) suure karbitäie vastlakukleid. Vastlapäev oli ju tegelikult üle-eile, aga kukleid on ikka müüdud mitu nädalat ette-taha, seega ei osanud kahtlustadagi, et nad mulle vanu saiu hakkavad müüma. Kahjuks oli see just nii - kuklid olid peaagu täiesti kõvad, vahukoor halvaksminemise äärel, väga vastik.
Minu pärast müügu neid vanu saiu, aga siis tuleb seda ka öelda, mitte heausksetele klientidele vana kaupa pähe määrida. Võimaluse korral sealt enam ei osta.
 
laara 14. veebruar 2002, kl 17.30
ma ei tea kas see pagariäri ka selle Draakoni hotelliga seotud on,aga se hotell sealsamas on küll korduvalt pettumust valmistanud,mingid ülbed omanikud.
 
fille 14. veebruar 2002, kl 18.58
selliseid asju ei tohiks niisama jätta, kui vähegi jõudu ja aega on, siis tuleks minna õiendama.
mina jõudumööda ikka käin...
 
elevant 14. veebruar 2002, kl 19.19
kogu draakoni-nimeline kompleks imeb.
kusjuures draakoni pagaris olid palju kallimad kuklid kui mujal!
ärge sealt viineri- ja lihapirukaid ka ostke, väga viletsad.
 
Voldik 14. veebruar 2002, kl 20.30
Ja töölistele makstakse Draakonis nii õudselt vähe palka, just niipalju, et nälga ei sureks.
Et te teaksite.
 
mari 14. veebruar 2002, kl 22.57
mina ostsin sealt kukleid teisipäeval ja olid superhead!! ju siis järgmisel päeval oli veel sama laar alles, sest teisipäeval oli veidi enne sulgemist terve pood kukleid täis (no veike liialdus, aga...) siiamaani olen olnud rahul alati, kui olen Draakoni pagarist ostnud- aga võibolla on lihtsalt vedanud.
 
Pille 15. veebruar 2002, kl 08.39
No ärge vinguge, lähed ükskõik millisesse pagariärisse ja võid saada sealt kräppi. Kui rääkida oskad siis palun väga küsi kohapeal järgi, vahest müüja ei olnud teadlik sellest, et need vanad olid jne. Kas julgust ei ole otse asju selgeks rääkida on vaja seljataga ja anonüümselt klatšida???? Väga nõme igal juhul! Ja teadmiseks mõnele siin võin väita, et mitte kunagi pole ma sealt ärist midagi halba saanud - alati on kõik olnud super! Miskipärast on nii tüüpiline omadus Estlasel teise kallal vingumine ja mahategemine seda tavaliselt siis kui oma eluga rahul polda. Inimesed hakake elama ja ärge virisege koguaeg.
 
Kikike 15. veebruar 2002, kl 08.47
No ei saa aru, kas mõtleme ikka seda sama Draakoni pagariäri, mis asub Tartu Raekojaplatsi juures?!?
Mina olen küll siiamaani rahule jäänud, kõik tooted, mida olen ostnud on olnud värsked, maitsvad ja teeninduse kallal ma ka ei vinguks. Ja nende nn "vanade saiade" teemaga ühinen Pille arvamusega, alati võib ju igaks juhuks üle küsida, et kas saiad on värsked ja millal nad ahjust väljusid (soovitus eriti nõudlikele klientidele). Ja kui juhtub, et satub teie saiakeste kotti mõni saiake, mis ei sobi, siis julgelt see tagasi viia ja siis kisa teha!
Igal juhul minu arvates on see üks lahe koht Tartus ja hotell on ka muidugi SUPER ilus ja mõnus, nii et soovitan soojalt kõigile:)
 
Tirts 15. veebruar 2002, kl 10.51
Olen ka pikka aega sellest pagariärist (milline lõhn sinna sisse astudes on!) saiakesi-küpsiseid-pirukaid ostnud ja tõesti rahul olnud. Nii oli ka teisipäeval vastlakuklitega, tõesti imehead!
Aga omaniku osas on ka minul oma halb arvamus ja üldse ei imesta, kui töötajad ebanormaalselt vähe palka saavad. Seda usun küll.
 
;) 15. veebruar 2002, kl 15.05
Ma ei usu, et kliendi kohustus on suvalisi oste tehes pidevalt uurida, kas tegemist on ikka värske ja kvaliteetse kaubaga! Elementaarne on seda eeldada! See jutt, et kui huvitab värske sai, siis uuri järele, on küll täielik jama! Ju see Draakon on siis selline koht, kus tuleb tõepoolest iga küpsise kohta see üle küsida.
 
laara 17. veebruar 2002, kl 20.08
to Kikike: hotelli puhul ilust ainult jääb väheks,samade tärnide hotell Tallinnas ei saaks iial endale sellist kliendivaenulikkust lubada nagu Draakon.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!