Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
club Holliwood
 
klient 12. märts 2002, kl 10.00
Reedel mõtlesin minna tantsima. Läksin siis holliwoodi ukse taha ja hakkasin sisse jalutama, kui mu käest küsiti dokumente. See on kõik ok, sist mul oli id kaart, haigekassa kaart ja ühispanga kaart, kus on taga pilt. Hakkasin siis näitama neid, kui turva enam vähem mu uksest välja tõukas. Ei mingit selgitust ega midagi. Hiljem alles sain teada, et nende kretiinide jaoks ei eksisteeri muud tunnistust, kui pass või juhiluba. Nüüd on aga kindlamast kindlam, et enam teist korda mina sinna urkasse ei lähe. Kas siis turvameestele seal ukse peal ei ole ikka veel selgeks saanud, et mida viisakamad nad minu vastu on, seda rohkem ma tahan sinna minna, seda suurem on holliwoodi kasum, seda suurem on nende mõlakate palk??? Vuh, tundub, et me liigume jälle tagasi Stagna aja poole...
 
j. 12. märts 2002, kl 10.12
See on ju üldiselt teada, et kui hollys dokumenti küsitakse, siis mingeid suvalisi kaarte võib küll puuga seljas olla, aga kui passi või juhiluba pole, siis ei muud, kui sammud kodu poole. Imelik, et nendeni pole veel see jõudnud, et id kaardiga kah sisse lasta võiks... Peeter, Peeter, kus su silmad?
 
Pidutseja 12. märts 2002, kl 10.34
Minu meelest on sealsed turvamehed küll väga viisakad. Alati tervitavad ja külma ilmaga ei lase ukse taga pikalt külmetada. Ja käinud olen ma seal palju-palju.
 
Tips 12. märts 2002, kl 10.36
Äkki olid sa lisaks natuke purjus või liiga agressiivne/ülbe oma vanuse tõestamisega? Kusjuures ega naljalt dokumente ei küsita. Lihtsalt HOLLYWOOD (eriti, kui toimub nii vinge üritus nagu Cafe de la Soul!) valib oma klient rohkem kui Dekoltee või Veenus Club, kus sa vist tavaliselt käid:)))
 
x 12. märts 2002, kl 11.57
Tipsiga 100% nõus. Minult pole seal kunagi dokumente küsitud ja järjekorras ma ka pole kunagi seisma pidanud. Mõnusad muhedad turvamehed on.
 
Püsiklient 12. märts 2002, kl 12.03
Käisin ka reedel ja kõik oli sõbralik ja tore nagu alati. Minu meelest on just teistes klubides ebasõbralikud turvamehed. Ja Hollywood on üldse üks sümpaatsemaid klubisid Tallinnas.
 
juta 12. märts 2002, kl 12.21
Mina käisin seal paar aastat tagasi kolleegidega. Mingi purjus bandiidi olemisega tüüp hakkas mu kolleegiga norima ja lõpuks lõi teda paar korda näkku. Selle peale tulid turvad ja viskasid mu kolleegi klubist välja, põhjendades seda sellega, et kuna too on rahvuselt soomlane, siis ilmselt ka ise süüdi. Peale seda nagu enam Hollywoodi ei tõmba. Või on praeguseks midagi muutunud, turvad viisakad ja iga nurga peal ei müüda enam valget pulbrit?
 
Karamell 12. märts 2002, kl 12.38
Jutale : "iga nurga peal ei müüda enam valget pulbrit " !!!???
nõme oled!
 
tidi 12. märts 2002, kl 12.48
minule üritati küll paari aasta eest hollywoodis pidevalt extasyt müüa (u 1998-99). See ei ole mingi minu fantaasia. Hiljem pole seda enam juhtunud.
 
Komm 12. märts 2002, kl 12.55
Kulle, Karamell, kui sa oled eriti siniste silmadega, siis pole vaja ju seda siin kõigile kuulutada!?
 
klient 12. märts 2002, kl 13.04
Tegelt käin väljas suht-koht vähe ja tookord olin kaine, nagu purikas.
 
S. 12. märts 2002, kl 13.05
Karamell...

kas sulle pole seal keegi midagi müüa üritanud?
mulle on ikka mitmeid kordi pakutud kõiksugu kraami.

ära võta sõna, kui asjast ei tea:)
 
Püsiklient 12. märts 2002, kl 15.06
Mina olen käinud Hollywoodis üsna tihedalt juba üle 5 aasta. Tavaliselt korra nädalas, kuid kunagi oli periood, kui sai 2-3 korda nädalas käidud. Ja mitte IIALGI pole mulle seal midagi müüa pakutud. Oleneb vist, mis seltskonnas liikuda. See, et seal massiliselt narkootikume pakutakse, on rohkem ülepaisutatud valearvamus. Ja olen tähele pannud, et räägivad seda just need, kes pole seal ise käinudki või siis korra või paar, sest nad juba suhtuvad asjasse eelarvamusega.
 
Komm 12. märts 2002, kl 16.38
to nn Püsiklient
hahahaaa!
 
hingelt noor 12. märts 2002, kl 16.44
dokusmenti küsitakse vanuse pärast. ihihii, minult küsiti ka, kuigi olen juba 27! (piirang HW-s 21)
ja ükskord küsiti ka putkast suitsu ostes, seal ju vaja ainult 18 aastat vanust. ohohoo!
 
nonii 12. märts 2002, kl 17.28
mult küsiti Dekoltees ja olen 35 - ahaa! pange paremaks!
 
Püsiklient 12. märts 2002, kl 22.18
to Komm: võib olla, et olen alati nii energiline ja lõbus, et arvavad, et olen niigi kommi all ja seepärast pole pakutud...:)
 
juta 13. märts 2002, kl 09.02
Karamell, ise oled nõme. Kui kogemust ei omaks, siis siin ei viriseks.
 
pettunud 13. märts 2002, kl 16.38
Mina olen samuti selles klubis väga pettunud. Pole enam mingit isu sinna oma jalga tõsta. See juhtus laupäeval, kui otsustasime nelja sõbrannaga sinna tantsima minna. Pole seal aastaid käinud, mõtlesime, et vaatame sealset melu. Kui olime kõik ostnud omale piletid, suundusime karderoobi. Seal kukkus kahjuks maha minu pilet, mille võttis üles üks sõbranna ja andis selle järgmisele sõbrannale. Nüüd kui hakkasime sisenema, siis jäin mina kõige viimaseks. Teades, et minu pilet on ühe sõbranna käes, ütlesin, et piletit juba näidati. Nemad väitsid, et said ainult kolm piletit. Püüdsin neile seletada, et me kõik ostsime piletid. Nemad aga raiusid, et tahavad piletit näha. Soovitasin neil küsida kassast, et me ikka ostsime pileti ja mina maksin veel VISA kaardiga. Nemad seda ei teinud ja ei olnud nõus ka kassiir tunnistama, et me kõik ostsime piletid. Tsheki kohta öeldi, et ma võisin selle pileti ükskõik kellele osta. Appi, nad ju nägid täpselt,kelle ma selle pileti ostsin. (rahvast liikus väga vähe) Lõpuks ma tundsin, et aitab sellest "peaga vastu seina jooksmisest". Võtsin oma riided ja nõudsin piletiraha tagasi. Nemad ütlesid, et ilma piletita ei anna. Nüüd hakkas turvamees ka kaagutama, et otsigu ma oma taskud ikka ilusti läbi vaatamata sellel, et tegin talle selgeks, et minu pilet kukkus maha ja rohkem ma seda ei puutunud. Loomulikult leidsime me selle pileti pärast ülesse, sest me ju ostsime selle, aga et seda peab neile nii tõestama....
Ükesõnaga tehti meist petturid, sulid olenemata sellest, et me olime kõik soliidsed 26-28 aastased kained neiud. Loomulikult tulime me sealt kõik ära ja mingit isu sinna enam ennast tõestama pole tahtmist minna.
Minule jäi mulje neist töötajatest, kui robotitest, kellesse on kodeeritud mingi programm sisse. Nad ei suudaks nagu üldse oma peaga mõelda, kliente aidata, mõista. Kaagutavad seda, mis on neil lubatud rääkida. Kohutav. Loodan, et keegi teine ei pea kogema sellist alandust nagu mina. Häbi Holliwood!
 
triinu 18. märts 2002, kl 10.55
Nõustun eelpool kirjutanutega, NÕMEDAD TURVATÖÖTAJAD, ilmselt mingi taktika, ukse peal tänitamisega klientidel hoog maha võtta või siis vastupidi, vihale ajada.
 
Lizzy 21. märts 2002, kl 18.25
Ilmselt kehtib ikka baarides nägudekontroll. Kui oled blond, jalad kaks meetrit ja võimalikult väänleva kehaga, saab igalt poolt sisse.
nagu nt. autor x!!??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!