Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kiirabi?
 
pirxx 10. märts 2002, kl 03.10
Kui inimesel tekib tervislik probleem ja ta on ise võimeline haiglasse minema (säästmaks kiirabiautot neile, kel pole ise võimalik muud trantsporti ksutada), siis miks Mustamäe kiirabis mõnitatakse inimesi? Kas mõningal valvearstil ka inimlikku suhtumist on või ...? Ok, probleem oli tõesti imelik aga miks peab kohe iga noort inimest kohtlema kui narkomaani või vaimuhaiget? Kolm arsti vaatas mind seal üle ja mõni neist suisa mainis oma "visiiti" lõpetades, et: eks nokkige siin edasi kui lõbus on!!! Miks ei saa inimene abi, kui ta seda tõesti vajab? Mille eest siis maksan iga kuu sotsiaalmaksu? Oleks kasvõi mõni analüüs tehtud... Ei, milleks! Teise haiglasse pöödrudes sain siiski asja nii kaugele viidud, et analüüsid tehti - vähemalt koheldi mind kui patsienti. Miks kiirabis on suhtumine, et tegeleme ainult nendega, kes juba otsi annavad (tugevate sümptomite põhjal)?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!