Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
EVMAR agentuur
 
anniki 19. märts 2002, kl 20.09
Kõigile, kes soovivad ametlikult välismaale lapsehoidjaks minna, soovitan mitte kasutada EVMAR agentuuri teenuseid.
Maksin sellele firmale vahendustasu 2500- EEKi ja täitsin hunniku igasuguseid pabereid (ankeet, kiri perele, soovituskirjad, politseitõend, meditsiinitõend, mille saamiseks pidin ise osade analüüside eest maksma). Pere leiti kiiresti ning vajalikud paberid pidi agentuuri omanik tooma mulle lennujaama, kuid ta tõi ainult tavalise küllakutse. Kuna olin ise maksnud ka lennukipiletite eest, otsustasin siiski minna. Kohale jõudes sain pere käest teada, et nad olid leidnud minu andmed internetist( Aupair JobMatch Service koduleheküljelt, kuhu igaüks võib ise tasuta oma kuulutuse üles panna) ja ei olnud midagi kuulnud EVMAR agentuurist.
Nii et, ärge uskuge firma omaniku Oksana G., kes lubab teile ametliku tööviisa muretseda.
 
liina 19. märts 2002, kl 22.04
Tere Anniki!

Olen isegi mõelnud EVMARi firma kaudu lapsehoidjaks minna, kuid siiani on asi ÕNNEKS ainult mõtte tasandile jäänud. Kohutav on kuulda, et sellisel petturfirmal vabalt tegutseda lastakse!

Edu edaspidiseks!
Liina
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!