Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
taas juuksurikogemus
 
tige eit 20. veebruar 2002, kl 19.00
"soovitan" soojalt Roosikrantsi tänava "Ilu võlu" salongi. Käisin seal paar päeva tagasi ja tulemusest toibun siiani. Esiteks- lõigati mingi selline ime pähe, et minu muidu tagasihoidlik mees ei saanud naeru pidama, kui koju ilmusin. Teiseks muidugi hinnapoliitika! No minge pekki, poolpikkade juuste lõikus(juuksed ei ulatu isegi õlgadeni), kasseeriti pikkade juuste lõikuse hind ja muidugi peale lõikust küsis juuksur, et kas kuivatame ka (come on!veebruari kuus midagi sellist isegi küsida!), sussitas, siis minuti, paar fööniga (ei miskit soenguvahendit, ega midagi). Sain siis arve ja pidin pikali kukkuma, lõikus, pesu, kuivatamine, mis minu arvestuse kohaselt pidi kokku tegema ca 180 eek, läks kokku miski 325eeki umbes, kusjuures seisis seal kirjas, et lõikus pikkadesse juustesse+pesu+sic!! föönisoeng!!(120.-). Julgesin oma suumulgu lahti teha ja öelda, et mulle on vist vale arve tehtud, mis pikad juuksed ja mis föönisoeng? Seepeale kostis juuksur, et poisipea ei ole ju, järelikult pikad juuksed ja kas ei föönitatud siis või? Nii, et kõik on õige, makse aga arve ja hakake astuma!
 
liss 21. veebruar 2002, kl 07.32
dzhiisus kraist, eriti rõve! ja nii ülbe suhtumine kah! :(
mine parem gersi stiilistuudiosse järgmine kord, mina käin seal ja ei kahetse. juuksuri nimi on mul rõõt. :)
 
Minake 21. veebruar 2002, kl 08.16
Appi! Kas Tallinnas ongi sellised hinnad levinud?!
 
. 21. veebruar 2002, kl 08.54
Liss kui palju seal maksab siis?
 
piret 21. veebruar 2002, kl 10.46
Vaheta juuksurit. Mina nii tegin.
"Ilu võlu" - kaheldav kvaliteet kalli hinna juures.
 
liss 21. veebruar 2002, kl 13.22
pesu, massaazh, lõikus ja soeng kokku u 170 kr. koht kena ja sõbralik ja juuksurid ka head. :)
 
Kurvake 21. veebruar 2002, kl 13.41
Elan Tallinnas juba 4 aastat ja mina ei ole selle aja jooksul leidnud niivõrd head juuksurit, kelle püsikliendiks hakata. Olen proovinud ca 12 erinevat juuksurit (sh.salongid) ja paremat kui mu oma juuksur eelmises elukohas, 127 km kaugusel - ei ole olemas.
 
eds 21. veebruar 2002, kl 14.31
Proovi Maribelli Kawe Plaza kõrval II korrusel (Time Out vastas). Tõeliselt mõnus ja hubane salong, käin Maarika juures aastaid.
 
eneL 21. veebruar 2002, kl 15.22
Gersi stiilistuudios tehtud lõikusel polnud tõesti midagi viga. Kõige parem lõikus oli Thaisis. Aga nagu ma olen aru saanud, on iga juuksur erinev ettevõtja, kes lihtsalt üürib pinda, niisiis ilmselt pole kõik juuksurid võrdselt tasemel

Millest ma aga rääkida tahtsin, see oli Gersi stiilistuudios kasutusel olev soengudisaini programm. Ma olen seal tehtud stiilinäiteid kandnud pikemat aega kaasas negatiivse näitena. Ma ei räägi programmist endast - Ameerikas tehtud kohmakas programm, ilmselt õudkallis ja ebamugav kasutada. Piltidel pole numbreid. Sinust genereeritakse umbes 120 pilti, mida pead edasi lehitsema, kusjuures enamik soenguid on sellised, mida soengumaterjal nagunii ei võimalda. Lisaks veel paigutatakse see parukas näo kohale nii kõrgele, et õiget muljet nagunii ei jää. Kui pilt on välja valitud, siis seda enam suurendada ei saa. Pead ta nende 120 pildi hulgast uuesti üles leidma. Nagu ma juba ütlesin - numbreid seal pole. Ja muidugi ka see, et tahtsin proovida ekstreemseid juuksevärve - näiteks rohelist. Aga seal sai pildil juuksevärvi ainult väga loomulikes toonides muuta.

Tegelikult ega see pole juuksurisalongi süü. Eks selline programm tõmbab kliente kohale ja paljud lausa küsivad seda - mina kaasaarvatud. Nüüd järele mõeldes leian, et ega polegi soengudisaini programmiga võimalik päris õiget, realistlikku ja parimat tulemust leida
 
sussu 21. veebruar 2002, kl 17.53
oi oi minu parim kogemus on paari aasta tagune ja Maie Lõhmuse salongist Pärnu mnt. Saatsin issi 2 lapsega soengut siluma ( 2 poissi 2 ja 4 aastane) st.umbes paari kuu vanust lõikust korrastama.Andsin kaasa 200 eek.Siis hale issi kõne-tule appi väiksemale lõigati sisse ja too raha ka lõikus maksis 365 EEK.Siiamaani hakkan värisema kui kuulen Lõhmuse nime.
Kui aga teravaid elamusi soovite siis minge Laia tn ( vist nr 5 ) salongi.Seal on perenaiseks räpane hüsteerik,juuksuriteks toredad vene tüdrukud keda aga koheldakse kui tõelisi prostituute8kahjuks on nad umbkeelsed ja ei saa sust üldse aru),klientideks paksud laialivalguvad ja longeropurkide najal liikuvad põdramutid.Musti rätikuid ja pabersalvrätte vedeleb seal kõikjal,isegi meigilaual; põdrad käivad suitsetamas ukse peal( ps.istusin lahtisest uksest umbes 1 m kaugusel talvel märja peaga) tädi hüsteeritseb ,et tal mingid arved maksmata ja püüab olla rõhutatult viisakas põtradega.Ühesõnaga-jälgisin mängu umbes pool tundi-siis saatsin nad pikalt palusin selle segaduse ,mis nad mu peas tekitasid likvideerida ja marssisin minema.Huvitav ,kas seal ka puhtust kontrollitakse.Ahjaa veel üks detail-juuksekuivatusrätid ja kattelinad on keset tuba elektriradika peal,mille peale siis põdramammi oma vettinud sokid kuivama riputas.Räige.
 
muksi 25. veebruar 2002, kl 17.40
Proovige Vanalinna Salongi Apteegi tänaval. Minul on poolpikad juuksed, tehakse triibud, lõikus, pestakse ja masseritakse ja "isegi" föönitatakse. Mulle väga meeldib. Ainult maniküür on seal kehv, vähemalt french küll eriti ei kõlba.
 
... 26. veebruar 2002, kl 11.11
muksi,. aga hind?
 
muksi 26. veebruar 2002, kl 11.41
250-260 eeku
 
angelina 26. veebruar 2002, kl 19.10
muksi! aga kus see vanalinna salong asub? äkki tead täpset aadressi?
 
Liisu 27. veebruar 2002, kl 13.25
to tige eit:
Mul oli täpselt sama kogumus Ilu Võlus. Lasin juukseid triibutada ja vist ka lõigata. Mõtlesin, et tuleb umbes 300 krooni ringis.Kui arve kätte sain, oli suu lahti. Lõikus, värv, föönisoeng, palsam??? Kõikidele olid hinnad juurde pandud. Mõtlesin, et kui kunagi sinna veel lähen, siis jätan nimel juuksed märjaks. Minu meelest on see loomulik, et juukseid kuivatatakse ära ja see on hinna sees.
 
õnnelik 27. veebruar 2002, kl 17.55
proovige müürivahe 15 ilusalongi teenindus seinast-seina hinnad ok
 
muksi 28. veebruar 2002, kl 11.03
Vanalinna salong asub Apteegi tänaval.See on väga lühike tänav salongi on kerge leida. Kui tuled Viru tn mööda liina poolt, siis keera Vene tänavale ja sealt läheb Apteegi tänav vasakule üles. See on india restoran Tanduur kõrval.
 
Ninatark 28. veebruar 2002, kl 15.44
Teravate elamuste armastajad võivad minna Jakobsoni tänavale (varem oli ta Pärnu mnt. 25) Lea Veberi juurde. Seal maksate minutihinda. Mitte ainult kuumade kääride lõikuse eest, vaid ka tavalise lõikuse eest. Ma pole midagi haigemat oma elus näinud - poole tunni lõikus (praktiliselt varem modelleeritud lõikuse tasandus) maksis peaaegu 500 krooni!! Uuuhh! Ja ei mingit soengut, ainult natuke fööniga juukseotsi kõverdatud. Palju õnne!
 
muksi 01. märts 2002, kl 09.21
Vabandan vale info levitamise pärast. Vanalinna salongi hinnale tuleks siiski 100 eeku juurde panna. 2 ja 3 on klaviatuuril vist liiga lähestikku. Aga rahul olen salongiga siiski. Vabandan veelkord.
 
Kiisuk 04. märts 2002, kl 16.00
mina käin Intersalongis Lauteri tänaval
olen käind 3 erineva juuksuri juures ja väga rahul kõigiga
meisterjuuskuri juures lõikus 260.-
mitte meistrijuures 180.- ja ikka oli tulemus hea :PPP
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!