Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
hansaliising
 
kil 11. märts 2002, kl 14.26
...oota ennast kasvõi ogaraks, aga mitte midagi sealt saada pole võimalik. keegi ei liiguta lillegi. vastik!!! ja nii yhte jutti juba rohkem, kui aasta!
 
Marxx 11. märts 2002, kl 14.37
Mida sellega öelda tahad? Väga arusaamatu jutt...
Laenu? või midagi muud...?
 
kil 11. märts 2002, kl 16.52
juba ammune klient, kasutusrendis 6 firma autot ja kui mingigi probleem autoga tekib (soovin vahetada või välja osta või...), siis oota/jooxe ennast ogarax... vii 5 x pabereid, sest kõik kaotatakse ära... lubatakse ja yhtegi lubadust pole siiani õigeaegselt täidetud - MITTE YHTEGI!!! hea, et masinatest veel ilma jäänud pole, sest õigel ajal ei jõua asjad õigesse kohta ja kellegi kaela ajada ei saa... sekretärid ei kuule ja raamatupidajad ei näe... täielik õudukas!
 
niisama 12. märts 2002, kl 10.14
mul oli ka kogemus... tahtsin liisida autot ja saatsin paberid ära. Saatsin mitmesse liising firmasse, et oleks hea valida. Nordeast sain kohe vastuse. Kui hansa suvatses vastata, oli mul juba auto käes.....
 
terra 13. märts 2002, kl 16.04
ma kah hansaliisingu vihkaja
võrreldes hansapangaga on seal uskumatult abitud ja laisad töötajad :-(
uvitav, kas rootslased kunagi liisingutöötajaid ka drillima hakkavad??? pliiz ..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!