Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Rakvere imelik ettekandja!
 
Annaliisa 12. märts 2002, kl 13.08
Lugu järgmine.Käisime abikaasaga Rakveres tuttavatel külas ning õhtul läksime baari mille nimi oli Virma pubi.Väga kihvt koht kus ei käi ainult väga noored vaid ka vanemad.Kogu õhtu jäi aga meelde kuidas üks ettekandja meeleheitlikult endale kaasat otsis.
Mul on endal tuttavaid ettekandjaid,pole ju teab mis kerge töö aga nad oskavad seda hästi.´Virmas aga töötab neiu kes hõõrutas terve öö end ühe laua juurest teise juurde ning pidi kindlasti tagumikuga kellegi mehe vastu minema.Ma ei ole enne sellist šoud näinud ning teda naeris kogu seltskond kes sel oli.Ainuke loogiline seletus on vist,et ta oli purjus aga kohalikud oskasid öelda et ta ongi selline.Ise ta oli kena tumedapeaga ilusate pikkade juustega noor tüdruk kas ta siis tõesti mujalt endale peigmeest ei leia kui klientidega flirtimisel.Kuidas küll sellist inimest tööl peetakse?Kus küll ülemuste silmad on?Kahju et ta nime ei tea algas vist A-tähega muidu kirjutaks kohe otse ülemusele.Peab ju arusaama,et igaüks ei ole loodud sellele tööle.
 
Liisu 12. märts 2002, kl 14.56
Kui nalja sai siis läks ju õhtu asja ette. Muidu oleksite oma abikaasaga istunud ja igavlenud.(sry kui valesti arvan)
Omanik äkki ongi selleks tibi tööle võtnud, et kliendid peale söö-joogi ja hubase olemise ka nati nalja saaksid:)Ja omanikule kirjuta jah aga hoopis tänu meeldiva õhtu eest. Ja kas oli kohe tibil otsa ees kiri, et "Otsin meest"? No peaks kohe kohale sõitma, tekitasid huvi.
Ja muideks Annaliisa, Rakvere on üks väga halb koht, ära sinna igaks juhuks enam oma mehega sõida, võid ilma jääda äkki kui juba sellised ettekandjad siis mis veel näiteks baaridaamidest rääkida:)
 
helen 13. märts 2002, kl 11.05
ma arvan, et meessoost klientidele meeldib selline sümpaatse välimusega riivamishimuline ettekandja väga. ilmselt olid ainult naised asjast häiritud ja mehed teie seltskonnas ei tahtnud ebalojaalsed olla.
 
ylenna 13. märts 2002, kl 11.49
Äkki oleks parem olnud, kui see ettekandja oleks end vastu naisterahvaid hõõrutanud?:)
 
eneL 13. märts 2002, kl 13.13
to helen:
Hmm... keegi mees kunagi ütles, et mehi häirib selline asi ka. Juhul kui naine just nimelt temaga ei tegele
 
hea reklaam meestele 14. märts 2002, kl 00.12
Virma pubil on kindlasti hea meel,et reklaami tehakse.Mehed kõik jooksuga Rakvere poole punuma!!!
 
helen, to eneL 14. märts 2002, kl 12.46
täitsa võimalik, aga lootust on ju alati ja alati on võimalik tellida, küll ta siis tellijat tänutäheks riivab, nii et keegi ei pea ilma jääma. ja käive kasvab... täielik õnn selline ettekandja kohaomanikule
 
Kohalik 15. märts 2002, kl 11.46
Ta ongi tõesti selline kloun. Ja hoidku jumal kui tema "lähenemiskatsetele" ei reageerita, ta lihtsalt ei anna ennem alla, kui saab oma tahtmise.
 
sipsik 04. aprill 2002, kl 11.38
kaldun arvama, et tegemist Aivi nimelise tütarlapsega. vähemalt välimus langeb kokku ja seal Virmas ta ka ettekandjana töötab. tean, et kunagi elas ta mingisuguse tagaotsitavaga, hiljem jalutas mingi narkomaaniga mööda linna ringi. aborti teinud kah vist oma 10 korda. ilmselt otsib endale uut meest, sügeleb ju ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!