Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kamikadze
 
Söödik 25. märts 2002, kl 10.51
Minu meelest on sellises muidu üsna meeldivas kohas, nagu Kamikadze pubis, absoluutselt nõmedad ettekandjad. Nad oleks nagu sunnitööl. Vaevu tõstavad jalga jala ette, etiketist ja viisakusest pole midagi kuulnud. Ja mõni neist ei tea, mida menüüs olevad toidud endast kujutavad. Lisaks on nad veel üsna inetud või hoolitsemata välimusega. "Tänan" ja "palun" on neile vist võõrsõnad. Täiesti arusaamatu.
 
kassu 25. märts 2002, kl 10.59
Ei tea , ei ole veel käinud .Möödasõites ka kudagi atraktiivne ei tundu , a räägitakse et pidi üsna mõnus olema:) Noh tuleb ikka vist ära käia , kompressorist ju see ometigi hullem ei saa olla:P
 
õeluseuss 25. märts 2002, kl 11.14
tibid on seal tigedad.
kiirem on leti äärest tellida, kui oodata lauas teenindamist.
külm on seal ka.
tidrikud kipuvad tund aeg varem enne sulgemsit oma kassat ära tegema, ja katsu sa siis pool tundi enne sulgemist veel üht tassikest teed küsida.

aga kohe plussid: suitsuvaba ruum... lai valik lauamänge. ja juustusõpradel on valikult laialt:)
 
tsinna 25. märts 2002, kl 11.25
Ma ei ole küll tigedaid ettekandjaid märganud. Praed on suured ja maitsvad, kuigi sellised tavalised "soust-kartul" tüüpi. Aga ega kõik kohad saagi eksootilise köögiga olla.
 
keiti 25. märts 2002, kl 12.31
oh, peaks ka seal käima. ebaviisakaid teenindajaid on õudselt hea kiusata!!!!
 
angelina 25. märts 2002, kl 13.03
kui mina kamikadzes käisin, olid ettekandjad küll väga viisakad. Imestasin just, et ammu pole nii viisakaid ettekandjaid näinud. "Tänan", "palun", "head isu" öeldi selgelt mitte ei kobisetud omaette.
 
Söödik 25. märts 2002, kl 13.28
See on hea, et kellelgi ka head muljed sealsest teenindusest. Ise käin seal elukoha läheduse tõttu üsna tihti, aga sageli olen teeninduses olnud väga pettunud.
 
Tigr 25. märts 2002, kl 14.49
ettekandjad oleks tõesti justkui midagi mädast söönud....eile lõunal käisin, oli just nii hea tuju ja kutsusin veel sõbradki kaasa.....ja seesama pikkade sirgete tumedate juustega ettekandja teenindas meid täpselt niimoodi, et hea meelega oleks talle märkuse teinud, et kui tuju ei ole hea ja pole ette näha, et paremaks läheb, siis ei maksaks endale klienditeenindaja elukutset valida....kohe vihale ajab.....ehkki toidud on seal ju head....ainult kaua peab ootama...
 
Lucy 25. märts 2002, kl 16.25
Kuna Kamikadze asub ka minu elukoha lähedal, siis olen seal n.ö püsikunde ja siiani pole teenindajatega probleeme olnud. Vastupidi, nad on olnud lõbusad ja kiired:)
Ainus mis mulle seal vastu hakkab, on kesine menüü.
 
Liisu 26. märts 2002, kl 12.27
Mine kiusa neid Kompressori omi natuke, ehk muutuvad natukenegi viisakamaks, saaks tuju rikkumata sinna minna, sest pannkoogid on neil head...
 
Liisu 26. märts 2002, kl 12.28
see oli mõeldud Keitile : )
 
Meryl 26. märts 2002, kl 15.31
Mulle küll Kamikadzes meeldis.Kuigi,jah, menüüs oli väga väike valik.Teenindajad halva käitumisega küll silma ei paistnud.Pealegi on see mõnus ja meeleolukas koht.
 
Liis! 26. märts 2002, kl 16.41
Kas keegi pole näinud et seal on kaks erinevat vahetust ning seega kui juhtud ühe vahetuse ajal sinna võib teenindus olla tõesti halvem kui teise vahetuse ajal.
 
Kristin 27. märts 2002, kl 10.12
See asub minu maja juures praktiliselt ja olen seal tihe käia. Ei ole mina seal kunagi head teenindust näinud! Ja menüü kah viletsake.
 
Söödik 27. märts 2002, kl 10.30
Ka minu meelest on seal toitude kvaliteet alla käinud ja menüü on väga ühekülgne.
 
Liis! 27. märts 2002, kl 12.11
Aga menüü just muutus, proovisin eile kreveti salatit ja mmm...
 
teame küll 27. märts 2002, kl 14.22
Kamikadze teenindus - null! Keegi võiks muide need siinsed kommentaarid kõik meilitsi omanikule (oli vist Martin Müürsepp lähetada!).
Minu kogemused: esimene kord läksime sõbrantsiga sisse ja leti juurde. Anti menüüd kaasa ja öeldi - me tuleme lauda. Kui olime vist pea pool tundi oodanud, viskas üle ja läksime minema. Kusjuures - olime 100% nõus letist tellima, kuna paljudes pubides on see väga tavaline.
Teine kord oli muidu ok, lauas teenindas ilus ja sümpaatne lühikeste juustega blond, aga mingi tumedapäine chick oli letis ja kui läksime vahepeal küsima, kas neil krevette on, hakkas tõmblema - oma kompleksid nähtavasti. Letis oli ka pikkade blondide juustega neiu, kes mu mälu järgi oli kunagi St. Patricku pubis baaridaam ja esines unustamatu avaldusega, kui klient uksest sisse tuli: "Klient!!! Mida SEE siit otsib!?!"
Ja milline hääletoon + grimass!
Jäle!

Aga toidud muidu Kamikadzes head, ehk võtan end veel kunagi kokku ja lähen :)
 
sini 27. märts 2002, kl 17.20
Ms te käite seal pidevalt, kui ei meeldi. Tüüpiline kiri siin, et käin seal tihti aga ega ei meeldi küll. Ega ma teenindajaid ei õigusta aga ise küll samasse kohta tagasi ei lähe kui midagi halba kogenud olen.
 
katz 02. aprill 2002, kl 20.46
Kui ma oleksin nii tark olnud ja neid ütlemisi siit enne mehega välja minemist lugenud, poleks me sinna läinudki ja igasugune väljavihastamine ära jäänud. Ootasime 20 min. lauas, et süüa tellida, aga ei midagi. Mehel said närvid otsa ja läks küsime, et kaua võib. Selle peale nähvits vastas, et mis ta istub niisama VÄÄÄÄÄÄ? Tulime ära ja läksime hoopis George Browni.
 
kõllu 29. aprill 2002, kl 14.18
Krt mulje on küll selline, et teil pole kellelgi SUUD PEAS. Tehke vahel kõvemat häält ja asjast saab asja. Kui mingi teenindaja chick ikka perset liigutada ei oska , siis küsige bossi või vahetuse vanemat või kedagi, keda beib kartma peaks. Ma ei mõtle muidugi, et peaks iga väikse vea pärast krooniliselt mölisema, aga aeg-ajalt aitab. Ehk õpivad midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!