Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
osoonravi
 
katariina 11. märts 2002, kl 09.42
naiskodanikud!

kas kellegil on kogemusi tselluliidi osoonraviga? rääkige, kuidas olete seda protseduuri kannatanud? mina läksin ja tulin 10 nõelatorke järgi tulema, sest see oli niiiiiiii valus!!!!!!
kas kellegil on veel selliseid kogemusi?
 
katsetaja 11. märts 2002, kl 13.43
Tjah, mul sama probleem. Olen käinud ainult üks kord, aga olgugi, et see on väga piinarikas, proovin hambad ristis lõpuni käia.
 
coco 11. märts 2002, kl 13.56
jap,valus on see tõesti,kuid ex tuleb kannatada sest tulemus on tõesti silmaga nähtav pikax ajax.
 
cell 11. märts 2002, kl 14.11
Ja KUS, lubage küsida, seda "piinamist" siis läbi viiakse? Palju maksab? Ja ega sinna mingit arsti saatekirja vaja pole? Kas enne teostatakse ka mingeid ülduuringuid tervise kohta? Ja kas siis mingit tuimestust ei saa teha või?
 
katariina 11. märts 2002, kl 14.20
seda tehakse Kaarli massaazikeskuses, samas majas kus asub hambapolikliinik, sissekäik kiriku poolsest küljest.
kohapeal on õde, kes määrab kindlaks, millisesse piirkonda ravi teha ja piirkonna suurusest oleneb hind. kui tundub, et tervis on vilets, tasub konsulteerida arstiga ja seda kohapeal, visiiditasu arstile 150raha.
tuimestuse koha pealt niipalju, et seda tehakse mingi vedeliku pihustamise läbi nahale, aga nt. minule see küll ei mõjunud. JUBE VALUS OLI!!!
 
katsetaja 11. märts 2002, kl 14.34
Mina käin Medisooni Ravikeskuses Tulika tn 19. Visiiditasu ka 150.- ja ravi hind sõltub ravi piirkonnast.
Ja tuimestust tehakse seal samuti vedeliku pihustamisega ja mõju ei mingit:((
To Coco. Kas sa tegid ise selle kuuri läbi? Palju sul eelnevalt tsellut oli ja kas tegid ka trenni samal ajal jne. Millises ravikseskuses tegid?
 
agent 11. märts 2002, kl 16.46
Lollid naised! Mõeldi välja uus asi kuidas inimestelt raha kätte saada ja teie kohe usute, et aitabki. Tegelikult teeb selline sekkumine rakud veelgi laisemaks ja hilisem tsellu on hullem. Lasete end piinata ja makstae veel peale, sellge arulagedus. Mõtlevale inimesele ikka sellist ravi pähe määrida ei õnnestu.
 
kelly 12. märts 2002, kl 09.04
Kui elustiil jääb endiseks, tuleb kõik varsti tagasi.Parem kulutada see raha trenni jaoks. Saate parema enesetunde ja tselluliit jääb vähemaks.Kui ka kreeme kasutada ja õieti toituda, on mure murtud. Ise olen pool aastat nii teinud, olen väga rahul.
 
uurija 13. märts 2002, kl 16.46
Kas sa Kelly väidad, et trenni, kreemi ja toiduga said tselluliidist lahti. Ma ei taha sind hästi uskuda. Mis on sinu jaoks õige toitumine. Kas sa magusat üldse ei söö?? Kreemid nüüd küll suurt ei aita. Ja vaevalt, et sa nende kahe peale vähem raha kulutad, kui osoonravi peale. Kas sa suudad terve elu nii korralkult tomida?
 
mari 16. märts 2002, kl 15.53
kuulge, kreemitajad ja toitujad. mina toitun ka ja kreemitan, a ei kasu midagi. pole ylekaalulinegi, pigem ala, a tselluliit vohab. see pole trennitusest v toitumisest, ma lihtsalt ei saa sellest lahti. enamik inimesi arvab, et tselluliit on kogu ylearune kallerdav pekk, sellest saab tõesti toitumise ja trenniga lahti. a kreemid muudavad vaid naha pehmeks, ei midagi muud. osoonravi on veel proovimata. aga ma ei julge... see on juba nagu kirurgiline sekkumine väikest viisi. huvitav kas infrapuna saunast oleks abi. kas keegi teab ?
 
uurija 18. märts 2002, kl 15.49
arvan, et pole kasu sellest infrapuna saunast. Käisin sellest tervisekapslis. Parem minna odavama raha eest sauna.
 
marii 18. märts 2002, kl 21.49
kas sa uurija proovisidki infrat tselluga võitlemiseks ? ma tahan ise ka proovida ! lähen homme, siis vaatab, mis tegi. Igatahes olen otsustanud igasuguse tselluliidiga lõpparve teha, maksku mis maksab, pyyan ka hoogsamalt jalgu vibutada ehk trenni teha, tervisekapsleid ja puhastavaid taimeteesid sisse ja kreemi peale. no midagi ju peab mõjuma !!!! kui leian mingi tõhusa kombinatsiooni, annan teada ! olen tõesti kõike proovinud !
 
uurija 19. märts 2002, kl 09.36
Mina tahan ka kohe kindlasti sellest tsellust lahti saada suveks. Olen samuti väga paljuseid meetodeid kasutanud, aga siiani nagu tulutult.Kõik on ikka tagasi tulnud. Kapslit katsetasin jah tselluga võitlemiseks, aga ma arvan, et see pole tõhus ja rohkem ei lähe. Kui just keegi ei tõesta, et sellest on abi. Minule jäi see 20 min. lühikeseks. Aga osoonravi, Marii??
 
marii 20. märts 2002, kl 19.26
mai julge sinna ikkagi minna...ohh, kuigi homseks on aeg... ma kooohhuutavalt kardan, kui kõik räägivad milline piinamine see on... mai suuda otsustada... kuids sul tulemustega on ? aga äkki on tõesti see mingi trikk - korra osoonitad, siis hiljem tee mis tahad, midagi ei mõju v läheb hullemaks... uhhh. ja mingit usaldusväärset infot sellelt arstilt ka välja ei õnnestunud pumbata. kõik on puhas promojutt... kirjuta oma tulemustest, katsetaja mitu korda oled käinud, mis toimub ???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!