Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Selveri Kebab & Pannkook
 
keegi25 18. märts 2002, kl 11.34
Hei-hei

Kui siin leidub inimesi, kes soovivad süüa külma kebabi külmade praekartulitega, siis soovitan soojalt Järve Selver söögikohta Kebab & Pannkook.

kogemusest lähemalt. Rahvast oli sel päeval seal kohas päris palju. tellisime mehega kanakebabid ja jäime ootama. aegamööda koht tühjenes ning näis, et teenindajatel polnud küll muud teha peale mokalaada pidamist. ootasime oma kebabi üle poole tunni, kusjuures nagu hiljem selgus, seisis sellest u 15 minutit meie kebab serveerimisvalmilt, st. teenindajad lihtsalt ei toonud seda meile ära. Krt, oleks teanud, et need on meie kebabid, mis seal letilt kurvalt jahtusid, oleks need ise endale lauda transportinud. Igal juhul, kui need toidud lõpuks kätte saime, olid need loomulikult täiesti jahtunud. ILmselt oli minevikus tegemist ka väga maitsva toiduga.
 
kiki 18. märts 2002, kl 12.11
Samas kohas meilgi unustati üks osa tellimusest täitmata. Saal oli praktilislt tühi ja 4 asja meelepidamine poleks suurt mälumahtu eeldanud.
 
Pipi 18. märts 2002, kl 12.18
seal jah vöib ootama jäädagi...
 
heli 18. märts 2002, kl 13.42
Kebabiga pole äpardusi juhtunud, kuid sama leti äärest saab ka pannkooke tellida ja mälulüngad on just siin ette tulnud.

Sai spetisaalselt palutud, et hapukoort ega muud kastet kookidele peale EI pandaks. Lauda jõudsid nad aga kastemga kaetud. Ei olnud palju rahvast ja kerge sõnavahetuse järel tehti uued koogid. Kulus aega ja närve.
 
vip 18. märts 2002, kl 16.56
nu aga miks te siis maksate ja sööte. ootad pooltundi - tellitud ei jõua kohale, tõused ja lähed minema JA EI MAKSA, kogumoos. olete ikka inimesed küll. Ja kui peab ette maksma, siis lähete küsite raha tagasi, enne kui sööma hakkate seda külma sööki.
 
Kükk 18. märts 2002, kl 17.40
seal kebabiaugus küll see äraminemise trikk läbi ei lähe, seal tuleb ju kohe alguses ära maksta.
 
sass 18. märts 2002, kl 20.01
No ei ole ju asi rahas. Kõht on tühi ja tenekord on kiire kah. Mina lõpetasin selle koha kasutamise juba esimesel külastusel. Ei viitsinud kodus enne kinnominekut kiiruga midagi vaaritada, läksin oma põnniga sinna. Tahtis tene pannkooke aga ka ilma kastmeta. No toodi kastmega. Saatsin tagasi, mõne aja pärast toodi uued ja jälle mingi kooreplägaga. No arvake ära - põnnil paha tuju, kõht tühi, kinno hiljaks jäädud, jonnima ajab, minul poisi ees piinlik, vihane kah. Ja siis hakkas see letitagune veel midagi targutama, et pöördugu ma eisaanudarumistähtsavahetusevanemavms poole ja et raha ikka tagasi ei saa jne jne. Ja et raske töö(sic!) No kes seda raha tagasi tahab, tehku tuju jälle heaks;-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!