Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
TTÜ Spordiklubi
 
Reelika 18. veebruar 2002, kl 09.43
Oli soov minna sulgpalli mängima, mees helistas TTÜ Spordiklubisse, sai suure vaevaga (pidi mitmeid kordi helistama, et keegi seal üldse telefoni võtaks) aja, läksime kohale. Saime mängida umbes 5 minutit, kui tuli seltskond, kes ütles, et neil on see plats samaks ajaks kinni pandud, rääkigu me administraatoriga. Kuna teisel platsil olid ka mängijad ees, läksime administraatori juurde, tema seletas rõõmsalt, et teine plats on meile kinni pandud. Rääkisime teise platsi omadega, sai nendega administraatori juures käidud, ja selgus selline "tore" asi, et neil ka plats kinni pandud. Ja kuna neil oli miski lepinguvärk, siis meile öeldi, et ei tea küll, kuidas sedasi juhtuda sai. Ühesõnaga meie pühkigu sulgpallimängust rahulikult suu puhtaks.
Lisaks veel riietusruumi jama. Võib-olla olen mina veidike taipamatu, aga minu arust peaks kapiukse peal ikka kirjas olema, et seal kuskile see zetoon sisse torgata tuleb. Kuna administraatoritädi suskas zetooni pihku ja ütles, et see tuleb pärast tagasi tuua, aga pikemalt midagi ei seletanud (mida sellega tegema peaks), siis nuputasin jupp aega, miks uks lukku ei lähe.
Jah, minul igatahes halvad kogemused selle kohaga, nii et nüüd läheme sulgpalli mängima kuskile mujale, mis siis, et see kodule kõige lähem koht on.
 
Cetu 18. veebruar 2002, kl 12.53
Reelika: põhimõtteliselt nõus sinuga, kuid leian, et sa pealkirjastasid oma halva kogemuse veidi valesti (st halb kogemus: TTÜ spordiklubi). Küsimus on tegelikult ühes administraatorineius, kes klientidega suhelda ei oska. Kusjuures seisin vist samal ajal just sealsamas admin. laua kõrval, kui teie mänguajaga mingi probleem tekkis ja kuulsin ise oma kõrvaga, kuidas administraatorineiu ühele meesterhavale äärmiselt ebaviisakalt nähvas, et see pole tema probleem, kuidas nii juhtus, et kaks seltskonda ühel ja samal ajal mängima sattusid (või oli see siis mõni teine seltskond, kes samalaadse probleemiga kimpus oli). Ka minul on sama administraatorineiuga tema nõmeda käitumise tõttu probleeme olnud.
Tuleb aga silmas pidada, et tegemist on ühe kindla administraatoriga (kahjuks nime ei tea), sest kõrvalkoridoris asub hoopis teine administraator, kelle suhtumine on igati meeldiv ja abivalmis. Samuti teistes vahetustes töötavad administraatorid on väga viisakad ja toredad olnud. Nii et ei maksaks kogu klubile ette heita ühe ebapädeva administraatori nõmedat käitumist.
Ah jaa, selle zetooni otstarbe väljamõtlemisega oli ka minul esialgu probleeme, aga ma küsisin riietusruumis teiste trennijate käest, kes olid väga abivalmilt nõus näitama, kuhu see torgata tuleb. Nii et klubi üldisele õhkkonnale ei ole siiani midagi ette heita, kui vaid seda ühte va administraatorit ei oleks...
 
Tjejen 18. veebruar 2002, kl 14.09
iga kett on just nii tugev, kui tugev on tema nõrgim lüli
 
Cetu 18. veebruar 2002, kl 14.43
Tjejen, hästi öeldud ja õige ka, ainult et mul on kahju, et ka väga meeldivad ja pädevad inimesed ühe lolli administraatoriga ühte patta pannakse.
 
Kerli 19. veebruar 2002, kl 10.55
 
õpilane 18. märts 2002, kl 14.10
Mina näiteks käin TTÜs ja spordisaalis kui õpilane juba 4ndat semestrit ja pole midagi kurta... uus remont on ilus ja jõusaal on ka ok =)

Ja selle zenooni kohta nii palju, et kui ei tea kuhu panna siis mine küsi... admin ei jõua ju iga kord seletada!

Ma arvan, et kuna tegemist on TTÜ saaliga siis on kõik peale õpilaste seal külalised ning see on eelkõige ikka meile mõeldud =)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!