Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Restoran Gnoom
 
katz 21. veebruar 2002, kl 16.33
Läksime kolmekesi nädala keskel kell 6 paiku õhtul. Olime sellel korrusel ainsad külastajad. Peale tublit ootamist toodi menüüd. Siis veel pool tundi ja võeti tellimus. Tellisime suht lihtsad toidud - toorsalatid, supid ja paar kohvi. Ja muudkui ootasime. Ja saimegi kätte oma salatid ja kohvid. Kell pool kaheksa sai meil aeg otsa ja nii me lahkusimegi ilma supita. Kui suppi ei saa pooleteise tunniga kätte, mis küll oleks saanud, kui oleksime ka praed tellinud, ja lisaks veel magustoitu! Istuksime vist siiani ja ootaksime...
 
mari 21. veebruar 2002, kl 23.28
no ma loodan, et te siis seal ikka kõvasti ka lärmi lõite? muidu on omanikud ja teenendajad viimaks veel arvamusel, et neil on väga kõva teeenindus.
 
Cathy 22. veebruar 2002, kl 13.22
seal need teenendajad juba aastaid samad olnud..mul pole kyll seal probleeme olnud...saab garderoobi vanamehega naljatatud kah veel...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!