Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
lapsega basseinis ja mujalgi
 
Nastja 12. märts 2002, kl 13.24
selline jube elamus keila tervisekeskuses...yks noor ema oli kah pojakesega, arvata nii kolmene, ujumas käind ja siis aurusaunas, ja juu siis lapsukesel oli kõht korrast ära...mustas selle istumiskoha täitsa ära, mamma vaatas, tõmbas käega üle ja pani kuti tagasi istuma. nati aja pärast sama jama...no täitsa lõpp...et väikse lapse kaka, mis see ikka teeb vä? ma ei suuda aru saada sellistest inimestest. sama nendega kes arvavad et iga põõsa ääres linnatänaval on last normaalne kakatada ja pissitada. krt.
 
tsinna 12. märts 2002, kl 14.43
Õigus sul, et ega see ema käitumine normaalne ei olnud. Mul ka väike laps, ja Keilas käime ka. Kui midagi sellist juhtuks, ma hoolitseks, et see koht ära koristataks või koristaks ise. Iseasi, kas väikese lapsega üldse on õige (auru)sauna minna.
Sinu viimane lause aga tekitas mul assotsiatsiooni koeraomanikega, kes arvavad küll täiesti ilmselt, et iga põõsa ääres linnatänaval on koera normaalne kakatada ja pissitada.
 
Nastja 12. märts 2002, kl 15.12
a koeraomanikud...neil on vist üldse mingi teistsugune ajuehitus. voh. panen veel yhe teema püsti. tahaks teada mis need koerakakatajad ise arvavad siis.
 
Nastja 12. märts 2002, kl 15.16
a koeraomanikud...neil on vist üldse mingi teistsugune ajuehitus. voh. panen veel yhe teema püsti. tahaks teada mis need koerakakatajad ise arvavad siis.
 
Rocky 12. märts 2002, kl 16.38
a koeraomanikud...neil on vist üldse mingi teistsugune ajuehitus

Missugune siis sinu ajuehitus on, ajur?
 
Nastja 12. märts 2002, kl 16.41
Rocky, see oli oletus (panid tähele sõna "vist" lauses?:)
 
K. 12. märts 2002, kl 17.17
Lahe - jutt algab laste situtamisest ja sujuvalt läheb koertele üle. Üks teema, ex :)
 
Rocky 12. märts 2002, kl 17.48
aaa... minu viga! Sry. Aga see oletus oleks ikkagi vale, sest väga paljudel on koerad ja sega kõik peaksid vähe imelikud olema...
 
Inga 12. märts 2002, kl 18.08
jaa midugi - koerad ja lapsed on kõiges süüdi. issand kui pahane! need on siis nüüd eesti suurimad vaenlased. vene_ajal olid 5 suuremat (põllumajanduse) vaenlast - 4 aastaaega ja imperialistlik kapitalism (?oli vist nii?)
 
mari 12. märts 2002, kl 21.17
noh, kui rääkida avalikus kohas pissimisest ja kakamisest, siis selle poolest ei hiilga ainult koerad (andestatav neile, mitte omanikele). Kus on aga purjus meesterahva omanik, kui see pissib keset linna pargis, niiet möödakäijad vahtigu pealT!!?? Olen sellist nalja Tartus korduvalt näinud erinevates kohtades ja ei saa midagi üldistada- küll noored, küll vanad, küll venelased, küll eestlased, küll purjus, küll vähem. mõnikord on need omanikuta mehed veel mitmekesi linna lahti lastud, siis pissivad nii ilusti ringis ümber puu, ise juttu vestes. päise päeva ajal. miks hulkuvaid mehi kinni ei püüta ja miks nende omanikud neil kilekott pihus järel ei käi??
 
K. 12. märts 2002, kl 21.52
marile: kõnniks küll, aga tõmbas ennast ketist lahti, äkki nägid kuskil? :o)))
 
Pipi 12. märts 2002, kl 22.02
Inga, sa oled natukene närviline vist?. hästi mönusa demagoogia panid kohe hakkama ja punase veel pealegi:)))
 
Feliks 13. märts 2002, kl 09.57
Nastja: J ku iolid sellist käitumist seal näinud, mida ette võtsid? Kui ei meeldi, ütle talle tollele emale ja ku iei võa tema midagi ette,siis on ju olems nii valvetreener, kui koristaja kui administraator..rääkimata ujula juhatajast ja kogu keskuse juhtkonnast...delfis kurtmine aitab selle emme korralekutsumisele küll suht vähe kaasa...ja nõnda lähdki järgmnine kord ja istud sinna samasse sisse. :(
 
Nastja 13. märts 2002, kl 10.05
njah, feliks, eks ma ikka ytlesin sellele emmele et nii ei tehta...aga jah, valvekoristajat ma tõesti kohe otsima ei lipand....a et ise sisse istun? õnneks ei usalda ma kaaskodanike teadmisi elementaarsestki hygieenist niiet elus pole istund palja tagumikuga ühiskondlikult kasutatavale pinnale:)))
 
Feliks 13. märts 2002, kl 10.15
Nastja: nojah..mu moraalist said aru ju küll...et ega jõua ükski asutus omakundede järgi valvata..loodetakse mõistlikusele...paraku on ikkaneid, kes käituvad kui sead...kõrvalkodaniku valvas silm aidaku..siis on ka endal parem olla....:)
 
Inga 13. märts 2002, kl 11.00
närviline jah :)
sel nädalal tundub mul kohe eriline oskus olema virisemiste teemadel demagoogia primitiivseima vormiga hiilata :)
aga aurusauna teemadel asjalikku ka: selle üle on tuttavad aurusaunas_käijad kurtnud küll, et ega ta just hügieeniline eriliselt ole. eelmisest olijast võib igast laadi asju maha jääda. kas on kellelgi kogemusi ehk mujal maailmas samalaadse aurusaunade kasutamise metoodikaga? kas on reaalne, et saaks neid toole-pesasid klientide vahetumisega näiteks desinfitseerida... üsna mahukas töö, aga tervislikum, või kuidas.
 
tsinna 13. märts 2002, kl 13.12
Olen harjunud, et igal pool, nii meil kui mujal, on ühiskondlikes saunades pepu alla panemiseks sellised nagu vahariidest või vahapaberist, teiselt poolt kilega rätikud. Või siis mingid plated. Esimest korda Keilas otsisingi tükk aega neid taga, enne kui aru sain, et põlegi! Panin siis trikoo istumise alla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!