Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
võbinavöö teleturust
 
paula 08. märts 2002, kl 12.35
Sattusin juhuslikult kord teleturu peale, kus propageeriti mingit lihaseid tugevdavat võbisevat vööd, "kauba peale" on ka väiksem vöö, mida siis saab kintsude ja käte ümber panna. Palun ärge hakake nüüd materdama, et mis sa usud, loll jne. Vastupidi, ma ei ole kunagi tulnud selle pealegi, et mingeid tablette endale sisse ajadesuskuda kaalukaotusesse ja trenni teen ma pidevalt ka. See asi aga pakkus huvi, kuna kuskil salongis tehti mulle kunagi tsellu ja kintsu ümbermõõdu vähendamise eesmärgil ka mingit sellist elektriga lihasmassazhi prooviks, see oli küll väga tõhus, aga kuna jube kallis, siis ma seda rohkem ei võtnud.
Ega keegi ei ole seda äkki proovinud?
 
paula 08. märts 2002, kl 12.35
Uhh sorri, ma ei tea, miks ma ta siia rubriiki panin!!! Aga vastake ikka!
 
Marxx 08. märts 2002, kl 12.39
Siin oli alles üks, kes endale selle ostnud. See oli umbes nii, et esimene kuu veel oli veel kõik ok ja täitsa meeldis, kuid teise kuu lõpus ei saanud enam peale panna, sest organism hakkas vastu.
Täpsemalt võid otsida vanadest teemadest.
 
Lill 08. märts 2002, kl 13.19
Ma räägin Sulle natukene sellest. Mitte, et ma ise oleksin selle ostnud või vähegi selle ostmise vastu huvi tundnud, aga suhtlesin sel teemal kunagi ühe profisportlasega.

Neid selliseid võid, mis su lihaseid töötama stimuleerivad ilma, et sa ise spordiksid on kasutatud pikka aega. Ka sportlased ise kasutavad neid vahest. Kui Sa aga aktiivselt sporti ei tee ära seda mingil juhul osta. Sul tekib võibolla jah mingi lihase alge, aga see on lihtsalt ... kuidas õelda .. lihas välimuse mõttes. Sellel ei ole taga jõutreeningut ning järelikult ei ole taga ka jõudu. Keerad lihtsalt oma keha @!#$ ...
Peale mõningast kasutamist peaks kõigi eelduste kohaselt tekkima sul koordinatsioonihäired jms. probleemid. Võta parem paarsada krooni, osta jõusaali kaart ning käi ja rahmelda. Saad omale ilusa keha, pikaks ajaks ja kui lähedki jõuludel või mõnel muul pühal pisut vormist välja, siis üks väike laks jõusaali jälle aitab keha kiiresti vormi jälle.
 
Kiisuk 09. märts 2002, kl 18.53
ma arvan et Lillel on 100% õigus
 
uurija 13. märts 2002, kl 16.55
Olen ka tahtnud sellest rohkem teada. Millal see kasutaja sellest kirjutas siin, oskab keegi vihjeid anda?
 
Lill 13. märts 2002, kl 21.44
Kallis uurija,

Loe selle kohta lääne foorumitest. Seal on sadu kasutajaid. 1/10 neist näeb efekti ning sellelgi tekivad terviseprobleemid. Sel ajal, kui teleturust ilmseid jamasid vaatate käige trennis ning koostage omale korralik toidusedel ja pole vaja igasugust kallist mõttetut rämpsu endale koju osta.
Kas te siis Kahvli jms. eksperimentidest ei suuda oma pealuusse söövitada, et neil asjadel on kõigil kui üldse mingi efekt, siis lühiajaline ... äkki küsite järgmiseks velformi kohta?
Sorri, et vihaseks läksin ... :)))
 
paula 14. märts 2002, kl 00.32
aitäh, Lilleke, eks ta nii on tõenäoliselt nagu sa räägid. Käin trennis ja söön normaalselt ja mees on ka hea :), aga tsellu on ikka mugavalt end sisse seadnud. Mõtlesin lihtsalt just sellepärast seda kasutada, et äkki ikka selline pidev massaazh aitab. Ei tahtnudki musklikasvatamiseks. Aga jääb vist ostmata nüüd küll. Võiks olla 2 "kintsuvööd" :).
 
Lill 14. märts 2002, kl 21.37
Kule aga sa harja ja käi saunas ja tee seal soolaprotseduure ja need aitavad lahti saada. Ja ära söö liiga palju vürtsikaid toite. Loomulikult joo ka vett :) Ja kui natukenegi pappi on osta endale mõni hea kreem, neid on siin aeg-ajalt soovitatud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!