Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Miss Estonia
 
Vaataja 04. märts 2002, kl 14.41
Kohe ei tea, mida õelda. Minu arust tänava peal kõndides näeb miljoneid korda ilusamaid naisi, kui nendel valimistel. Ja kusjuures iga aastaga nende valimiste tase langeb. Vaadates päris algus aastaid olid sealsed kandidaadid kulga ilusamad, kui see aasta. Missikanditaat number üks on veel kuidagi talutav, aga need ülejäänud...ma lihtsalt ei saa aru, kust sellised jubedused võtavad julguse minna sinna oma ilu, mida neil ei ole, näitama???
 
norma 04. märts 2002, kl 14.52
kes muu sinna ikka viitsib lolli mängima minna?
 
Elena 04. märts 2002, kl 15.12
Miks mitte, kui inimesel on selleks piisavalt enesekindlust ja ta arvab, et saab hakkama.
Kuigi ma isiklikult arvan ka, et tänaval võib kohata palju ilusamat naist, kui need kes võtavad võstlustest osa, ja tundub,et see on üldse üks mõttetu üritus, seepärast ei vaatagi neid miss estonia vms enam.
 
lea 04. märts 2002, kl 15.35
Kusjuures, mitte ainult välimust ei võiks kritiseerida. kui keegi vaatas saadet Kaunis Kaunimaks kus missineiud vastasid ka mingitele küsimustele, siis, oh sa teavas, nende neidude IQ on küll väga madalal tasemel. Nii lolli juttu ei ole ma tükk aega kellegi suust kuulnud
 
mari 04. märts 2002, kl 22.56
ma ausalt öeldes imestan, et keegi enam üldse sellele üritusele tähelepanu pöörab. omal ajal, kui polnud Eestis veel kõva modellindust, oli ta jah võibolla huvitav mõneski mõttes, kuid praegu on nii, et ilusamaid ja põnevamaid naisi näeb pigem moeajakirjast. arvati ju, et neist missidest tulevad kõik kõvad modellid, aga lõpuks sai vist ainult ühest mingil tasemel modell. ei ole see Eesti missindus ka karjääriredelina end õigustanud. nüüd on lihtsalt piinlik kogu seda jama vaadata ja Kroonika on vist ainuke, kes sellele veel kaasa elab.
 
joy 05. märts 2002, kl 16.47
Võibolla viimati kuskil 1950-ndatel oli arusaam naise ilust ühtne (film, mood, foto..) aga tänapäeval on igas vallas omad nõudmised. Tippmoe maailmas tänapäeval vist missidest enam ei huvituta, hoopis jahitakse natuke erilise ja huvitava välimusega tüdrukuid. Missivõistlute osalejad paistavad olevat kõige enam sellised meinstriim-iludused - meesteajakirja tüübid, kelledest rikkad onud unistavad. Modellideks sobivad nad äärmisel juhul kataloogikaubale. Aga eks rikkad onud neid võistlusi ju (endale) korraldavadki.
 
Tiina 07. märts 2002, kl 13.09

Häbi on lausa selle ürituse nime pärast, sest eestis on ju palju ilusaid tüdrukuid, miks nad siis kõige jubedamad välja valisid?
 
Sirli 08. märts 2002, kl 09.35
Vat asi selles, et ilusad on ka targad( no jah, kes on, kes ei ole) ja neil lihtsalt muud tegemised ja toimetused, kui, et aega sellise tobeduse peale raisata.
 
kai 06. mai 2002, kl 10.41
sellepärast nad lähevadki ennast sinna pakkuma, et nende IQ on madal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!