Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Lastele suletud staadion
 
Marju Maasik 26. veebruar 2002, kl 16.08
Olen terve elu elanud Kalevi staadioni ligidal. Igal (lumega) talvel oli põhi talverõõmude nautimise koht staadion. Kelgutamiseks head nõlvad, suusatada sai välimist ringi pidi. Iga õhtu nõlvad lausa kihasid lastest. Sinna oli ka valgustus pandud. Kelgutamiseks järgmine sobiv koht oleks olnud Kadriorg, ainult kauge võitu. Staadion sobis ideaalselt ümbruskonna lastele. Nüüd on mul endal laps, kes tahtis samuti minna kelgutama. Võta näpust, väravad kinni. Kui ta oli tagumisest väravast sisse saanud, tuli vastu turvaonu, kes üheselt selgeks tegi, et staadionil viibimine on keelatud. Mõne aja pärast lugesin "Linnalehest", et staadion olevat suletud remondi tõttu ja et peale seda pääsevad kõik soovijad jälle sisse. Juhtusin neil päevil staadionist mööda minema. Üllatus, üllatus, väravatele on lisandunud kuri silt – "Võõrastel staadionil viibimine keelatud. Sisse saab tagumisest väravast lubade alusel."
Kas keegi oskaks seletada, miks Kalevi staadioni juhtkond on nii otsustanud? Miks ei võiks staadion olla avatud vähemalt talvelgi? Miks tõrjutakse jälle lapsi?
 
Norija 05. märts 2002, kl 11.36
Ma ei tea, kas põhjus on selles, aga võib olla.
Kes vastutab? Kes vastutab siis, kui laps kelgutab seal, kus on ohtlik, ja endale viga teeb? Kas staadioni omanik võib olla kindel, et talle ei määrata kaela mingit vastutust, kui ta lapsed ilma rahata staadionile laseb? Kui ta peab järelvalve organiseerima, siis... raha, raha, raha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!