Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
naabrid
 
paneelmajaelanik 11. märts 2002, kl 15.43
Olen täna jälle väsinud ja seda juba mõnda aega. Ja põhjus oh kui labane: naaber ei lase magada! Nimelt elab minu kohal üks raske astumisega sell, kelle uneaeg on minu omast päris palju lühem: õhtul on ta vähemalt üheni üleval, hommikune äratus kell 6. seega niimoodi ka minul. olen proovinud mitte välja teha, peitnud pea patjade alla, aga magada ei saa.
ta tekitab tõesti suurt müra oma käimisega, eriti, kui kogu maja vaikne on. ja edasi-tagasi käimist on tal kaua ja oi kui palju! võrdluseks umbes panni tagumine voodi kõrval - eks katsu magada.
päeval isegi ajab naerma, aga öösel on selline tunne et... ei tea mis teeks! lähen ütlen, et ära kõnni palun?!?
Andke nõu! mida olete teie oma naabritega ette võtnud, kui probleeme on olnud?
 
vip 11. märts 2002, kl 15.56
Nii minegi ütle, mis muud.
 
Marxx 11. märts 2002, kl 16.07
Eks sa pead talle kinni maksma mürasummutava plaadi hinna. See tagab sulle unerahu.
 
ise loom 11. märts 2002, kl 16.41
No tule taevas appi, käia ka enam ei või!!! Osta endale unerohtu või oma maja. Või mõtle sellele, mida kõike sinu naabrid ei tee (minu omad teevad)
ei soorita kell viis hommikul kujuteldavaid enesetappe
ei käivita pühapäeva hommikul kell seitse 10 min autot
ei hoia oma trucki maja ees
ei maga trepikojas, kui naine sisse ei lase
ei lõuga ukse taga, kui mees sisse ei lase
jne jne jne
 
murka 11. märts 2002, kl 16.48
kõrvatropid abix! tõesti aitavad, tean omast käest.
 
unimyc 11. märts 2002, kl 17.24
Korvatropid aitavad(kollased sinise nooriga). Aga mitu aastat ei maksa kannatada, narvid saavad kahjustatud. Otsi uus elamispind viimasele korrusele!
 
angelina 11. märts 2002, kl 17.48
Sul siis päris normaalsed naabrid kui ainult kõnnivad. Mul ühed mängivad klaverit ja uluvad midagi ooperi sarnast hommikuti poole üheksast saati (selleks on mul kõrvatropid). Siis üks alumine vanamees kõhib ja rögiseb meeletult kõvasti ja just õhtuti kui magama lähen(no see on jube). Ülemisel korrusel käib mingi mutt kontskingadega toas(no see pole nii häiriv kui eelmised aga ikkagi). Siis on veel selline tüüp, kes oma diisel kastikat umbes pool tundi hommikuti kell seitse käivitab ( see ajab eriti vihale!!). Ja eriti närvidele käivad need jobud, kes signaalitavad või karjuvad maja ees(et keegi välja tuleks või ukse lahti teeks- välisuksed on ju lukus). Aga neile karjuvatele tattidele olen ma ikka öelnud ka, et nad vait oleks.
 
nataly 11. märts 2002, kl 22.35
Minul aga all vene vanamees norskab nii kõvasti et häirib. Ja korrus all pool panevad 16-20 aastased teisipäevast neljapäevani pidu. Vahel kui käe vastu seina paned tunned kuid seinad liiguvad ja siis hakkab ülevalt keegi vastu magamistoa torusid taguma, et pidu lõppeks. Ülemine naaber ujutas meie värskelt remonditud magamistoa k.a kapi ning riided täis, ei vabandanud...Pole kohanud ka trepikojas.
 
Liis! 12. märts 2002, kl 09.11
Aga minul on täpselt sama moodi. Käib mingi tibi hommikust kella 7 kuni öösel 1-2ni kontskingadega ringi. Kusjuures korter on 1-toaline. Mulle tundub et üleval oleks nagu 3-toaline, sest see tibi ainult käib ja käib. Oleme juba korra käinud talle ütlemas ja seda siis kui külalised enam välja ei kannatanud. Kujutate ette, et õhtul kella 5 paiku kui sagimist on tavaliselt kõige rohkem ning enamasti ei kuule, mis väljas toimub (televiisor käib jne, siis mina kuulen ainult kontsakingi!
 
plika 12. märts 2002, kl 09.39
Olen teie kirju lugedes täiesti hämmastuses. Meil on trepikoda nii vaikne, et kui välisuks ei käiks, oleks tunne nagu elaks üksi. Vahepeal oli all üks koer, kes ulgus nii ööd kui päevad. Aga sel päeval, kui aga tahtsin loomakaitsesse helistada, jäi vait ja pole siiani häält teinud. Tuli välja, et tal oli vist kasvaja ja ta pandi magama, aga väga kaua lasid tal piinelda. Julmurid sellised. Oleks ma varem teadnud....
Aga tegelt üks probleem naabriga ikka on ka. Esimesel korrusel miski haiseb kohutaval, tundub nagu kassi pissi, samas kasse meil vist ei ole trepikojas ja uksed on ka lukus. Ise kahtlustan ühte vanameest, vist ei korista üldse. Igal juhul tuleb hais mulle kolmandale ja lausa tuppa sisse. Täna oli jälle väga vänge.
 
juta 12. märts 2002, kl 09.58
Sama teema. Inimesed lihtsalt ei mõtle sellele, et nad ei ela korrusmajas üksi. Mu ülevalt naabritel on kaks last, kes alustavad müraki-müraki mööda korterit ringi hüppamist hommikul kella 7 ajal. Ka nädalavahetustel. Kusjuures nad ei ole enam nii väikesed, 7 ja 5 või midagi sellist, neile peaks saama öelda küll, et ärge laamendage. Aga nende emme korraldab neile lisaks sellele veel aeg-ajalt lõbusaid jooksumänge ja lippab ise ka kaasa. Ja siis on selline tunne, et lagi kukub kaela. Ma ei saa aru, mul on endal ka kaks last ja need küll ei laamenda niimoodi korteris.
 
mnjah 12. märts 2002, kl 10.32
a meil on naabril taksikoer, kes klähvib vahel tundideviisi, nii, et kõrvus juba valus hakkab. jube head närvid peavad naabritel olema, et sellise koeraga elada.
 
mari 12. märts 2002, kl 12.19
minuarust vastupidi, naabrid sageli just mõtlevad, et majas elab ju teisi ka, kes võiks edukalt nende trepikojas mahaloobitud prahti koristada. muud moodi ei oska seda prügimäge, mis trepikojas on, seletada. täiesti uskumatuid asju näeb seal, jääb mulje, et naabrid on kõik mingi raske vaimse puudega, et selliseid asju laiali loobivad. rääkimata süljelärakatest.
 
Nastja 12. märts 2002, kl 13.27
huvitav...kus te küll elate????
 
eff 13. märts 2002, kl 16.33
alleluia, kus me elame??? korrusmajas loomulikult....eriti vaffad on üheksakordsed majakesed kus lisaks ulguvatele (hundi)koertele, alatasa pidutsevale vene tudengikambale, ülemise korruse puutööd(?) harrastavale vanamehele, klaverimängijale, prahile ja muudele kehaproduktidele koridoris, esinevad veel sarvedega koduloomakesed...
ega ma ei kurda, õnneks viibin enamuse aja ööpäevast väljaspool kodu, aga vahetevahel tekib tahtmine ka puhata....
 
liisi 13. märts 2002, kl 17.24
Aga meie ülevalt naabrid kepivad igal hommikul 7.30-7.40 (kaasa arvatud puhkepäevad). Ma muidu magaks kauem... Neil on koer, kes vajab jalutamist ja peale seda võtavad teema üles. Voodi klobin on jube vali ja monotoonne. Ei julge ütlema ka minna... On sellised tumedaverelised...
 
sass 18. märts 2002, kl 20.45
to liisi
Ära hädalda! 10-mintsane kähkukas on tudimudi. Minu hõreda laega puumajakorteri magamistoa kohal elas pool aastat mingi tubli tüdruk kes armastas kolm päeva nädalas sõpradega napsutada ja ilmselt grupikat teha. Algul arvasin, et vahivad odavat saksa pornot vms aga saepuru kippus lõplikult lae vahelt lahkuma :)
 
Tiiu 19. märts 2002, kl 10.24
Korter maha müüa ja selle rahaga suvila osta. Suvilas väike remont ja elu ilus. Keegi ei lärma, lastel on jooksuruumi, Tallinna ümbus niskseid kohti täis. Isegi linnaliin sõidab, Mähe, Muuga, randvere ja veel teisigi. Ei päevagi ei tahaks enam naabrite terrorit. Ja neid meeletuid kommunaalmakse vmd.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!